Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Telefonuma Doritos'tan mesaj geldi bu akşam 20:00'da beden sınavı varmış [/FONT][/B][/QUOTE]

doritosdan banada mesaj geldi.bakalım nasıl sınaav yapacaklar acaba

vissilver diye bir yere başvurduk mu biz kızlar hatırlamıyorum pek.Hediye kazandınız iletişim bilgilerinizi yollayın diyor, kötü bişey değildir dimi :18:

vissilver diye bir yere başvurduk mu biz kızlar hatırlamıyorum pek.Hediye kazandınız iletişim bilgilerinizi yollayın diyor, kötü bişey değildir dimi :18:

gümüş ile ilgili bi site olması lazım 1000 kişiden 5 kişye hediye verceklerdi demek ki biri de senmişsin tebrikleeeer

http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirü...irüsVirüsVirüsVirüs/Vissilver/170190116378951

Vissilver
Sevgili Vissilver Katılımcıları, 3. Çekiliş için son 150 kişi kalmıştır.

2. Çekiliş'ten sadece bir kullanıcımız ( YAVUZ BOZABALI BEY ) adres / kimlik bilgilerini bize iletmedi. Kendisinin yerine çekiliş yapmak zorunda kalabiliriz.

Vissilver'ı profilinizde paylaşın ve 3. çekilişi en kısa sürede yapalım.

İyi akşamlar ...

demişler sayfada senmisin yoksa :)

Spame düşmüş mail, gitti hediye desene,şansa bak

Tam benlik ama çıkmaz viledayı bekliyorum hala Telefonuma Doritos'tan mesaj geldi bu akşam 20:00'da beden sınavı varmış

nestle hasta ediyordu şimdi vileda başladı onu bekliyoruz
ttnet kaçırmayın twitter'dan hediye kazanmaya devam... TTÇocuk'u Twitter'da takip edin, gün içinde 15.00, 16.00 ve 17.00'

doritos sınavlarında ne oluyor ben cepten kayıt yapmadım hala? ve şu TÜrkiye'^nin sesi paneli hala kontör veriyormu üye olsammı?

aynen nestle gibi oldu..

2 soy adım var adım yazılmamış ama sanırım o benim kazanan oleyyyy
yinede duvara yazımda sorum benmiymişimmm

şuan ankaradan aydına doğru yoldayız vınnla geçmişi takip ettim katıldım kampanyalara sağolun kızlarrrr :)))

CEVAP : Reklamdaki Erkek Kırmızı ROYCE , kadın ise Siyah ROYCE içiyor

Yolladık ama gittiyse gitti artık napalım

VİLEDAA

Vileda Türkiye
İşte bugünün sorusu:

3 boyutlu ve akıllı dokusu sayesinde üzerinde kir biriktirmeyen, kolayca yıkanabilen ve bulaşıktaki en büyük yardımcınız olan Vileda süngerin tam adı nedir?

Doğru cevabı yorum olarak yazanların arasından seçeceğimiz şanslı 20 kişi, birbirinden güzel Vileda ürünleriyle dolu Vileda hediye paketini kazanma şansı yakalıyor!

Şanslı olanlar kazanıyor, bayram hediyelerine kavuşuyor!

Powe Sünger yaptım. mochio paspas çıktı çünkü ama emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…