bende olmuyor, kampanyaya katil yazan yere tikliyorum, yine ayni sayfa aciliyor, sizde de oylemi???
bende olmuyor, kampanyaya katil yazan yere tikliyorum, yine ayni sayfa aciliyor, sizde de oylemi???
Pazartesi günü yeni kampanyamız başlıyor! Yeni sayfamızı hala beğenmediniz mi? 1 ay boyunca her gün bir talihliye 49TL'lik Migros hediye çeki veriyoruz! Lütfen yeni sayfamızı ziyaret edin ve beğenin... Kampanya ile ilgili detaylı bilgi pazartesi sabahı yayınlanacaktır...
Cillit Bang Türkiye | Facebook
Ketçap savaşına var mısın? Arkadaşını ketçap savaşına davet etmek için, isminin başına @ işareti koyarak etiketle. En çok arkadaşını ketçaplayan 10 kişiye Tat Ketçap hediye!
Tat Ketçap | Facebook
Piyangola.com - Kazandıran kampanyalar ve ücretsiz çekilişler.
kızlar bütün hediyeler için ankete katılabiliyosunuz..
piyangolaya hepsi için nasıl katılıyoruz?
birde face de niye soyadı aynı gerekiyor kimileri rumuzla üyelik almış çok saçma yani.. kampanyacı vs gibi isimler var onlar almıyormu
piyangola'ya katılmıştım eski çekilişine, bir sigrota şirketiyle ortak düzenliyorlar galiba çekilişi. bu sigorta şirketinin aramalarından bıktım, en az 20 kez aramıştır, arayıp sigorta paketi satmaya çalışıyor. kaç defa ilgilenmiyoruz, bir daha aramayın desek de, vazgeçmiyorlar, sürekli arıyorlar.
bir de o eski çekilişin kazananına otomobili mi ne teslim edilecekmiş, onun için en az 10 kez email atıp, "sizi kazanan şahsa ödülünü teslim törenine davet ediyoruz" diyorlar. yani, hem kazanmamışım zaten, hem de kazanan şahsa ödülünün teslim törenine gideceğim, mutlu olacağım onun adına, ne güzel bana çıkmadı diye sevineceğim yani.
çok ilginç.. her neyse, işte böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?