Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

oooooooooooooooo supermıs yaptım 16 kasımdan ıtıbaren alabılırsınız dedi

Yapıcağım an kaldırmıştı facebook sevindim açılınca. teşekkür ederim. çok severim

Yapıcağım an kaldırmıştı facebook sevindim açılınca. teşekkür ederim. çok severim
Rica ederim
inan benimde gençliğimden beri hevesim vardı ya hamileydim ya paraya kıyıp alamadım..eğer yamuk yapmazlarsa süper fırsat..kendinizi de tang yapabiliyorsunuz kızlar

TAdı neye benziyor? GÜZELSE BABAMIN KARTINA DA YAPAYIM SADECE KENDİMİZE YAPTIM SİZE HABERVERDİM

belirli bi tadı yok yani şuna benziyo diyemem ama güzel bence yap

fritosu gelen arkadaşlar beğendiniz mi?
gerçi herkezin damak tadı farklıdır ama düşüncelerini almak istedim eğer beğendiyseniz alışverişte alayım bende :131:

fritosu gelen arkadaşlar beğendiniz mi?
gerçi herkezin damak tadı farklıdır ama düşüncelerini almak istedim eğer beğendiyseniz alışverişte alayım bende :131:

Alışveriş için referans veremem ama ben doritos panço vs çok kötü koku geliyordu bana ama bunu yiyebildim :)

bana bayramdan 1-2 hafta önce gelmişti hatta stoktaki sonu (6 ) dün çıkardım çocuklara..2 günde 3 paket yemişti veletler
Fairy bana da gelmedi zaten 500 gr i amma uzattılar

Son düzenleme:
tc kimlikli yarışmalara katılmıyorum

sanki tc olmadan bize ulaşamıyorlar mı

bana hala doritos akademi cipsi gelmedi
gerçi sivilce ve kilo yaptığı için yemem cips ama ne bileyim yine de üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…