Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Hamburger Menü kuponu geliyo

Günaydın kızlar ..

Çikolata keyfini hep birlikte paylaşacağımız büyük sürprizimiz çok yakında :)

Nestle Çikolata | Facebook

1 tanecik menü mü, bari 2 kişilik olsaydı da yalnız yememiş olurdu insanlar

Bir arkadaş sormuştu hürriyet kitap veriyordu açıklanmadı mı diye, ben de sayfaya çok baktım ama sonuç falan yok , niye açıklamadılar bilmiyorum,arada bakıyorum sayfaya.hürriyet kültür sanat ana sayfada açıklanacaktı

Son düzenleme:
Metroda 5 hafta boyunce 50 çekiliş hakkıyla 500 kişinin içine girememiş olmanın haklı gururunu yaşıyorum

1 tanecik menü mü, bari 2 kişilik olsaydı da yalnız yememiş olurdu insanlar
Maalesef bi tane

“Hangisi Elie Saab’ın tasarımlarında esinlendiği hayal ürünlerinden biri değildir?” sorusuna “Zengin Olmak” doğru yanıtları ile sıralamaya giren 50ml. Elie Saab Le Parfum kazanan üyelerimiz;

Ali Melis Öksüz
Ayfer Apaydin
Demet Günaydın
Esra Ertaş
Emin Barut
Ismet Ozedgu
Levent Ceceli
Naciye Drm
Özden Kara
Sevgi Güleryüz

Yani ben bu verdiğin linkten abone olunca 25 liralık çeki hemen kullanabiliyorum.Bir de bu kargo bedava falan diyorsunuz,kargo nasıl bedava oluyor? Çok soru sordum ama :18:

bazen günü birlik sadece 1 butikte kargo bedava oluyor,site belirliyor.
sık sık bakıp takip etmelisin

QUOTE=Merekila;21703379]hadiii nerden geldi 25 tl lik çek genelde 10 tl veriyoda
bana niye gelmiyo 25 tl [/QUOTE]

kızlar çok geç kaldınız bu 25 lik link aylar önceydi geçersiz
2 limango dün hediye çeki düşünce kargoyu ekliyor ..25 lik çeki buıgüne kadar turşusunu mu kurdun kardeşim ? 7 TL kargo parası ödeyeceksin kargo bedava olsa bile çek kullanınca kargoyu ekliyor dün yeni kanun koydular
(çok kibar yazmışım pardon :)

hamburger linki nerede?

Son düzenleme:

senbenden hızlıymışsın arkadaşım:)

tekrardan yollayim dedim aksam 20:00 ye kadar katılabirmişsiniz

31.10.2011 tarihli avon kazanalar listesinde adım var ama herhangi bi gönderim yapılmadı bana.

başka bişey yapmak gerekiyormuydu????

Garnier Türkiye
İşte dünkü ödüllü soruya doğru yanıt veren şanslı takipçilerimiz: Esra tahtalı, Zehra Özgönül, İncinaz Çavuş. Katılan herkese teşekkürler. Yeni sürprizlerimiz için takipte kalın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…