Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yaaa huggieslerim gelmedi benim hala oysa geçen hafta arayıp bu hafta elimde olacağını söylemişlerdi.. neyse biraz daha bekleyelim bakalım.... :44::44::44: molfixtende bekliyorum ama o da hala gelmedi.. gerçi onlar adresimi istemişlerdi ne zaman gönderirler bilmiyorum.. huggies geçen yolladığında yanlış göndermişti onu düzelteceklerdi.. sizlere de o düzeltmeler mi geldi yoksa en son yarışmasından mı olanlar geldi kızlar.??bu arada fikrimühime ben daha önce üye oldum ama ne olduğunu anlamadım ve geri çektim üyeliğimi tekrar üye olmam bir sorun yaratırmı?

Kampanya tarihleri arasında Facebook'ta gercekerkeklerr | Facebook adresinde yer alan "Gerçek Erkek" uygulamasına gir, arkadaşının 'ütü yaparken' çekilmiş fotoğrafını uygulamaya yükle, fotoğraflar Gerçek Erkekler Fotoğraf Galerisinde yayınlansın. Kampanyaya katılanlar arasından yapılacak olan çekilişle Arzum Ütü (AR631 model, AR632 model, AR633 model, AR634 model) kazanma şansını yakala.

kocamı çektim gönderdim bende sizde deneyin şansınızı

Arkadaşlar Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al sayfasını beğenip ve Parfüm - Ixora Parfüm - Açık Parfüm - Bay Parfüm - Bayan Parfüm - Oda Spreyi - Salyangoz Kremi sitesinden erdem2755 kodu ile 100 cc parfüm alan ilk 100 kişi arasından yapılacak çekiliş ile 3 kişi;

50 cc parfüm + kalem parfüm + kil maskesi + oda spreyi kazanacaktır...

Not : İstenilen görevleri yerine getirenlerin facebook sayfası duvarında görevi yerine getirdiğini belirtmesi ve parfümü alan kişinin adını paylaşması gerekmektedir. Görevleri yerine getiren sayısı 100 kişi olduktan sonra çekilişimiz gerçekleşecektir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…