Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

depremi Kuşadası'nda bile hissettik bende kızıma diyorumki yatağı neden salılıyorsun tıkır tıkır diye aa bide bakdımki bizimki uykuya dalmak üzere hareket yok ama sallanıyoruz baya baya allah korusun cümlemizi...

şu ecı canımı sıkıyo gelecekmı acaba ewde bulamadıklarını gerı iade yolluyolarmış not bırakmıyorlarmış off:44::44::44:

izmirde hissettik baya canlar bu arada eci gelmedi hala güya geldik evde yoktunuz dediler ben gelip alayım dedim olmaz diyorlar anlamadım gittii

kızlar bu napolyon sitesine üye olanınız var mı güzel bi yere benziyo ama bilemedim gene de üye olsam mı? fikrimühim denedim biliyorum gibi bişey sanırım

napolyona yaklaşık 1 yıldır bende üyeyim.siteye hergün giriş çıkış yaptıkça puan kazanılıyo. ayrıca zaman zaman profiline uygun reklam mailleri gönderiyolar.bunları tıkladıkça ve paylaştıkça da puan kazanıyosun. birde anket yolluyolar en çok puanı burdan kazanıyosun. daha sonra biriken puanlarını hediye çekine ya da paraya çevirebiliyosun.

üye olmak isteyen varsa özelden mail adreslerini yollarsa davet gönderebilirim.

Son düzenleme:

şu napolyon eskiden süperteklifti sanıyorum ben de üyeydim uzun bir süre önce hiçbirşey olmuyor boşuna üye olmayın vakit harcamayın derim

şu napolyon eskiden süperteklifti sanıyorum ben de üyeydim uzun bir süre önce hiçbirşey olmuyor boşuna üye olmayın vakit harcamayın derim

yok canım ya. benim birikmiş baya bi puanım var. istesem bi çok sitede hediye çekine dönüştürebilirim. ama 100 bin olmasını bekliyorum. bi çok ankete kampanyaya katılmadım. katılsaydım şimdiye kadar olurdu heralde. :78:

Son düzenleme:

Valla ben bıraktım aslında puanımda vardı ama hergün takip etmek çok sıkıcı gelmeye başladı uğraşamam dedim ve bitti :) sen sabırlıymışın o zaman :)

facete temizlik ne rahatı paylaşan arkadaşa teşekkür ederim 11de soruları vardı müze kartı kazandım :))) çok sevindimmmmm :)

Valla ben bıraktım aslında puanımda vardı ama hergün takip etmek çok sıkıcı gelmeye başladı uğraşamam dedim ve bitti :) sen sabırlıymışın o zaman :)

dediğim gibi çoğu kampanyaya katılmadım bile bu yüzden.bana da zor geldi hergün siteye giriş çıkış yap uzun uzun anketlere katıl tıkla falan.üşendim. şimdi denk gelirse katılıyorum kampanyalara. anketlerden çok puan geliyo ama. onları hiç kaçırmıyorum. :82:

benimde huggies bezlerim geldi. :124: 2 paket hemde. hem eşim hem kendi adıma katılmıştım. 1 pakette milupa göndermişti 3 paket oldu. hastanede kullanmak için iyi olur bunlar.

kampanyayı duyuran arkadaşa teşekkürlerrr....

IDC ler noldu arkadaşlar ya.. kaç aydır ses seda yok. göya gönderceklerdi. editör bi bilgilendirse...

Son düzenleme:

canım huggiese nasıl katıldın?daha önce sordum burada kimse cevap vermedi.sitesine girdim ama öyle

birşeye rastlamadım.....

canım huggiese nasıl katıldın?daha önce sordum burada kimse cevap vermedi.sitesine girdim ama öyle

birşeye rastlamadım.....

canım 1 ay önce falandı sanırım bi kampanya vardı sitesinde. başvuru yapan kişilere numune veriyodu. kişi sayısını tam hatırlamıyorum 300 müydü neydi. ozaman katılmıştık. erken davrandık kazandık. sonra kişi sayısı dolunca kaldırdılar kampanyayı.

DKNY JEANS ayrıcalığını yaşamak ve bir parça hediye ürün kazanmak için yapmanız gerekenler çok basit:

- FB sayfamızda DKNY JEANS’i beğenmek
- Sayfamızdaki ürünlerden bir tanesini seçmek
- Seçtiğiniz ürünü max.140 karakterle neden istedediğinizi anlatmanız
...- En güzel yazı değerledirilmesinde iki hafta boyunca her gün ‘’günün kazananı’’ seçilecek
- Günün şanslı kişisi seçtiği ürünü kazanacak
https://www.facebook.com/home.php#!/DKNYJeans

:: Huggies ::

şimdi gördüm kızzllarrrr. soruyu bilen ilk 300 kişiye her hafta deneme paketi hediyeymiş. en altta.....

ben yine katıldım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…