- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
güle güle kullan canım ne cabuk gelmiş darısıda banaa
kızlar yarın arife..
bi bakıcaz kiLimango kargo bedava yapmış
ne güzel olur,inşşşllaaahhhh..
Ben avon satış temsilcisiyim ve kazandım..Kimse facebookta cevap vermediği için ürünün ne zaman geleceğini mail yoluyla sordum ve gelen cevap bu arkadaşlar....
Sayin .........,
Facebook Sok Etkisiyle Akilda Kalan Gozler uygulamasina gosterdiginiz ilgi icin tesekkur ederiz.
Maskara hediyesi 10.11.2011 tarihi itibariyla kazananların adreslerine gonderilmeye baslayacaktir.
Bilgilerinize sunar, calismalarinizda basarilar dileriz.
Saygılarımızla,
Avon Kozmetik Ürünleri
Elle Logo
Kazananlar belli oldu!
Versace for H&M koleksiyonuna sahip olma şansını yakalayan isimler!
Versace ile müthiş bir koleksiyona imza atan H&Min kreatif danışmanı kimdir? sorusuna Margareta van den Bosch deyip doğru cevabı veren talihliler;
Berkehan Tuzcu
Billur Özer
Cansu Conker
Egemen Sunal
Elosh
Emel Posta
Gamze Konar
Gözde Usta
Gül Karalar
İrem Tucaltan
Melike Aydoğan
Nihan Yıldız
Nurdan Murat
Özgecan Beypazar
Selin Pulurluoğlu
Sena Şensöz
Tuğsem Arslan
H&Min Versace ile hazırladığı koleksiyonda kadın ve erkek koleksiyonlarının dışında hangi kategori için ürünler tasarlanmıştır? sorusuna yanıt olarak ev tekstil ürünleri diyen ilk 17 kişi;
Aydan Kumpas
Bengü Somay
Çiğdem Çetemen
Duygu Çetemen
Eda Ardıç
Elvan Yeşilbaş
Erdal Türk
Esin Gaser
Hatice Sezgin
Hazal İscan
İrem Erdal
Mert Özkaya
Merve Çağşırlı
Mustafa Oral Ünlü
Rose Merséllé Véén
Sadet Aydın
Tuğçe Ulunike Arslan
Zeliha Arıgan
Versace for H&M koleksiyonu dünya ile aynı anda hangi gün satışa sunulacak ve Türkiyedeki hangi H&M mağazasında? sorusuna 17 Kasım günü İstinye Park yanıtını verenler;
Berna Bozkurt
Bige Gürsoy
Bilgi Fashion Club
Burçin Akgöz
Ege İdu
Elena Ulusoy
Gamze Duruer
İdil Ertürkler
İrem Tucaltan
It girl
Mülkiye Çoban
Özge Özen
Pelin Bolukçu
Seda Çiftçi
The Pink Shopaholic
Tuğçe Gülsoy
Vera Mitrani
Tebrikler! H&M ürünlerini %20 indirimle alabileceğiniz Versace for H&M koleksiyonunun ön alışveriş partisinde görüşmek üzere!
Avonun mail adresini yazabilirmisin?, acaba hangi mailden mesaj gönderdin bende kazandım ama göndermiyorlar ,?
A V O N - Yarına Merhaba
bu adresten sorabilirsin canım.. ben temsilci olduğum için giriş yaptıktan sonra sordum temsilciliği olmayanlara bu adresten... ben genel sordum zaten onlarda genel yanıtladı..10 Kasımdan sonra gönderimler başlayacakmış... yani kazandığın gün fark etmiyor..
ben hamile olmadığım halde katılmıştım..:26:
tupperlar içindi,oğluşuma çorba kabı olarak kullanmak için..
ben de hak yemek istemem..:13:
katılmayanlar katılsın ama,tupperler çok şirin
güle güle kullan cnm
en güzelide tupper ler gerçekten
ayyy tupperlersizde kullanıyormusunuz kızlar. annem almış ogün 3 parça baya para vermiş dedim anne plastiğe okadar para mı verilir. Düzgün konuş plastik değil onlar organik plastik diyor Kullananlar nedir bu tupperların kerameti :44:
Bende kazandım 30.10.2011 de ama kullanıcı adım farklı diye maskaramı göndermiyorlar, gıcık avon
ben niye avonun maskarasını kazanamadım yaa
bnde tupperler ıcın ıstemıstım prımayı
yegenıme
ayyy tupperlersizde kullanıyormusunuz kızlar. annem almış ogün 3 parça baya para vermiş dedim anne plastiğe okadar para mı verilir. Düzgün konuş plastik değil onlar organik plastik diyor Kullananlar nedir bu tupperların kerameti :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?