Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kazandınız dedıkten sonra gelen maıle
kısısel bılgılernı kopyalayıp tekrardanmı yolladın canm

Mesajı kopyalamana gerek yok tatlım,mesajı ilete tıkla ve gelen mailden adresimi kontrol ettikten sora gelen maili geri gönderim,sadece hediyemi aşağıda yazan adresime gönderirmisiniz yazdım o kadar canım

Son düzenleme:
kızlar bana mail gelmiş. nartposta kargo geldi diye. şu ana kadar verdiğniz tüm adreslere girdim acaba hangisinden geldi

bende kızımın şansına denedim 2 mail adresimle de kazandım.
ne olur ne olmaz diye birini annemin adresine istedim bakalım geleceklermi

çok mutlu oldum. eşime kapak olacak gelen hediye. tüm sayfalara girdim bugune kadar, bişey çıkmadı. benimle dalga geçiyordu. aayyyyyy cok sevinçliyim.

Bende gece vati teşekkür etmeyi unuttum arkdaşın verdiği cevaplar sayesinde kazandım teşekkürler aslında sildirsek mi bir kaç sayfayı? adamlar yarın gördüğünde ipt etmesinler hediyeyi biliyorsunuz hep takipteler internette

Pazartesi günü yeni kampanyamız başlıyor! Yeni sayfamızı hala beğenmediniz mi? 1 ay boyunca her gün bir talihliye 49TL'lik Migros hediye çeki veriyoruz! Lütfen yeni sayfamızı ziyaret edin ve beğenin... Kampanya ile ilgili detaylı bilgi pazartesi sabahı yayınlanacaktır...

Cillit Bang Türkiye | Facebook

avondan rimel kazananlar acaba size mail geldimi ben kazanmış gözüküyorum daha mail gelmedi rimelde gelmedi sinir oldum
cnm avon gönderiyor ama maille iletişim kurmuyor geçen sene parfüm kazanmıştım bi gün göndermişlerdi sırayla gönderiyorlar dağıtıma başlayınca 2 günde geliyor merak etme.
kızlar bana mail gelmiş. nartposta kargo geldi diye. şu ana kadar verdiğniz tüm adreslere girdim acaba hangisinden geldi
bana da gelmişti mail, sanırım maggiler.... inş gelirler tekrar.

kızlar milliyet.com.tr de bilgi yarışması varmış ben de az önce fark ettim ödüllüymüş isteyenler bi baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…