Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

saol canım cevaplar için oley kazandım bende sevindim

TEŞEKKÜRLER... bende katıldım teste

üyelik istiyor üye oldum,

Kullanıcı adı ya da şifre yanlış. Lütfen tekrar deneyiniz.

Üyelik işleminizi yaptıysanız hesabınızı aktive etmemiş olabilirsiniz. Lütfen e-postalarınızı kontrol ediniz. ,,,,
bi türlü üyeliğii aktive etmedi, siz asıl üye oldunuz??:26:

gelen maile tıklamadın mı canım

bende yeni üye oldum maille gelen linke tıklayıp hasabı aktive ettim sorun çıkmadı

bu avon rimeli kazananlar nasıl bişey..güzel mi ürün benimde eşim kazanmış bana

bu sayfada hediyeli test var kızlar ama sorular çok zor

Organicare Organic Baby Shampoo

kızlar bana kazandınız dedi ilk 100 kişiye bebek kremi seti mi ne hediyeymiş kazanamam nasıl olsa diye hediyeye hiç dikkat etmemiştim

canım bu sorular banada çıkmıştı cevapları
1. d
2.a
3.c

karışıklık olmasın diye kırmızı yaptım cevapları

hata verıor kızlar yhaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar siteye üye olamadım hata veriyor nasıl çözdünüz

Gereksiz kutusuna bak canım mailler oraya geliyo,

Bendeki sorular başka çıktı aynı değil çözemedim, kızlar yardım lütfen:::)

Soru 1 : Organik kozmetik yönetmeliğine uygun ürünler
* IATA kurallarına göre üretilirler
*ICEA, ECOCERT, BDIH gibi uluslararası organik sertifikasyon firmalarının damgalarını taşımalıdır
*dönüşümlü ambalaja sahip olmazlar
*sentetik koruyucu içerirler
Soru 2 : Organik bir bebek ürününde
* benzol türevi sentetik koku vericiler kullanılır
*paraben koruyucu maddesi bulunur
*sıvı parafin (mineral oil) bulunması yönetmelikçe yasaklanmıştır
*suni renklendirici ve petrol türevi sentetik kıvam vericiler bulunmalıdır
Soru 3: Bebeklerin hassas ve ince cildine uygulanan bakım ürünleri söz konusu olduğunda hangisi yanlıştır ?
* pişik, tahriş ve alerjiler organik yönetmeliğince yasaklanan lanolin, vazelin gibi bakım ürünleri yüzünden artabilir
*bir petrol türevi olan sıvı parafin içeren (mineral oil) bebek yağları gözenekleri tıkayarak toksinlerin atılmasını engeller
*astıma karşı talk pudrası kullanılır
*SLS ve SLES gibi tahriş edici yüzey aktif temizleyicilerin kullanımı organik kozmetik yönetmeliği ile yasaklanmıştır
Soru 4: Hangisi yanlıştır ?
*talk pudrası organik yönetmeliği kurallarınca organik bebek bakım ürünlerinde kullanılamaz
*pudra terlemeyi önleyip topaklanarak cilde iyi gelir
*pudra yerine pişiğe karşı organik yağlar ve özler içeren ürünler kullanılmalıdır
*talk pudrası anneler ve bebeklerde alerji ve astıma yol açabilir
Testi Bitir

Kızlar bebeğime bakım testinde , bikaç sayfa önce arkadaşların paylaştığı cevaplar doğru , ancak tesi açtığınız zaman başka sorular gelebilir öyle olunca kapatın testi tekrar giriş yapın arkadaşların cevapladığı sorular gelicektir :)

kapat tekrar gir canım yeni sorular geliyor :)

Şimdi arkadaşın testini buldum, burda 4 tane soru var arkadaş 3 sorunun cevabını verdi,kafam karıştı yeniden yazabilirmisiniz?

Soru : Organik sertifikalı ürünlerin üretiminde * hammadde bitkiler GDO lu yani genetik modifiyeli tohumlardan yetiştirilir
üretimin her aşaması organik yönetmeliğine uygunluk açısından periyodik olarak yetkili sertifikasyon firmalarınca kontrol edilir
suni gübre, hormon, DDT ile toksik bulut ilaçlama yapılır, atık suyla sulanır
akarsu ve göllerde, doğal yaşam alanlarında, hayvan ve bitkilerde toksik birikime yol açan kimyasallar vardır
Soru : Aşağıdakilerden hangisi uluslararası organik sertifikasyon kuruluşu değildir ? * ICEA
IATA
ECOCERT
BDIH
Soru : Organik sertifikalı bebek bakım ürünlerinde hangi hammadde yasaklı değildir ? * Benzol ve türevleri
Limonene
Silikon
Vazelin
Soru : Organicare Baby Shampoo * koku ve renk verici hammaddeleri sentetiklerden oluşur
SLS ve SLES içerir
kıvamı petrol türevi hammadde ile ayarlanmıştır
ICEA uluslararası %100 organik sertifikaya sahiptir
Testi Bitir

Mail geldi::)
Tebrik ederiz. Testimizde yer alan soruların tümünü doğru yanıtlayarak bebegimebakim.com'dan size özel hazırlamış olduğumuz hediye setini kazandınız. Lütfen aşağıda yer alan adres ve GSM numarası bilgilerinizi teyit ediniz. Teyit mesajınızın tarafımıza ulaşmasının ardından hediyeniz kargoya verilecektir. Bilgilerini teyit etmeyen katılımcılarımıza hediye gönderimi yapılmayacaktır.

gerçekten hediye kazandıkmı dersiniz??

Son düzenleme:

4 cvp var canım gözünden kaçtı sanırım :)

Ben bu arkadaşın soruları yaptım , doğru çıktı kızlar hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…