Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Burn paketi sadece 4 burn içecektenmi oluşuyor kızlar?

KONTES
aynen cnm bende katılmıyorum tc beni ürkütüyor....

Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi
Yarışmamız sona erdi ve flmimizin galasına davetiye kazanan arkadaşlarımız belli oldu. Katılan herkese çok teşekkür ederiz. Kazanan arkadaşlarımız: Utku özcan, Mustafa Alkan, Elif Güney , Alper Ercan ve Meral Değer.

Sormaaa..sanki galonla veecekler,
altı üstü 2-3 tl lik ürün, nazlana nazlana gönderim yapıyorlar, sanki biz istedik..

Kızlar tesetturısland.com çekilişle Armanda şal hediye ediyor. Şansınızı denemekte fayda var

fritosu gelen arkadaşlar beğendiniz mi?
gerçi herkezin damak tadı farklıdır ama düşüncelerini almak istedim eğer beğendiyseniz alışverişte alayım bende :131:
ben ince ve ağızda dağılan cips sevdiğim için bundan hoşlanmadım çünkü kalın ve sert bir yapısı var tad olarak fena diil ama tercih etmem alışverişte dediğin gibi herkesin damak tadı farklı tabi benim fikrim böyle

güzelmiş..2.paket mi?

oooo şanslısın,güle güle kullan.önceki pakette aynımıydı?
[/QUOTE]

domestos yollamışlar cif yerine gerisi aynı, yanlışlıkmı oldu falan diye msj attım cvp vermediler kullandım gitti

kadınlar ne isterden ben de iki kere kazanmıştımmm iyi oldu valla

tekin acara kazandığım parfüm için iletişim bilgilerimi gönderdim,lorealden de saç bakım yağını ulaştırmak için telde adresimi teyit ettiler en geç çarşamba elimde olurrr inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…