Facebook'ta Pinar Light | Facebook
kızlar burda da basit 3 soru var 75 baskül ve zayıflama seansı hediye
vissilver diye bir yere başvurduk mu biz kızlar hatırlamıyorum pek.Hediye kazandınız iletişim bilgilerinizi yollayın diyor, kötü bişey değildir dimi :18:
Banada sürekli mail geliyodu yarışma için son 100 son 50 vs diye ama bilgim yok
vissilver diye bir yere başvurduk mu biz kızlar hatırlamıyorum pek.Hediye kazandınız iletişim bilgilerinizi yollayın diyor, kötü bişey değildir dimi :18:
son 100 son 50 derken ne demek istedi ki,bana sadece hediyenizi yollamamız için iletişim bilginizi istiyoruz demişler
gümüş ile ilgili bi site olması lazım 1000 kişiden 5 kişye hediye verceklerdi demek ki biri de senmişsin tebrikleeeer
http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirü...irüsVirüsVirüsVirüs/Vissilver/170190116378951
Vissilver
Sevgili Vissilver Katılımcıları, 3. Çekiliş için son 150 kişi kalmıştır.
2. Çekiliş'ten sadece bir kullanıcımız ( YAVUZ BOZABALI BEY ) adres / kimlik bilgilerini bize iletmedi. Kendisinin yerine çekiliş yapmak zorunda kalabiliriz.
Vissilver'ı profilinizde paylaşın ve 3. çekilişi en kısa sürede yapalım.
İyi akşamlar ...
demişler sayfada senmisin yoksa :)
Spame düşmüş mail, gitti hediye desene,şansa bak
Tam benlik ama çıkmazviledayı bekliyorum hala Telefonuma Doritos'tan mesaj geldi bu akşam 20:00'da beden sınavı varmış
yok yok cevap yaz sen hakkını kaybetmemişsindir daha, hemen cevap yaz sonrada facebookta vissilver duvarına bak o yazının altına yorum yap yıolladım diye:)
nestle hasta ediyordu şimdi vileda başladı onu bekliyoruz
ttnet kaçırmayın twitter'dan hediye kazanmaya devam... TTÇocuk'u Twitter'da takip edin, gün içinde 15.00, 16.00 ve 17.00'
doritos sınavlarında ne oluyor ben cepten kayıt yapmadım hala? ve şu TÜrkiye'^nin sesi paneli hala kontör veriyormu üye olsammı?
[IŞık görüntüsü ve güçlü sesiyle bu netbook sizin için harika bir tercih olacaktır!
Bedava Samsung N150Plus Beyaz ödülü
www.justplay.com.tr
Ekran Boyu 10.1, Atom İşlemci, 320GB Hard Disk, 2GB Bellek, 2GB Ekran KArtıIntel GMA3150, Windows 7 Starter İşletim Sistemi, 10/100 Ethernet, Wireless, Blootooth, Web ][/I]
https://www.facebook.com/groups/212870555404704/?notif_t=group_activity#!/JustPlay.Turkiye
Face de yeni yarışmalar vaaaarrrr.....
1.Doktoramcam- fotoğraf yarışması
2.[/B]MULTI MORE NETWORKING - KAMPANYAYA KATILAN ARKADŞLAR..50O OLUNCA SAYFA SAYIMIZ ..25 KIŞI BEGDIRENLER ARSINDA BIRINCI ÇEKILIYŞIMIZI YAPICAZ....BU IKINCI SUPRIZ...GERIYE 2 HEDIYEMIZ DAHA VAR ..HER AN HERŞEY OLABILIR SIZ SADECE BEGNDRMEYE DEVAM EDIN...SUPRIZLER.. VE HEDIYELER ŞANSLI KIŞILERI BULUR...
3.Marmara Forum Alışveriş Merkezi - Victoria Secret meleği Noemie Lenoir'i giydir, en beğenilen üç kombinden biri seninki olsun Ng-Style'dan hediye çeki kazan!
4.PopTakiP - İmzalı Mustafa Ceceli Albümü Kazanma Fırsatınız Devam Ediyor!
Sayfayı Beğen, Bu Resmi Profilinde Paylaş İmzalı Albüm Kazanma Fırsatını Yakala!
5. muzikaletal.com- Bir kişi en az Ibanez GRX20BKN Elektro gitarı çekilişsiz kazanacak
6. globalcv- ödülü kazanmak için yapmanız gereken şey sorulara doğru cevap vermek.
7. ORİFLAME KOZMETİK ÜRÜNLERİ SATIŞI- arışmamız başlamıştır. Her katılan 25 arkadaşını getirip 1 çekiliş hakkı kazanacaktır. Yarışmayı kazanan fotoğrafta ki parfümü hediye kazanacak.YARIŞMAMIZ 02/11/11 TARİHİNDE BAŞLIYCAK SAYFAMIZ 1111 KİŞİ OLDUĞUNDA YARIŞMA BİTİCEK
8. TeknosaTribün Aşkı- Tribün Aşkı yeniden başlıyor! Futbolseverler �Tribün hayattır!� derler. Sen de bu hayata katıl, 11 Kasım�daki Türkiye � Hırvatistan maçına bilet kazan, maç heyecanını statta yaşa.
Sadece bu kadar değil, 15 Kasım�da da 3 adet LCD TV veya 50 adet MP3 Çalardan biri de seni bekliyor olacak. Topla tribününü, hediyeleri kaçırma.
devammm....
9. OLAY Türkiye- Olayle değişimi oylayın, kazanın!
10. Kütahya Porselen- Balık tarifi yarışması
11. Kingston Türkiye- Kingston ödül yağmuru tam gaz sürüyor!
12. Essie Turkey- Bu ayki Kasim yarismamiz:Listenizdeki arkadaslariniza sayfamizi begenmelerini soyleyin. Begendikten sonra buraya sizin tarafinizdan gonderildigini bilmemiz yeterli. Bunun icinde begene basip buraya sizin isminizi yazsin. Encok davet gonderen 2 kisi daha piyasaya cikmamis kis koleksiyonunun 4lu mini setini kazanacak.
13. National Geographic Channel Türkiye- Yarışmaya katıl, en çok doğru soruya en hızlı cevabı sen ver, NGC rehberi eşliğinde Kenya turunu kazan.
Bu kadar yeter sanırım...
‎'Bayram İçin' kampanyamızın kazananları belli oldu!
Katılan herkese teşekkürler!
Kazananları tebrik eder, herkese tatlı bir bayram dileriz...
Bayram İçin çikolata kutusu kazananlar:
...
Adile Kul - Pelin Büyükyahşi
Yağmur Güldem - Berdan Çetin
Ramazan Yamanoğlu - Önder Yılmaz
Emine Güzel - Barış Güzel
Esra Nalbantol - Semiha Dursun
Seher Onart - Hülya Özdemir
Fatma Bilici - Aygün Kayapalı
Beyza Cahan - Reyhan Altan
Tuğba Suyabatmaz - Derya Çabuk
Candan Kapkıner - İbrahim Sümer
yokkummmmmmmm
CEVAP : Reklamdaki Erkek Kırmızı ROYCE , kadın ise Siyah ROYCE içiyor
Yolladık ama gittiyse gitti artık napalım
VİLEDAA
Vileda Türkiye
İşte bugünün sorusu:
3 boyutlu ve akıllı dokusu sayesinde üzerinde kir biriktirmeyen, kolayca yıkanabilen ve bulaşıktaki en büyük yardımcınız olan Vileda süngerin tam adı nedir?
Doğru cevabı yorum olarak yazanların arasından seçeceğimiz şanslı 20 kişi, birbirinden güzel Vileda ürünleriyle dolu Vileda hediye paketini kazanma şansı yakalıyor!
Şanslı olanlar kazanıyor, bayram hediyelerine kavuşuyor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?