Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben niye bişey kazanamıyorum ya.ne zamandır formlara anketlere yarışmalara katılıyorum.hic bir sey kazanamiyorum.bu ne ya hicmi insanın şansı olmaz.resmen boşa zamanım gıdıyor vallah

:)

MultiMedya - Duvar | Facebook

teknolojik ürünler hediye ediyormuş. ben de yeni keşfettim.

Meyveli Çocuk Yoğurdu alıyor musunuz? Hangilerini tercih ediyorsunuz? Anketimiz MühimSayfanızda sizi bekliyor.
FikriMühim-Türkiye'nin ilk ağızdan ağıza pazarlama ajansı - Ana Sayfa

Kérastase Türkiyeden bende kazanmışımm yuppii

az önce maggi harclarım geldiiiiiiiiiii
tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kavurma Şenliği | Fairy > Mutlu Mutfaklar

FAİRY YENİ bi liste hazırlamışlar kazananların devamı mı yoksa sil baştan mı anlamadım ama ilkinde vardım bunda yokum

Hediyeni Sen Seç kampanyasının kazananları belli oldu!

http://nehir.com.tr/tr/haber/2​3/hediyeni-sen-sec-4.aspx

maggılerım gelmedı hala yhaaaaaaa
bu faıry ne zamn gelcek onuda anlamadım
ne bahtsızlık coktu bana yha

geçenlerde bir arkadaş sormuştu ya kalbi temizmiş

Prima Dünyası
“İlk Hediyem Prima Dünyası’ndan” kampanyamız yeniden başlıyor! Hamile annelerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olacak ürünler, indirim çekleri ve bilgilendirici Prima kitapçığından oluşan hediye paketimiz tüm anne adaylarına ücretsiz! Başvurmak için tıklayın.
Prima Dünyası - İlk Hediyem | Facebook

arakadaşlar dido nun kurallarına baktım az önce.malesef ilk 50 olmuyo ödülleri.ilk 50 arasından sadece 1 kişi alıcakmış..boşuna klavyenin tuşlarını yerınden oynattım.

bana çok şaibeli geliyor bu theramed..hiç kazanan listesi paylaşmıyor..kaç yarışma yaptı yok..
kimseden de kazandık diye bişey duymadık..

tatlıgacı; eğer 100. kişi olursan anında kazandınız diyo ve adres bilgilerini istiyor.ben ilk yarışmasından kazanmıştım ve de gelmişti hediyesi

arakadaşlar dido nun kurallarına baktım az önce.malesef ilk 50 olmuyo ödülleri.ilk 50 arasından sadece 1 kişi alıcakmış..boşuna klavyenin tuşlarını yerınden oynattım.

cnm katılım koşullarında;
2.Hızlı Kalem adlı oyunda en yüksek puan alan ilk 50 kişi her hafta Dido Cetvel Paketi kazanacaktır.
böyle yazıyo..sen yine devam et tuşları yerinden oynatmaya

Son düzenleme:
Hanfendi
Hanfendi sitesinden size büyük bayram hediyesi :) 99 kişi indirim kuponu kazanıcak ve indirim kuponlarınızla HANFENDİ sitesinden 2012 sonbahar kıs koleksiyonlarından ve özel vitrin ürünlerinizden aldıgınız canta yanında 1 adet süpriz canta size hediyemiz olucak :) Yapmanız gereken cok basit
1) Sayfamızı begenmek ve sayfamızı profilinizde yarısma var duyurusuyla paylaşmanız
2) Bu şartları yerine getirenler bu linkin altına yorum yapmak hepsi bukadar :)
3) Çekilimiz 11 kasım 2011 tarihinde olucak herkeze bol şans :)
Leaving Facebook... | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…