Eki Görüntüle 287321
bugün geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii =))) ayyy çok mutlu oldum ilk defa bişey geldimamalar dışında
Eki Görüntüle 287321
[ı]bugün geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii =))) ayyy çok mutlu oldum ilk defa bişey geldi :d mamalar dışında :d [/ı]
afiyet olsun canım
benimde az önce fairy geldi :)))
Eki Görüntüle 287321
bugün geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii =))) ayyy çok mutlu oldum ilk defa bişey geldimamalar dışında
nerde oturuyosun canım
ben ankara dayım ve fairy daha gelmedi de merak içindeyim :26: Bide hangi kargo yada kurye getiriyo öğrenebilirmiyim :26:
Kızlar fairy link verebilir misiniz acaba..?
linki bulamadım ama fairy sloganı bul diye bi yarışma düzenlemişti ordan kazandık
yarışma biteli 1 ay olmuştur
LOréal Professionnel Türkiye
Beklenen an geldi! Bugün bizimle paylaştığınız tüm güzel yorumlar için sizlere teşekkür ederiz. İşte yaptığımız çekiliş sonucunda 11.11.2011 günü saat 11.11de kazanan 11 talihlimiz:
1. Resmiye Çalışkan-Kastamonu
LOréal Professionnel ile saçlarınız ahenkle dans eder.
... 2. Safiye Kayılı-Bolu
Zerafetin gizemini üzerimde taşırım sayesinde, L'Oréal Professionnel benim koşuşturmalı hayatımda güzelliğime güzellik katan bir ses,bana ışıltı ve mutluluk, gençlik ve dinamizm katan bir nefes adeta..
3. Mesude Aybar-Mersin
Bugün 11.11.11 saat 11:11'de bütün evrene ışık ve güzellik yayılması gibi LOréal Professionnel de bizlere tüm ışığını ve güzelliğini yansıtıyor. Sevgi ve ışıkla kalın sevgili LOréal Professionnel dostları, herşeyin daha güzel olacağı bir dünyaya LOréal ile merhaba...
4. Akgül Ağçiçek-İstanbul
L'Oréal Professionnel kendimi yeniden keşfetmemi sağlayan yegane değerli bir markadır, onun gücüyle öz güvenim her zaman en üst seviyede olmuştur.
5. Şule Sezer-İstanbul
LOréal Professionnelin senelerdir ileri gelen ve efsaneleşmiş kalitesi benim vazgeçilmezimdir ve her zaman da öyle kalacaktır. Seni çok seviyorum LOréal.
6.Neriman Kaşık-Konya
Olmazsa olmazımsın....
7. Esra Hoşgör-İstanbul
L'Oréal Professionnel hayalimdeki beni gerçeğe dönüştürmemi sağlayan güzellik meleği.
8.Meltem Öner-Aksaray
Var olan güzelliğinin farkında değilsen bırak ışığın L'Oréal Professionnel olsun, sen güzelliğinin doğuşunu izle..
9. Hande Mumcu-Ankara
L'Oréal Professionnel "Dünyanın en iyi kuaförleri tarafından" geliştirilmiş kaliteli ve yenilikçi marka. Ayrıca şampuanlarının kokusu sarhoş edici güzelliktedir. Kısaca bu markanın hastasıyım.:)
10.Emin Devrim Barut-Aydın
LOréal Professionnel konusunda çok profesyonel.
11.Arzu Akdağ-İstanbul
Çirkin kadın yoktur LOréal Professionnel kullanmayan kadın vardır.
bu avon nasıl oluyıor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?