facebook golden rose yarışması başlamıışş
Golden Rose
GOLDEN ROSE SORUYOR, BU GÖZLER KİMİN? yarışmamıza yoğun katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Bu hafta farklı bir ünlüyü soruyoruz;
A. KATE WINSLET
B. HÜLYA AVŞAR
C. MERYEM UZERLİ
D. HAYAL KAHRAMAN
Dünya kadınlarının tercihi Golden Rose, fotoğraftaki gözlerin hangi ünlüye ait olduğunu doğru yanıtlayan (1.5.20.50.100.) takipçiye, Golden Rose Wonder Lash Mascara hediye ediyor.
Tek yapmanız gereken doğru yanıtı goldenrose@goldenrose.com.tr adresine göndermek.
benim şansımla senin şansın tanış oldular zanımca sonra da alıp başlarını gittiler
maggiye biskreme ve adını sayamayacağım bi çok firmaya çekilişlerde adımı özenle seçmedikleri için teşekkürlerimi sunar bir alkış rica ederim sizlerden
ben de meryem uzerli yaptım ama bilemiyorum tabii doğru mu
yaaa kızlarrr ben kurudum resmen aylardır kargocu gelmiyor bu eve buraya taşındım ya uğursuz geldi burasıııı
herkeste aynı dertttttttttttttttt
nazar duasımı okusak
kursunmu doktursek
gecen ay gunde 3 kargo geldıgı olurdu
valla yaaa ya doğru dürüst yarışmalar anketler kampanyalar yapılmıyo artık ya da hakkatten nazar var bizdeee
begenmelı yarısmalar ıstemıyoruzzzzzzz
cok kısının kazanacagı bol hedıyelı cekılısler ıstıyoruz
sureklı aynı ısımlerı lıstede gormek ıstemıyoruzzzzz
bızede kargocu gelsın ıstıyoruzzzzzzzzzzzzz
Bu sabah pandadan dondurma geldi bana hemde 2 koli 1 koli kazanmıştım aslında
çocukluğuma yolculuk ayrışması vardı facede sadce resim ekledim en çok oy alan 10 kişiy idi ama yarışma
içinde yarışma yapmışlar kısa oylamada 2 oyla kaznmışım şans..içinde 24 tane panda kap var 2 koli 48 tane:)
istemezüükkk:)
(yeniçeriler öyle kazan kaldırırlarmış yaa aklıma geldi birdennn=)
FIAT Türkiye - Cars - Fırsat Yağmuru | Facebook
çekilişle ödüller dağıtılacakmış kızlar isterseniz katılın sadece form dolduruluyor fiatın sayfasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?