Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bana da aynısı oldu, sinir etti o sigorta şirketi. Artık çok sinirlendim, istemiyorum arabanızı da başka bişeyinizi de dedim çıktım çekilişten.Aman o eksik kalsın da, huzurumu kaçırmasınlar

evet gerçekten çok rahatsız edici, bir de koşullarında zaten numaranızı paylaşacağız yazdığından, bilerek aranmayı kabul etmiş oluyoruz yani. ama bir kere arar, istemiyorsam bir daha aramaz diye düşünmüştüm öyle olmadı. sürekli arıyorlar, dün de aradılar hatta...

Tuzla Belediyesi - Duvar | Facebook
burada da çekiliş düzenliyorlarmış. sorulan ödüllü soruya yanıt veren ilk üç kişiye sürpriz hediyeler oluyormuş...

bnde bıkmıstım
sureklı aramalarından
arayana sureklı benı aramayın dedıgım halde ısrarlan lutfen bılgılendırelım
lutfen teklıfımızı kabul edıp faydalanın gıbısınden konustu
defalarca ıstemıyorum dıyıp suratlarına kapadıklarım halde yuzsuzce gene aramslardı

Bu piyangolanın yaptığı çok terbiyesiz bişey olmuş pişman oldum bende üye olduğuma
inşallah aramazlar

kızlar cılıt bang ıle ılgılı bısı sordum
gercek isim soyadlan katılmadıgımmız takdırde bısı oluormu
benım facem cunku soyısımlı deıl
sızınde aranızda öle olan kampanyacılar var
ayrıca ad soyad kısmı sılınıp yazılmıorda
facedkını kabul edıor

artık aramıyorlar mı, nasıl kurtuldun sen?
ben bundan önceki aramada "artık aramayın, listenizden çıkarın benim numaramı" desem de gene dün aradılar, iş numaram bir de, değiştiremem, yoksa değiştirirdim yani o kadar rahatsız oluyorum...

cinebonustan kazanmışım baktım afişmiş almasamda olur en azından bilet olsaydı bari.

piyangolayı beğendim tam çekilişe katılıyordum ki şartlarını okudum internette araştırdım şikayetlerinizden yüzlerce vardı vazgeçtim iyiki vazgeçmişim.

TÜh keske katılmasaydım..inşallah aramazlar.

Kazananlarmı iletişime geçiyor yoksa, onlar bizi buluyormu????

cok sert ve agır konustum
yeter ya dedım
sureklı yok dedıgım halde arıorsunuz dedım
ıstemıyorum dıyorum anlamıormusunuz dedım
neden bu kadar yok denıldıgı halde rahatszlık verıldıgını anlamıorum dedim
pat kapadım
o oldu aramadılar

yok ödülleri iyi, vazgeçme bence gene katıl ama, kullanmadığın bir cep no ver bence. bu iyi bir çözüm olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…