sabah Evyap tan sabunlarım geldi öğleden sonrada Huggies ten bebek bezlerim ve gece külodu geldi
aynı gün 4 kargo
cnm evyapa ne yolluyosun bende yollıyım bakalım
Evyap ın iletişim bölümüne senin şu ürününden memnun kaldım çok güzelmiş cildime uyum sağladı falan filan yaz 2 hafta sonra sana Duru Gurmet sabun gönderiyo
salla biraz işte şöle böle diye :82:
varımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
O duyuran bendimteşekkürler canım
çok sevindim vallahi yaa
duyurandan Allah razı olsun
benim gibi bi kolik için harika oldu bu hediye
kızlar bu napolyon sitesine üye olanınız var mı güzel bi yere benziyo ama bilemedim gene de üye olsam mı? fikrimühim denedim biliyorum gibi bişey sanırım
benimde huggies bebek bezim geldi üst kat komşuma gidecek çünkü prensesime çok küçük...
pavloderm bebek ürünlerini 3.5 lira kargo karşılığında numune gönderiyor bilginize. numune istemiştim mail olarak geri döndüler.
kızlar napolyona 1 senedir üyeyim nihayet 100 liraya yaklaştım,kısaca açıklıyayım napolyona üye olunca size göre reklam mailleri geliyor bunları okuyup bazen de facede paylaşıyorsunuz,burdan puan kazanıyorsunuz ama asıl puanları anketlerden kazanılıyor bir de üye yaptığınız kişilerden,üye olmak istiyorsanız bana mail adresinizi yollayın sizi davet edeyim kendiniz de üye olabilirsiniz ama boşa gitmesin olur mu hadi ya az kaldı benım 100 olmama mail adresim xxxxxxxxx
Canım sayfada mail adresini paylaşma istersen yasak diye biliyorum
kızlar napolyona 1 senedir üyeyim nihayet 100 liraya yaklaştım,kısaca açıklıyayım napolyona üye olunca size göre reklam mailleri geliyor bunları okuyup bazen de facede paylaşıyorsunuz,burdan puan kazanıyorsunuz ama asıl puanları anketlerden kazanılıyor bir de üye yaptığınız kişilerden,üye olmak istiyorsanız bana mail adresinizi yollayın sizi davet edeyim kendiniz de üye olabilirsiniz ama boşa gitmesin olur mu hadi ya az kaldı benım 100 olmama mail adresimxxxxxxxxxxxx
canım ben üye olmak isterim ama çok mu aktif olmak lazım sitede yoksa onların gönderdiği kadar mı ?? yakında bi bebeğim olacak sanırım bi süre ilgilenemem bu işlerle
süper bi sürü kampanya var baktınızmı..1 kişiye veriyolar ama belkin dakikada 20 kampanyaya katıldım
Canım sayfada mail adresini paylaşma istersen yasak diye biliyorum[/QUOT
bilmiyordum ya sileyim mi şimdi o kadar da yazdım
canım ben üye olmak isterim ama çok mu aktif olmak lazım sitede yoksa onların gönderdiği kadar mı ?? yakında bi bebeğim olacak sanırım bi süre ilgilenemem bu işlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?