Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

teşekkür ederimmmmmmmmmmm kızlar valla sevindirik oldummmm =)) arkadaşlarımız vardı kahvaltıya onlara da söyledimmm =))) heheh =))

hangisi hiç dikkat etmedim valla paket var diyince nasıl mutluuuu oldum eşim ne o ne o dedi hemen heheh hediye dedimmm

Fairy adresini rica edebilir miyimmm =))) ben daha yeniyim burada geçmişe de baktım bulamadımmm =))

ben başvuralı 2 hafta felan oldu hemen gelmedi kızlar inş. sizinki de gelir =))

fairy geldı bugun
maggıden ses yok
bugun ıcın en gec tekrardan yollucaz dedıler ama bılmıorum

kızlarrr bu maggiden gelen makarna harclarını kullanan var mı güzel mii hangisini önce denesem diom ama bilemedim şimdi

sanırım bitmiş kampanya yok nasip yokmuş..

Başka ya arkadaşlar ben mamalardan istiyorum milupa ve hero baby 4 aylıkken yollamıştı..Başka numune yollayan marka var mı..?

Maggi ürünleri nerden gelmişti bayanlar?Hala devam eden bir kampanyamı

yuppiiiiiiiii annem kazanmışş:))))))))))

Dormeo Octaspring okur yorum projesi başladı.
Evim Dergisi ve Dormeo yatakları işbirliğiyle düzenlenen okur yorum kampanyasına başvurup formu dolduranlar arasında 5 kişiye Octasping serisinden bir adet yatak ve yastık hediye.
Eğer şanslı 15 kişiden biri olursanız tek yapmanız gereken şey hediye edilen yatak ve yastığı denedikten sonra deneyimlerinizi evim dergisi ile paylaşmak.
Yorumları Evim Dergisi'nin ocak 2012 sayısında yayınlanacak şanslı 12 kişiden biri olabilmek için ayrıntılı bilgi Dormeo facebook sayfasında;
https://www.facebook.com/Dormeo.Turkiye

Kia Rio Tiltirio oyunu başladı. 24 Kasım'a kadar Kia Facebook sayfasından bilgilerini dolduran herkes 1 çekiliş hakkı, oyunu bitiren herkes de 10 çekiliş hakkı kazanıyor.
Yapılacak çekiliş ile 1 kişiye 22-26 Şubat 2012 tarihleri arasında Rio'da kullanabilecekleri 4 yıldızlı tatil ve gidiş/dönüş uçak bileti hediye.
Yok benim Rio'ya gidecek vaktim yok başka hediye yokmuydu diye soracak olursanız diğer hediyeler ise şöyle;
1 kişiye iPad 2 64 GB WiFi + 3G tablet pc,
1 kişiye iPhone 4 16GB cep telefonu,
1 kişiye Sony Ps3 320GB oyun konsolu + move starter paketi,
1 kişiye Nikon Coolpix L120 dijital fotoğraf makinesi hediye
Kia Türkiye - TiltiRIO | Facebook

kızlar bana bugün mng kargoyla schwarzkopfdan mucize yağ diye bişey gelmiş bu niye geldi anlamadım bileniniz varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…