Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

tatlıgacı; eğer 100. kişi olursan anında kazandınız diyo ve adres bilgilerini istiyor.ben ilk yarışmasından kazanmıştım ve de gelmişti hediyesi

durum öyle olsa dahi,mesela kazanan kimse, kenara köşeye bir yere, şu kazandı desin..

durum öyle olsa dahi,mesela kazanan kimse, kenara köşeye bir yere, şu kazandı desin..

söz sana kız eğer ben kazanırsam kenara köşeye bi yere yazıcam kazandım diye
ama sen görmezsen benden günah gider haberin ola

kızlar yarın arife..
bi bakıcaz ki Limango kargo bedava yapmış

ne güzel olur,inşşşllaaahhhh..

yok yaa..geçen bayram gayet makuldü fiyatlar..
1,90-2,90 dan başalayan fiyatlar vardı..mutfak gereçlerinde falan..

ben gecen bayramı hatırlamıyorum demek kı bakamadım bayram yogunlugundan ama dedıgın gıbı olursa super olur, bugun dıger baska bu tarz sıtelerıden mesaj geldı bana bayram boyunca kargo bedava dıye..

primaya daha önce katılmıştım ama hamileydim

şuandada katılınabilir ama hak yemek istemem

2 tupper bez ve indirim çeki için keşke herkes böyle düşünsee

primaya daha önce katılmıştım ama hamileydim

şuandada katılınabilir ama hak yemek istemem

2 tupper bez ve indirim çeki için keşke herkes böyle düşünsee

ben hamile olmadığım halde katılmıştım..:26:
tupperlar içindi,oğluşuma çorba kabı olarak kullanmak için..
ben de hak yemek istemem..:13:

katılmayanlar katılsın ama,tupperler çok şirin

yeni haberler ,için teşekkürler kızlar tabiki hiçbirinde yokum

‎3. Kampanyamız
Kendi Profilinde gün içerisinde 3. Kampanyamız Albümü Ürünlerind...en 4 kere paylaşan kişilerden çekilişle bir kişiye sitemizdeki tüm ürünler arasından beğendiği ürünlerden birtanesi hediye
Kampanyamız 03 Kasım 2011 saat 13:00 - 10 Kasım 2011 saat 21:00 tarihleri arasında geçerlidir.
YBF - Anasayfa - yok böyle fiyata | Facebook
NOT: Yarışmamıza katılan kişiler profilinde paylaştıkları resimleri yarışma bitene kadar kaldırmayacaktır. profilimde paylaştım ismim kayıt edilmiştir diye profilinden paylaştıkları resimleri kaldıran kişiler çekilişimizden hak kazanamayactır duyrulur

Günaydın Kızlar.Bugün kesin kargo bedava olur diye düşündüm.Çoook yanılmışım.üzüldüğümle kaldım.

Günaydın Kızlar.Bugün kesin kargo bedava olur diye düşündüm.Çoook yanılmışım.üzüldüğümle kaldım.

Günaydınn
Her an olabili benim umudum var

Ben de sabahtan beri sitede dolanyorum hazırlık olsun diye oğluşlara alacak birşey bulamadım ev de siparişlerim gelirse küpe dolacak sen neler baktın?

Günaydınn
Her an olabili benim umudum var

Ben de sabahtan beri sitede dolanyorum hazırlık olsun diye oğluşlara alacak birşey bulamadım ev de siparişlerim gelirse küpe dolacak sen neler baktın?

Oğlanlara eşofman altı,kazak,mutfak için sarma makinası, hevesim gitti canım

THERAMED turkıyenın vıdeosu bende acılmıor

cevp ne acaba kızlar sölermısınız ?

ben niye bişey kazanamıyorum ya.ne zamandır formlara anketlere yarışmalara katılıyorum.hic bir sey kazanamiyorum.bu ne ya hicmi insanın şansı olmaz.resmen boşa zamanım gıdıyor vallah

Aynen ben de ya kurudum resmen,fairy ve maggi hariç onu da herkes kazandı zaten oğlum bugün soruyo anne artık hiç hediye gelmiyo katılsana yarışmalara diyo,katılıyorum ama nafile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…