Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

•Uygulamaya katılım esnasında "Güvenli Taşıt Hareketi Tırı'nda benim de fotoğrafım olsun!" kutucuğuna tıklayıp onay verenler, 2012 yılında ve ileri tarihlerde Türkiye'nin farklı noktalarında etkinlik için bulunacak olan Güvenli Taşıt Hareketi Tırı üzerinde yer alacak tasarımda fotoğraflarının ücretsiz kullanılmasını kabul etmiş sayılırlar

Böyle bir şartı var, dikkatli okumak lazım katılım koşullarını,başımıza çorap örmesinler sonra

kızlar apikoğlunun sorusunu cevapladınız mı ?

Apikoğlu - Cevapla kazan | Facebook

Apikoğlu’nun hikayesi, ailemiz için özenle hazırladığımız ev yapımı sucukların eşsiz lezzetinin dilden dile dolanmasıyla başladı. Çevreden gelen yoğun talepler sonucunda satışa başlanmasının ardından Apikoğlu 1910 yılında, Türkiye’nin ilk et ürünleri imalatçısı olarak kurulmuş oldu.

1910 diye anladım.

bende 1910 diye anladım...

cnm şimdi ödüllü tweet leri anlayamıorum soru soruyolar nasıl cevap vercez örneğin bir grubu follow ettiğimde o grup bnm yazdığım cvbları görürmü yoksa başka yapmam gereken birsey varmı? cnm :)

Soru sorulduğunda. O kişiye cevap yazmak yada başka birşey yazmak için o kişinin twitter sayfasına giriyosun tabi önce o kişiyi follow etmen lazım. Her neyse sayfasına girdikten sonra kişinin resminin hemen alt kısmında ortada beyaz uzun bi kutucuk var yazı yazmak için. İçindede yazı yazar. Örneğin: ''@SedaSayan adlı adlı kişiye Tweetle'' diye. İşte oraya o kişiye yazmak istediğin şeyi yada dediğin gibi soru soruldğnda sorunun cevabını oraya yazıp Tweet'liyosun

Son düzenleme:
kızlar birşey sorucam benim ekranmı takıldı anlamadım fakat altınpeşinde yarışmasında teklif geldi teklifi kabul etmek yada red etmek için ne yamam gerekiyor ekran sanki yarım gibi anlamadım

gunaydın kızlar ben altın pesındeyı oynayamıyorum facebook ta arkadas sayım yetersızmıs bana ozelden facebook lınklerını atmak ısteyen olursa arkadas olarak eklıyebılır mıyım belkı dıger oyunlarda da faydası olur hem

bugün bir arkadaş sormuştu makarna harçlarını denedinizmi diye
sanırım melike ecesu arkadaşımızdı
bu akşam ben denedim kıymalı olanı süper oldu çok beğendik.

evet canım bendim çok tesekkür ederim ilgine bende ilk onu deneyeyim ozaman ya benim eşim hep yogurtlu seviyor bende soslu seviyorum degişiklik olsun istedim o yüzden deneyen varmı dedim bakalım inşallah ben deil de o begenir çok soal tekrardan canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…