Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Cevahir Cinebonus'ta 14-18 Kasım'daki TENTEN'İN MACERALARI filmine 1 kişiye 2 bilet

Çekilişimize katılmanız için son 3 saat kaldı 20:00 çekilişimiz gerçekleşcek 21:00 kazanan takipcimiz hediyesini alacak.22:00 yeni çekilişimiz başlayacak.

Farkındayım Değiştim | Facebook sayfasını beğenip

Duvar Fotoğrafları | Facebook

gönderiyi beğenip paylaşanlar çekilişe katılacaklar

aynam.net
T-09 Kalpli Peri Kızı Saati kazanan kullanıcı yarın belirleniyor..
Çekiliş random.org üzerinden gerçekleştirilecektir.
Şuandaki katılımcı sayısı 444 kişidir.
Kazanan belirlendikten sonra kendisine gerekli mesaj gönderilip adres bilgileri istenecek ve ürünü kargoya teslim edilecektir.
SAYFAMIZI TAKİP EDİN YENİ KAMPANYALARLA KARŞINIZDA OLACAĞIZ..

Kérastase Türkiye
Sevgili Kérastase Kadınları, Her Damlada Artan Güzellik yarışmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Kérastase Kadını’nın sofistike, bakımlı ve enerjik ruhunu bu muhteşem albümle sizlerle paylaşmak istedik. Sizler için hazırladığımız yenilikler ve süprizler devam edecektir. Kérastase Türkiye ile ilgili tüm yeniliklerden haberdar olmak için sayfamızı takip etmeye devam edin..

kızlar aras kargo ile ne geliyor?
gerçi bu ara bi şey kazanmadım ama...
kargonuz var diye aradılar,gittim.
aramadık,sistemde yok adınız dedi geri yolladı beni:26:

bu arada limango çekimle aldığım elbise geldi, paketinden de %50 benefit indirim kuponu çıktı
ne alaka anlamadım:26:

Emsan Mutfak Gereçleri
Emsan Shop'a üye olanlar hem avantajlardan yararlanıyor hem de sürpriz hediyelere sahip oluyor!

Yarın belli olacak haftanın şanslı üyesi 170X170 cm İnvito Daily Arte Masa Örtüsü kazanacak... Emsan Online Mağaza'ya üye olmak için; Emsan Shop

aşk olsun

sen iyilik yaramıyor dediğin için yazıyım dedim bendee

canım nedenini söylemişlerdi aslında
blog kampanyalarını duyurmak yasak

geçenlerde bi şey için form doldurmuştuk
ama face gibi değildi
ayrı bi sayfada form vardı sadece
neydi ki o :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…