kızlar kotexin sitesine form doldurmuştuk ilk bin bin kişiye yolloyacaklardı sanırım o ne oldu gelen giden varmı_?
geçenlerde bakmıştım ana sayfasında hala aynı şeyler vardı ilk 1000e hediye falan diye. uydurmaca mıdır nedi ses seda yok
Dido
Dido Hızlı Kalem'de kazanan yarışmacılarımız açıklandı!
Teknosa
Tribün Aşkı'na katıldılar kazandılar!
Bunları buldum ama listeleri göremiyorum.
kontess canım paylaşımların için tesekkürler
aras kargoyla karestese'den sac bakım şeysi gelmişti bana ona katıldıysanız odur arkadaslar
sen de sağol kuşş
ben onda kazanamamıştım.
bakalım ne gelmiş çok merak ediyorum
ozaman bilmiom bitanem bakalım bende merak ettim şimdii acep ne gelmişşş die
güle güle kullan sekerim ne geldiyse şimdidenkullandıkcada beni hatırlaaa
https://www.facebook.com/teknosa?sk=app_226523747414311
https://www.facebook.com/teknosa?sk=app_191723870908898
Dido - Hızlı Kalem | Facebook
uygulamaya girip en hızlılar sekmesine tık tık
AVON Anew Genics | Gençlik Genlerinizde Gizli kızlar avonun yandaki reklamına girip soruları bildim tebrikler kazandınız yazdı
mrb.bende yazmıyordum.ama artık yazmaya karar verdim.paylaşımlar için teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı.çok girmiyorum araştırmıyorum o kadar ilgilenmıyordum.ama bugunku tartışmadan sonra bende yazmaya ,paylaşmaya karar verdim.doritos ve maggiden harçlarım geldi.sizin sayenizde duymuştum.face de maxımumun 3d lcd fırsatı var.mesaj ücretsiz gönderiyosun.bide ufonun ayak ısıtıcı 101 kişiye faceden bakabılırsınız.bide bunlar çok yaygın burda nasıl paylaşılmaz bende hayret ettim doğrusu.
İnsanların gençlik genlerinin daha güçlü olduğu keşfedilen kasaba hangi ülkededir?
Fransa
İngiltere
İtalya
Japonya
bilemedim ki ben bunu
Japonya dedim ama test bittiğinde sadece teşekkür etti demekki o değildiğer cevaplar 2 kat ve 2 kez
Japonya dedim ama test bittiğinde sadece teşekkür etti demekki o değildiğer cevaplar 2 kat ve 2 kez
sanırım buldum
Calabria Üniversitesi'ndeki bilim adamları İtalya'nın güneyinde bir kasabada insanların gençlik genlerinin daha güçlü olduğunu keşfetti. ...
diğer cevaplar için teşekkürler
Tebrikler, kazandınız.
Yarışmaya katıldığınız için
TEŞEKKÜR EDERİZ.
dedii
İtalya olucak sayfada yazıyor canım
AVON Anew Genics | Gençlik Genlerinizde Gizli kızlar avonun yandaki reklamına girip soruları bildim tebrikler kazandınız yazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?