ben de tekrar buraya takılmaya karar werdim.. kazançlar çoğalmış kaçırmamak lazım
Yarışmamızın ikinci hafta kazananları:
Nazlı Yıldız
Derya Soyupak
Selma Öztürk
Kazanan yarışmacılarımızın iletişim bilgilerini musterihizmetleri@perapirlanta.com'a göndermelerini rica ederiz.
kazanmışım
kuşkaaammmmLOréal Professionnel Türkiye
Beklenen an geldi! Bugün bizimle paylaştığınız tüm güzel yorumlar için sizlere teşekkür ederiz. İşte yaptığımız çekiliş sonucunda 11.11.2011 günü saat 11.11de kazanan 11 talihlimiz:
1. Resmiye Çalışkan-Kastamonu
LOréal Professionnel ile saçlarınız ahenkle dans eder.
... 2. Safiye Kayılı-Bolu
Zerafetin gizemini üzerimde taşırım sayesinde, L'Oréal Professionnel benim koşuşturmalı hayatımda güzelliğime güzellik katan bir ses,bana ışıltı ve mutluluk, gençlik ve dinamizm katan bir nefes adeta..
3. Mesude Aybar-Mersin
Bugün 11.11.11 saat 11:11'de bütün evrene ışık ve güzellik yayılması gibi LOréal Professionnel de bizlere tüm ışığını ve güzelliğini yansıtıyor. Sevgi ve ışıkla kalın sevgili LOréal Professionnel dostları, herşeyin daha güzel olacağı bir dünyaya LOréal ile merhaba...
4. Akgül Ağçiçek-İstanbul
L'Oréal Professionnel kendimi yeniden keşfetmemi sağlayan yegane değerli bir markadır, onun gücüyle öz güvenim her zaman en üst seviyede olmuştur.
5. Şule Sezer-İstanbul
LOréal Professionnelin senelerdir ileri gelen ve efsaneleşmiş kalitesi benim vazgeçilmezimdir ve her zaman da öyle kalacaktır. Seni çok seviyorum LOréal.
6.Neriman Kaşık-Konya
Olmazsa olmazımsın....
7. Esra Hoşgör-İstanbul
L'Oréal Professionnel hayalimdeki beni gerçeğe dönüştürmemi sağlayan güzellik meleği.
8.Meltem Öner-Aksaray
Var olan güzelliğinin farkında değilsen bırak ışığın L'Oréal Professionnel olsun, sen güzelliğinin doğuşunu izle..
9. Hande Mumcu-Ankara
L'Oréal Professionnel "Dünyanın en iyi kuaförleri tarafından" geliştirilmiş kaliteli ve yenilikçi marka. Ayrıca şampuanlarının kokusu sarhoş edici güzelliktedir. Kısaca bu markanın hastasıyım.:)
10.Emin Devrim Barut-Aydın
LOréal Professionnel konusunda çok profesyonel.
11.Arzu Akdağ-İstanbul
Çirkin kadın yoktur LOréal Professionnel kullanmayan kadın vardır.
ben okuoku'dan kazanmıştım
diğerlerini de beğendim şimdi face de,onları bilmiyordum.sağolasın canım:78:
İngiltere olarak buldum ve öyle yaptım canım ben a şıkkı
bugünün sorusunu diyorsan ingiltere diye buldum
1996 Avrupa Futbol Şampiyonası - Vikipedi biraz araştırmacı olalım arkadaşlar bulamadım demek yerine bulmaya üşeniyorum derseniz daha doğru olur google amcaya sorun her sorunun cevabı vardır onda kkontess sana değil canım bulamadım diyenlere benim sözüm neyse ukalalık gibi oldu biraz ama bulamadım demek çok saçma geliyor bana onun için
çekiliş / yarışma duyurmayıp sadece cevap istemek için buraya geliyor olsam, ya da duyurulanları toplayıp uçsam alınırdım ama bu durumda alınmıyorum zaten canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?