tc no ıstıyor bebem sen yazdınmı
Esracım buyur şekerim dağıtçam zaten hepsini yiyemeyiz...
yazmadım cnm :)ama sayfa hala düşünüyo:))))
Kızlar yavaşça kenara çekilin günün süprizi benden çekilişsiz hemde
BurnPartyPack seni güney'in en ateşli yılbaşı partisine davet ediyor! Resimlerdeki karakterlere dört arkadaşını tag'le, Burn Blue Multipack'i götür!
Burn to Dance - Burn İle Brezilya'yi Atesle | Facebook
kılzlar burada 4 arkadaşınızı seçeeksiniz sonra money cardınıza ürün girişi yapılacak 16 kasımda migrostan alacaksınız..
Kızlar yavaşça kenara çekilin günün süprizi benden çekilişsiz hemde
BurnPartyPack seni güney'in en ateşli yılbaşı partisine davet ediyor! Resimlerdeki karakterlere dört arkadaşını tag'le, Burn Blue Multipack'i götür!
Burn to Dance - Burn İle Brezilya'yi Atesle | Facebook
kılzlar burada 4 arkadaşınızı seçeeksiniz sonra money cardınıza ürün girişi yapılacak 16 kasımda migrostan alacaksınız..
Rica ederimYapıcağım an kaldırmıştı facebook sevindim açılınca. teşekkür ederim. çok severim
oooooooooooooooo supermıs yaptım 16 kasımdan ıtıbaren alabılırsınız dedi
Rica ederim
inan benimde gençliğimden beri hevesim vardı ya hamileydim ya paraya kıyıp alamadım..eğer yamuk yapmazlarsa süper fırsat..kendinizi de tang yapabiliyorsunuz kızlar
TAdı neye benziyor? GÜZELSE BABAMIN KARTINA DA YAPAYIM SADECE KENDİMİZE YAPTIM SİZE HABERVERDİM
maggi geldi doritos geldi fairy geldi gerisi yokkkkk nerde bu kargolarrrr
bana bu 3üde hala gelmedi maalesef
birde vileda kazandım ondanda hala sers yok ama o bayram öncesiydi bikaç güne gelir heralde
FIAT Türkiye - Cars - Fırsat Yağmuru | Facebook
çekilişle ödüller dağıtılacakmış kızlar isterseniz katılın sadece form dolduruluyor fiatın sayfasında
aynı kartla 2 kere işlem yapılamıyor sanırım
denedim olmadı
fritosu gelen arkadaşlar beğendiniz mi?
gerçi herkezin damak tadı farklıdır ama düşüncelerini almak istedim eğer beğendiyseniz alışverişte alayım bende :131:
bnde denedımde olmadı
tc kimlikli yarışmalara katılmıyorum
sanki tc olmadan bize ulaşamıyorlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?