Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım çok teşekkür ettim yani yazdığım şeyleri görebilmesi için onunda beni follow etmesine gerek yok :)

selam kızlar altınpeşinde oynunu oynuyorum 1501.75 kg kazandım bugün. sizce nasıl? bir de haftayı hangi günden başlatıyorlar? yani bugünden mi yoksa pazartesi gününden mi ?pazartesi günündense hiç şansım yok zaten.. cevaplarsanız sevinirim.... :26::26:

Vestel F18 Jetwash | Facebook
Türkiye'nin en hızlı yarışması yakında bu sayfada başlıyor! Yarışma birincisi bir arkadaşı ile birlikte Rusya'da dünyanın en hızlı jetlerinden biri olan MIG ile ses hızını geçip 3 gün boyunca rüya gibi bir tatil yaşayacak. Yarışma ikincisini ise ödül olarak tüm zamanların en hızlı bulaşık makinesi Vestel Jetwash bekliyor. İlk 10 kişi arasına girenler de sürpriz hediyeler kazanıyor. Takipte kalın!

uçak bile tutan birisinin bu jetteki halini düşünebiliyormusunuz birincilik kalsın onun için mümkünse ikinciliği alayım ben:)

canım ben baktım buna ama sdn nicki diye bişey var o ne?

shift delete.net diye forum sitesi var ordaki üye adını soruyor,benim çok eskiden üyeliğim varmış hemen nikimi yazdım,ama forumlara üyelik çok kolay iki dakikalık iş.Bir de geçen gün yine bu forum sitesine özel bir anketle kitap veriyordu. Yani bu site böyle şeyler düzenliyor dmek ki zaman zaman. Üşenmezsen üye olup şansını deneyebilirsin, bol şans

Bebekchik Bebe | Facebook
bebekchik
SEVGILI ÜYELER, COGUNLUGUN ISTEDIGI GIBI YARISMA KONUSU " BEBEKLER VE BABALARI" BEBEKLER ICIN YAS SINIRI 0-5 YAS; HER 50 BEGENI BIR CEKILIS HAKKI- YARISMAMIZ ÜYE SAYISI 15.000 OLANA KADAR DEVAM EDECEK- HEDIYELER YAKINDA ACIKLANACAK ♥ HAYDI FOTO YÜKLEMEYE :) DUVARIMIZDAKI FOTOGRAFLAR TARAFIMIZDAN ALBÜME ALINDIKTAN SONRA BEGENILER GECERLI OLACAKTIR

canım özelden cvp yazamıyorum ileti sayım yetersizmiş sen gönderirsen ben ekleyebilirim

tamam canım sımdı sedack ya mesaj attım 10 dakıkada 1 mesaj atılıyormus sonra da sana facebook profılımın lınkını atayım ilgilendıgınız ıcın sana ve sedack ya cok tesekkur ederım

Welcome to Facebook - Log In, Sign Up or Learn More

Ufo ayak ısıtıcı

--------------------------------------

Bir deneme yaptım,bu linki vermeden 2 saat önce baktım,beğenen sayısı sabitti, yani 2 saat boyu artmadı.Buraya yazdım 20 dakika içinde 40 kişi birden arttı
Bence bu foruma ödeme yapmalı şu adını paylaştığımız firma sahipleri

Son düzenleme:
Take Off

AÇILIŞIMIZI HEDİYELERLE KUTLUYORUZ;
■Her 100. üyeye uçak maketi
■Her 500. üyeye IFTC Simülatör uçuşu
■Her 1000. üyeye AnadoluJet'ten yurt içi uçak bileti
■Her 5000. üyeye AnadoluJet'ten yurt dışı uçak bileti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…