Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar geçen vestel de bi soru cevaplamıştık ya sinema bileti hediyeli.
ondan kazanmışım ama mailde yarın tarihli bi alışveriş merkezinde yazıyo...
illa ki onların belirlediği yerde mi gitmek zorundayız:44::44::44:

canım mail mi gelmiş sana kazandınız diye , yoksa biyerde açıklanmamış mı

fairy den bnm hediyem gelemedi hala ya , ona başvururken mi girmiştik adres falan hatırlamıyorum ya , maggi makarna harçlarınada katılırken hem kendi adıma hem kayınvaldem için başvurmuştum , bugün onunki gelmiş benimkinden ses yok

demek ki sitem gerekliymiş herkes ne kadar da aktifleşti
bende sitem eden arkadaşlara teşekkür ederim
ben de kaç seferdir yazmayı düşünüyodum ama her seferinde vela havle dedim
neyse...

sorma ne aktiflik..
topiğin hareketi burada belli başlı kişilerin üzerinde dönüyor..
biraz dürter gibi olduk ama
ilerleyen günlerde daha iyi olur inşallah..

limangoda , VİOLA ya girince , 10 liralık çek veriyor kızlar :)

Hemde sanırım bütün mağzalarda geçerli , en azından denediğim mağzalarda geçerliydi :)

Son düzenleme:
arkadaşlar ülkerin ''en güzel kek'' diye bir yarışmasını buldum ama link yok.
facebooka yazıp bir bakın isterseniz.

Ağız Sağlığı Haftaları
Colgate’in Türk Periodontolojoi Derneği işbirliği ile 5
yıldır yürüttüğü Ağız Sağlığı Haftaları, bu yıl 01-30 Kasım 2011 tarihleri arasında gerçekleşecek. “Mükemmel
Ağız Sağlığı”nın hedeflendiği bu haftalarda gönüllü diş hekimlerinden randevu alan herkes diş kontrolü yaptıra-
bilecek, yeni bir Colgate diş fırçasına ve macunu numunesine sahip olabilecek.

sorma ne aktiflik..
topiğin hareketi burada belli başlı kişilerin üzerinde dönüyor..
biraz dürter gibi olduk ama
ilerleyen günlerde daha iyi olur inşallah..

Evet bende sevdim ..başka sitelerden kampanyalarıda paylaşıyorum ben de dün çekilişsiz Burn Enerji İçeceğini paylaşmıştım daha önce de Limango'dan çek veren siteleri aktarmıştım elimden geldiğince katkıda bulunmaya çalışıyorum ama benim şansım köreldi kızlar bi Fairy var onu bekliyorum..
B<ı kampanyalar çok beğendirmeli oluyor onu kendimde katılmadığımdan yazmıyorum manyaklar 50 kişiyi davet et beğendir kabul etsin sonra 2500 kişi dolunca 1 kişiye Per CArdin Pijama vereecğiz diyor bunu yazmadım bile
Bir de boşuna mail adresimizi alıyorlar kazanınca irtibata kendielri geçse süper olur her yer yapmıyor bize mail yazın diyorlar

Türkiye'nin Online Anket Platformu, TürkiyeninSesiPaneli.Com açıldı. Xsights Araştırma ve Danışmanlık şirketi tarafından kurulan bu siteye kayıt olup anketleri doldurdukça hem Türkiye'nin Sesi Olma olanağını kazanırken her anket başına Turkcell'den günlük 30dk/12 Tl konuşma ya da 100 sms kazanıyorsunuz. Dilerseniz hediyenizi günlük 50 MB internet paketi olarak da seçebilirsiniz. Ayrıca her ay yapılacak çekilişte bir üye akıllı telefon kazanıyor.

Not 1: Üyelik ve kayıt şu anda sadece Turkcell kullanıcılarına açıktır.
Not 2: Türkiye' nin Sesi Paneli, online araştırma platformudur. Bu platform SADECE araştıma (anket) için kullanılır.

ÜYE OLMAK İÇİN: Türkiye&#039;nin Sesi Paneli / Turkish Opinion Panel - Ücretsiz Üye Ol! | Facebook
Türkiye&#039;nin Sesi Paneli / Turkish Opinion Panel | Facebook

Facebook'ta GizliGizli.com adlı yeni bir sitenin reklamını gördüm. Daha açılmamış ama ana sayfasında ayrıntılı bilgi verilmiş. Karşılığında mağaza çalışanlarını denetlemek üzere markalardan bedava hediye çekleri dağıtacakmış. İlgimi çekti. Siz de bir göz atın isterseniz.

sağol canım.:13:.randevu alıcam, özellikle oğluşum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…