Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Apikoğlu
Cevapla Kazan ile Apikoğlu lezzetlerine yolculuk devam ediyor!
Cevapla Kazan yarışmamızın 2. haftasında, Apikoğlu’nun eşsiz lezzetli sucuklarından, dana sosisinden ve dönerinden oluşan bir hediye paketi kazanmak ister misiniz?
“Cevapla kazan” sekmesini tıklayarak sorumuza doğru cevabı veren 1., 100., 200.,300. ve 500. kişiden biri olun, Apikoğlu hediye paketini yakalayın!

Apikoğlu - Cevapla kazan | Facebook

kac ay oldu daha kazananı sölemedıler

bu pnar lıght sut ne zamn acıklanıor kızlar
baskul verıordu yha hani

İstanbul'da üretime devam etmiştir yazan şık.

SELAM apikoğlu sucuk sorusunun cevabını bilen var mı kayseride doğdu istanbulda devam ediyor dedim adres onayı aldı kazanmanız halinde size bildirim olcak gibi bi yazılar çıktı siz de nasıldı kızlar...

kızlar etinin yeni sorusu çıkmış cevap eti crax
bir önceki sonuçlar açıklanmadı mı acaba?

Aşağıdaki filmlerden hangisi Çağan Irmak imzası taşımamaktadır?

a) Prensesin Uykusu b)Ulak c)Karanlıktakiler d)Ask Tesadüflerı Sever e)Babam ve Oğlum

Sorunun cevabını yarisma@cinebonusfacebook.com adresine iletip, Cinebonus | Facebook linkindeki takip formunu doldurarak 24 Kasım'da Cinebonus Kipa Extra Balçova 'da düzenlenecek “Dedemin İnsanları” İzmir Galası’na 2 kişilik davetiye kazanma şansını yakalayabilirsiniz! Detaylı bilgi için: “Dedemin İnsanları” İzmir Galası Yarışması Katılım Koşulları | Facebook

Cinebonus | Facebook

cevap : Aşk Tesadüfleri Sever

piyqngolaya katıldım beni 1 kere aradılar o zamanda trafikteyim araba kullanıyorum diyince kapadık dahada aramadılar :))

Golden Rose
Bu gözler kimin? yarışmamızın doğru cevabı: C. MERYEM ÜZERLİ
Doğru cevabı gönderen
1.İlkay Uzal
5. Ceyda Baş
20. Doruk Ateş
50.Ayça Ok
100.Cem Er
5 takipçimiz bizden Golden Rose Wonder Lash Mascara kazanmıştır. Kazanan yarışmacılarımızı tebrik eder, katılımları için tüm takipçilerimize teşekkür ederiz.

kazanmışım arkadaşlar merak ediyordum bu rimeli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…