Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

blog yarışmaları da paylaşılsa burada ne güzel olurdur

daha çok kazanma şansımız olabilirdi böylelikle

Türkiye’nin önde gelen bayan giyim markalarından İkiler’in Facebook sayfasında düzenlediği ödüllü yarışmada ilk sırayı alan kişilere beğendikleri ürünler hediye ediliyor!

Türkiye genelinde 400, yurtdışında 200’ü aşkın bağımsız satış noktasında bayanlar ile buluşan İkiler, düzenlediği Facebook yarışmasında kazananlara ödüller veriyor.

Yarışmada topladıkları puana göre ilk sırayı alan yarışmacı, İkiler’in online alışveriş mağazası olan ikilershop.com adresinden beğendiği elbiseyi ödül olarak kazanacak. İkinci sırayı alan yarışmacı beğendiği bluzu kazanırken, üçüncü olan yarışmacıya bu sitede kullanabileceği 50 TL değerinde para puan verilecek.

Yarışma ve katılım koşulları hakkında daha detaylı bilgi İkiler’in İkiler | Facebook adresinde bulunan Facebook sayfasında sunuluyor.

insanlara iyiliğin yaramadığını gördüm üzüldüm
niye kimse bana iyilik yapma kazık yersin demediniz kızlar :26:

insanlara iyiliğin yaramadığını gördüm üzüldüm
niye kimse bana iyilik yapma kazık yersin demediniz kızlar :26:

yok gerçekten yaramıyor ya

aklıma gelmişken söylemek istiyorum tam ortaya konuşucam

isteyen alınsın isteyen alınmasın amaa burada bazı kişilerr araştırıyor belki zamanından çalıp burada kampanya paylaşıyor

ama bazıları gördüğü kampanyaları sadece kendisi katılıp buradaki diğer kampanyacılara söylememe gereği duyuyor ve her nedense

o kişiler burdan utanmadan diğer kampanya haberleri alıyor

ve utanmadan yine kazandığını söyleyebiliyor

bebeğim olduğu haldee ben birşeyler bulmaya çalışıyorum

hep kampanyaa alıpta vermemek bana yanlış geldiği içinn bazen zamanımdan çalıyorum

ama gerçekten kimseye iyilik yaramadığını düşünüyorum( lütfenn alınması gerekenler alınsın polemiğe girmek istemiyorum)

burada hiçbir bilgi paylaşımı yapmadan bırakın kampanya bildirmeyi,
yorum bile yapmadan izleyen onlarca insan var...
napalım,onları da sağduyularıyla başbaşa bırakıyoruz

evet zaman harcayan emek veren çok ark.var onlara ayıp olmuyor mu?
kampanya paylaşan, sonuç paylaşan, yorum yapan arkadaşlara hakaten ayıp oluyor..

sana nooldu şekerim..:97:

neler olmadı ki vatandaşın tekine aşırı sinirli ve küskünüm o kendini biliyor
bakalım bu yazımdan sonra ne cevap gelicek merak içindeyim

baby03 keşke benim yorumum altında içini dökmeseydin zaten moral,m bozuk üstüme alındım walla ne yalan söylim

Burn to Dance
Teknik aksaklık nedeniyle bugün yapılamayan hediye yüklemeleri yarın gerçekleştirilecek. Gecikme nedeniyle üzgünüz. Anlayışınız için hepinize teşekkür ederiz.

arkadaşlar paylaşımlarınız için öncelikle hepinize sonsuz teşekkürler...

Ben iş yerinden kulube giriyorum sizin sayenizdede baya yarışmanın varlığından haberdar oldum o yüzden tekrar tekrar teşekkür ederim hepinize,sözlerinizi bende üzerime alınıyorum,elimden geleni yapmaya çalışacağım ama araştırma yapamıyorum iş yerinde olduğum zamanlarda maalesef ancak evde olduğum zamanlarda yapabilirim kusura bakmayın

Laf söz olmasın sonra bulmuşken paylaşayım

Bebek maması pazarının öncüsü ve bebek beslenmesinde uzman marka Milupa Aptamil olarak çıkaracağı yeni ürün ya da ürün grupları ile bu zorlu yolculukta daha çok annenin yanında olmak istiyor.

Bu amaca yönelik olarak Milupa Aptamil, 1-3 yaş arası bebekler için hangi yeni ürün ya da ürün gruplarını çıkarmalıdır? Bu konuda ilham kaynağı olmanızı istiyoruz.

Yeni ürün geliştirmekten hoşlanıyorsanız, fikirlerinizi bizimle paylaşın ve Milupa Aptamil'in ürün ailesinin yeni üyesinin geliştirilmesine katkıda bulunun hemde ödül kazanın.

Katılmak İçin: Acikinovasyon.com - Türkiye'nin İnovasyon Platformu

Son düzenleme:

link vermiştim ama çıkmadı

ben paylaşmaya calıstım ama lınkım cıkmadı nıyeyse blgumu adın NURŞENLE KADINA DAİR HERŞEY 8 tane harika kampanyam var hepinizi beklerim kamapnyalara kotlar sehpalar eşarplar şallar daha neler neler buyrun bloguma

ben paylaşmaya calıstım blog kampanyası ama lınkım cıkmadı nıyeyse blgumu adın NURŞENLE KADINA DAİR HERŞEY 8 tane harika kampanyam var hepinizi beklerim kamapnyalara kotlar sehpalar eşarplar şallar daha neler neler buyrun bloguma[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…