Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bişi sorcam bu twitterdaki yarışmaları anlamıyorum ben örneğin bi gruba follow yaptım @grupadı cavabımı yazdım ozaman yazdığımı görebilirlermi yoksa follow yaptıktan sonra o grubunda benim yazdıklarımı görmesi için birşey yapmam gerekmi? cvp verirseniz sevinirim :2:

Otribebe
KAZANANLAR
1. Yarışmamız

• Işık Yurtsev Çiçek
• Eda Tuzcu
• Öznur Aras Aydın

2. Yarışmamız

• Tülay Engin Öney
• Nagihan Bıyıklı
• Döne Şentürk

3. Yarışmamız

• Funda Mıdıkoğlu Bulgan
• Ece Acuner Özbabacan
• Esra Demircioğlu Altınışık

4. Yarışmamız

• Bülent Öney
• Nahide Altınışık
• Bülent Öney

5. Yarışmamız

• Esra Ergen
• Semiha Dönmez
• Tuğçem Mutlu

melıke sen kac kere tur tamamladın
yarısma devam edıormus baktım sımdı

Apikoğlu
Soruyu bil, Hediyeleri yakala!
Apikoğlu’nun eşsiz lezzetli sucuklarından, dana sosisinden ve dönerinden oluşan lezzetli bir hediye paketi kazanmak ister misiniz?
“Cevapla kazan” sekmesini tıklayarak sorumuza doğru cevabı veren 1., 100. ve 200. Kişiden biri olun, Apikoğlu hediye paketini yakalayın!

Avea
Sen de 'Diyelim ki sen...' anketimizi doldur, bir Blackberry 8520 Gemini kazanma şansı yakala! Anketimize göre senin sonucun ne çıkacak bakalım? Avea - Avea | Facebook

--------------
Avea ısrarla bu anketin sonucunu açıklamıyor. Takıntı oldu bende, sorup duruyorum sayfasından ama yanıt vermiyor sayfa yetkilisi.
Yani bir anket yaptıysanız bunun kazananını da açıklayın bir zahmet. Çok kızgınım Avea'ya... Bu ankete katılan arkadaşlar varsa, hep birlikte baskı yapalım da açıklasınlar sonucu. Boşuna zamanımızı almaya hakları yok.

DeFacto
Pazartesi günü yepyeni bir ödüllü oyunumuz başlıyor hazır mısınız? demiş duvarında- takip....

selam arkadaşlar ben dondum :))))) gorusmeyelı nasılsınız ?? faceden herkesle ırtıbat kurmaya calısıyorum twıtter hesabımıda verıyım uye olan benı ızlemeye alabılırmı yenı actım hesap ögrenmeye calısıyorum Twitter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…