Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

tekin acardan kazanmışım

Filiz Ipek BAYRAM SEBEBİYLE KARGO BEDAVA OLCAKMI??
yaklaşık bir saat önce · Beğen

limango Türkiye
‎Filiz Hanım, hayır, öyle bir kampanyamız bulunmamaktadır.
Kızlar limangoda kargo bedava değilmiş bayramdaa

DASK çekilişi sona ermiş 11.11.11 tarihinde kazananlar açıklanacakmış. Arkomen de son çekilişin hediyelerini bayramdan sonra gönderecekmiş.

şöyle bir dana ve koç veren bir çekiliş yapmadılar yha

tuananın sözü vardı oda unuttu

Ben avon satış temsilcisiyim ve kazandım..Kimse facebookta cevap vermediği için ürünün ne zaman geleceğini mail yoluyla sordum ve gelen cevap bu arkadaşlar....

Sayin .........,

Facebook Sok Etkisiyle Akilda Kalan Gozler uygulamasina gosterdiginiz ilgi icin tesekkur ederiz.

Maskara hediyesi 10.11.2011 tarihi itibariyla kazananların adreslerine gonderilmeye baslayacaktir.

Bilgilerinize sunar, calismalarinizda basarilar dileriz.

Saygılarımızla,
Avon Kozmetik Ürünleri

Vileda Türkiye
Büyük bir coşkuyla geçen Vileda bayram haftasında, Çarşamba ve Perşembe günlerinde Vileda hediye paketi kazanan Vileda severlerin hediyeleri yola çıktı! Herkese iyi bayramlar dileriz!

makarna harçlarım ve nevacolor boyam geldi..

kızlar.. kotexten form doldurmuştuk, bir haber yok..bilgisi olan var mı?:44:
.........olmuştu..

makarna harçlarım ve nevacolor boyam geldi..

kızlar.. kotexten form doldurmuştuk, bir haber yok..bilgisi olan var mı?:44:
.........olmuştu..

Makarna soslarını afiyetle ye,nevacolor boyanı da güle güle kullan.

Arkadaşlar makarna soslarını hiç deneyen var mı? merak ettim de.

NIVEA Türkiye
Mega Kutu yarın akşam Cevahir'den ayrılıyor. Peki sence yeni adresimiz neresi olacak? A) Kanyon AVM b)Forum İstanbul c)Marmara Forum. Cevabı bu gönderimize yorum olarak paylaş. Doğru bilenler arasında yapılacak çekiliş ile 100 TL. değerinde alışveriş çeki kazan. Son katılım 06 Kasım Pazar, kazananları bayram dönüşü açıklıyoruz. :) NIVEA Türkiye - NIVEA Mega Kutu | Facebook

Son düzenleme:
Lmango'da ümitlerimi tüketti demek ..bayramda nereden alışveriş yapacağızzzzzzzzzzzzz:2::2::2::2:

Kızlar facebookdaki limango sayfasına hepiniz yazın hadi kargo bedava olsun diye...Çoğunluk olunca yaparlar diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…