kızlar loreal türkiyeden kazandığım mythıc oil şimdi geldi süper görünüyor 125ml lik mavi bir kutunun içine koymuşlar çok güzel.
anneler boyutundan yanlış gelen hediyeler için 3 kere aradım ama geri dönmediler( foruma yazıcam artık belki ilgilenirler.
şu aralar misafirden başımı kaldıramıyorum üstelik yatılı geliyolar sadece okuyorum 1 tek niveaya katıldım birde arada gelenlerin sayesinde dermalogocieyi 9 kişiye çıkardım okadar inşallah diğerlerine yetişirim
ülkere üye olmayanlar olsun eşimin adınada üye oldum hemen getirdiler bebeğime kullanıyorum ii oldu
Göremiyorum ben:26: Kopyalayabilir misiniz?
aşkolsun ne demek çıkarsa senin oldu bil.
Bugün Cevahir AVM'ye uğrayanlar kazanıyor. Saat 16:00 ile 19:00 arasında Foursquare ile NIVEA Mega Kutu'ya check-in yapan ilk 10 kişi NIVEA Hediye Paketi kazanıyor. Kazananlar hediyesini anında Mega Kutu'nun yanındaki hostesimizden alabilir. Yakında olan varsa tahmini falan beklemesin gitsin alsın
ya burada hediyeyi kazanan arkadaş şu yeniçarşımda yarışmadada ipad kazanmıştı ilginç ya hep o kazanıyor galiba böyle yarışmaları :)
anlamadım pek bu işi
Vileda SuperMocio 3XEtki
viledanın cevabı.
az önce maggi harclarım geldiiiiiiiiiii
benimkilerde gelsin artık yaaa yarın memlekete gidiyoruz sonra eşim izne ayrılcak 20 gün yokuz kesin geri gideeer
Kavurma Şenliği | Fairy > Mutlu Mutfaklar
FAİRY YENİ bi liste hazırlamışlar kazananların devamı mı yoksa sil baştan mı anlamadım ama ilkinde vardım bunda yokum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?