Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

cnm evyapa ne yolluyosun bende yollıyım bakalım

Evyap ın iletişim bölümüne senin şu ürününden memnun kaldım çok güzelmiş cildime uyum sağladı falan filan yaz 2 hafta sonra sana Duru Gurmet sabun gönderiyo
salla biraz işte şöle böle diye :82:

18 Mayıs - 29 Mayıs 2011 tarihleri arasında Napolyon.com ve Finspor işbirliğinde gerçekleştirilecek kampanya’ya katılıp, soruları doğru ve hızlı yanıtla, 49 hediyeden birini sen kazan!

Kampanyaya katılmak için yapman gerekenler;

»napolyon.com’a gir, kampanya sayfasına git,

» 18 Mayıs - 29 Mayıs 2011 tarihleri arasında kampanyaya katılarak, soruları en hızlı ve doğru şekilde yanıtlayan ilk 500 kişi arasına gir, ön elemeyi geçerek finale kal!

» 1 Haziran 2011 tarihinde www.napolyon.com’da yer alacak final sorusunu en hızlı ve doğru şekilde yanıtlayan ilk 49 kişi arasına gir, Finspor’dan çeşitli hediyeler kazan!

Hemen şimdi katıl, soruları yanıtla, 49 hediyeden birini sen kazan!

http://www.napolyon.com/icerik/Kampanya-finspor-19-mayis.aspx

varımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

teşekkürler canım
çok sevindim vallahi yaa
duyurandan Allah razı olsun
benim gibi bi kolik için harika oldu bu hediye
O duyuran bendim Allah senden de razı olsun
Tebrikler canım güle güle kullan

Kızlar ilk 100 de ben niye yokum anlamadım gitti .Burda herkesten önce katılmıştım :97:

selam kızlar geçen hafta twitterden yarışma vardı melih gökçek kitap gönderiyordu ordan kazandığım kitap geldi

kızlar bu napolyon sitesine üye olanınız var mı güzel bi yere benziyo ama bilemedim gene de üye olsam mı? fikrimühim denedim biliyorum gibi bişey sanırım

Son düzenleme:
kızlar bu napolyon sitesine üye olanınız var mı güzel bi yere benziyo ama bilemedim gene de üye olsam mı? fikrimühim denedim biliyorum gibi bişey sanırım

Napolyon sitesini daha önce hiç duymamıştım :44:
Canım bu sitede puan kazandıkça puanı hediyeye çeviriyorsun galiba :26:

benimde huggies bebek bezim geldi üst kat komşuma gidecek çünkü prensesime çok küçük...

pavloderm bebek ürünlerini 3.5 lira kargo karşılığında numune gönderiyor bilginize. numune istemiştim mail olarak geri döndüler.

kızlar napolyona 1 senedir üyeyim nihayet 100 liraya yaklaştım,kısaca açıklıyayım napolyona üye olunca size göre reklam mailleri geliyor bunları okuyup bazen de facede paylaşıyorsunuz,burdan puan kazanıyorsunuz ama asıl puanları anketlerden kazanılıyor bir de üye yaptığınız kişilerden,üye olmak istiyorsanız bana mail adresinizi yollayın sizi davet edeyim kendiniz de üye olabilirsiniz ama boşa gitmesin olur mu hadi ya az kaldı benım 100 olmama mail adresim xxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

pavloderm numunelerine bir kaç ay önce biz kargo parası ödememiştik talep çoğalınca hemen kargo parasını istemeye başladılar

süper bi sürü kampanya var baktınızmı..1 kişiye veriyolar ama belkin dakikada 20 kampanyaya katıldım

canım ben üye olmak isterim ama çok mu aktif olmak lazım sitede yoksa onların gönderdiği kadar mı ?? yakında bi bebeğim olacak sanırım bi süre ilgilenemem bu işlerle

hergün giriyosun ama sadece giriş çıkış yapman yeterli bir de maillerini kontrol edicen günlük,zaman alan bunlar değil anket gelirse onu doldururken biraz sıkıntı veriyor ama asıl ordan puan kazanıyosun

Kızlar süper çekiliş güvenilir bir sitemi? önceden üye olup kazanan varmı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…