Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

YARIŞMAMIZ SONUÇLANDI
Sayfamızı Beğenip NEXEN KIŞ LASTİKLERİ isimli albümü profilinde paylaşan takipçilerimizden Sayın Funda Çilek 1 adet NIKON Coolpix L23 Dijital Fotoğraf makinesi, Sayın Rahime Azılı, Erdem Atci, Şentürk Gönültaş, Suna Okumuş Marangoz ve Aysun Kol Günaydın bizden birer adet MP3 Player kazandılar.

hürremin değil mi o gözler
ben hürrem yaptım...

kadınlar ne ister de anamgil kazanmış..

ben de meryem uzerli yaptım ama bilemiyorum tabii doğru mu
yaaa kızlarrr ben kurudum resmen aylardır kargocu gelmiyor bu eve buraya taşındım ya uğursuz geldi burasıııı

benim şansımla senin şansın tanış oldular zanımca sonra da alıp başlarını gittiler

maggiye biskreme ve adını sayamayacağım bi çok firmaya çekilişlerde adımı özenle seçmedikleri için teşekkürlerimi sunar bir alkış rica ederim sizlerden

ben de meryem uzerli yaptım ama bilemiyorum tabii doğru mu
yaaa kızlarrr ben kurudum resmen aylardır kargocu gelmiyor bu eve buraya taşındım ya uğursuz geldi burasıııı

herkeste aynı dertttttttttttttttt
nazar duasımı okusak
kursunmu doktursek
gecen ay gunde 3 kargo geldıgı olurdu

Wenice
Yarışmamızın kazananları Tugba Çiftci ve Halime Geçer.
Sizleri tebrik ediyoruz. :))

Kingston Türkiye
Geçen haftanın Kingston 4GB 1333 Hz HyperX Genesis DDR3 RAM kazananları belli oldu.

İlhan Kaya Kingston HyperX RAM öyle bir performans gösterir ki, sisteminizde "Hyper"aktif RAM olduğunu farkedersiniz..

SerKan Yiğit EmSen Kingston HyperX RAM öyle bir performans gösterir ki …. Hayatınıza Çekim gücü, bilgisayarınıza yaşam gücü verir :)

Said Sönmez Kingston HyperX RAM öyle bir performans gösterir ki; Alaaddin'in Cin'den istediklerini bilgisayarınız için Hyperx Ram'den bekleyebilirsiniz...

Son düzenleme:
Bu sabah pandadan dondurma geldi bana hemde 2 koli 1 koli kazanmıştım aslında
çocukluğuma yolculuk ayrışması vardı facede sadce resim ekledim en çok oy alan 10 kişiy idi ama yarışma
içinde yarışma yapmışlar kısa oylamada 2 oyla kaznmışım şans..içinde 24 tane panda kap var 2 koli 48 tane:)

valla yaaa ya doğru dürüst yarışmalar anketler kampanyalar yapılmıyo artık ya da hakkatten nazar var bizdeee

begenmelı yarısmalar ıstemıyoruzzzzzzz
cok kısının kazanacagı bol hedıyelı cekılısler ıstıyoruz
sureklı aynı ısımlerı lıstede gormek ıstemıyoruzzzzz
bızede kargocu gelsın ıstıyoruzzzzzzzzzzzzz

istemezüükkk:)
(yeniçeriler öyle kazan kaldırırlarmış yaa aklıma geldi birdennn=)

sansını yerım ben senın
kız bu sgukta usutursun yarısını ben yıyım

28 Ekim – 1 Kasım 2011 Tarihli Göster Kendini 25 TL'lik Joker Hediye Çeki Kazananları!.

07 Kasım 2011 Pazartesi, 14:38 tarihinde Pritt Türkiye tarafından eklendi
.

Pritt Türkiye Göster Kendini yarışmasında 25 TL değerinde Joker hediye çeki kazanan kullanıcı bilgileri aşağıda yer almaktadır.

28 Ekim 2011 Tarihli Kazananlar;

■İrem Akay
■Hatice Akay
■Alparslan Peker
■Tugba Kuzey
■Hasan Aksular
■Mehmet Eki
■Şebnem Avcı
■Aylin Gülkıran
■Aşkın Yılmaz

31 Ekim 2011 Tarihli Kazananlar;

■Naciye Drm
■Aylin Hasret Otlu
■Eray Kol
■Burak Cihan
■Kaan Meriç
■Yasin ÖzSöylemez
■Soner Aziz
■Yasemin Okumuş
■Elif Okms
■Burak Fianl

01 Kasım 2011 Tarihli Kazananlar;

■Esra Erkan
■Meliha Aydın
■Ecrin Kuru
■Mehmethan Bak
■Birkan Kaya
■Şule Sezer
■Kevser Kampanya
■Hümeyra Akça
■Tülin Şahin
■Yağmur Öner
■Ömer Kılnç Deniz
■Ecem Gökgüz
■Sabriye Haseki
■Sezgin Dönmez

Kızlar yavaşça kenara çekilin günün süprizi benden çekilişsiz hemde

BurnPartyPack seni güney'in en ateşli yılbaşı partisine davet ediyor! Resimlerdeki karakterlere dört arkadaşını tag'le, Burn Blue Multipack'i götür!

Burn to Dance - Burn İle Brezilya'yi Atesle | Facebook

kılzlar burada 4 arkadaşınızı seçeeksiniz sonra money cardınıza ürün girişi yapılacak 16 kasımda migrostan alacaksınız..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…