kızlar bu napolyon sitesine üye olanınız var mı güzel bi yere benziyo ama bilemedim gene de üye olsam mı? fikrimühim denedim biliyorum gibi bişey sanırım
napolyona yaklaşık 1 yıldır bende üyeyim.siteye hergün giriş çıkış yaptıkça puan kazanılıyo. ayrıca zaman zaman profiline uygun reklam mailleri gönderiyolar.bunları tıkladıkça ve paylaştıkça da puan kazanıyosun. birde anket yolluyolar en çok puanı burdan kazanıyosun. daha sonra biriken puanlarını hediye çekine ya da paraya çevirebiliyosun.
üye olmak isteyen varsa özelden mail adreslerini yollarsa davet gönderebilirim.
şu napolyon eskiden süperteklifti sanıyorum ben de üyeydim uzun bir süre önce hiçbirşey olmuyor boşuna üye olmayın vakit harcamayın derim
yok canım ya. benim birikmiş baya bi puanım var. istesem bi çok sitede hediye çekine dönüştürebilirim. ama 100 bin olmasını bekliyorum. bi çok ankete kampanyaya katılmadım. katılsaydım şimdiye kadar olurdu heralde. :78:
Valla ben bıraktım aslında puanımda vardı ama hergün takip etmek çok sıkıcı gelmeye başladı uğraşamam dedim ve bitti :) sen sabırlıymışın o zaman :)
benimde huggies bezlerim geldi. :124: 2 paket hemde. hem eşim hem kendi adıma katılmıştım. 1 pakette milupa göndermişti 3 paket oldu. hastanede kullanmak için iyi olur bunlar.
kampanyayı duyuran arkadaşa teşekkürlerrr....
canım huggiese nasıl katıldın?daha önce sordum burada kimse cevap vermedi.sitesine girdim ama öyle
birşeye rastlamadım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?