Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

DryNites® adresinden gece alt ıslatan çocuklar için numune alt ıslatma kilodu gönderiyorlarmış. çevrenizde ihtiyacı olan varsa bilginize. bu gece işemelerini alt ıslatma kabul etmek için çocugun 5 yaşından buyuk olması gerekiyor.

teşekkürler herkeseeeeeee.....

tasarti.com üzerinden oylama yaparak, markafoni tişörtümüzü seçmemize yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz! markafoni.com’da kullanmanız için 5 TL değerindeki indirim kodunuzu aşağıda bulabilirsiniz.

MissPera ile tanışma hediyesi olarak size özel ‘%10 indirim kuponu’ 26 Aralık 2011'e kadar yapacağınız 20 TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde geçerlidir.

Son düzenleme:
kampanya bitiş tarihi 5 Aralık'tır.
5 Aralık kadının seçme ve seçilme hakkını aldığı , Türk kadını için önemli bir gündür.

Kampanya şartlarına gelecek olursak;
1.Kampanyayı profilinizde paylaşmanız
2.Resmin altına paylaştığınıza dair yorum yapmanız
3.Yorumunuzu 20 kişiye beğendirmeniz

Her 20 kişi bir çekiliş hakkıdır.
Varsa bloğunuzda kampanyayı duyurmanız +1 çekiliş hakkıdır..

Not:1 kişi ancak 1 yorumu beğenebilir.. 1 den fazla beğendiği yorumlar kabul edilmez.
Kampanya sonunda kontrol edilecektir..Herkes katılabilsin diye uygun bir sayı seçtim arkadaşlar.

ÖDÜLLER
1 kişiye 34 parça kahvaltı seti
2 kişiye 12 sayı kadının sesi gazetesi
çekilişle belirlenecektir..

Kahvaltı setinin kargo ücreti kazanana aittir.

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

Clean & Clear Türkiye
Bu haftanın hızlı ilk 10’u Burak Ortaç, Suat Falay, Vesile Sakin Gökalp, Fevziye Çerkezoğlu, Esra Selimoğlu, Lale Ballı, Remzi Akıncı, Ali Kilinç, Kazım Yıldız ve Kadir Gökalp oldu! :) Kendilerini tebrik ediyoruz. Yeni haftaya bir sürprizle başlayacağız. Bizi takip etmeye devam edin!

Her gün bir sayfa üyesine 1 Yıl Âlâ Dergi Aboneliği Hediye! Nasıl mı?
Âlâ Dergi | Facebook

kızlar Morhipo daki ayakkabı ?çanta yada Limango daki Bambi kampanyasından memnun kaldıklarınız varmı? Bambi ayakkabılarda terddüte düştüm kullaNAN VARMI

ERKEK SAÇ BAKIM SERİSİ
HEDiYE!

BEĞEN, YORUM YAP VE PAYLAŞ

Hadi Clik Clik...

Kurallar;
1- Uygunsuz içerik içeren yorumlar silinecek ve yarışmadan elenecektir.
2- Takipçiler yarışmaya katılabilmek için paylaşımı BEĞENİP YORUM YAPIP PAYLAŞMALIDIRLAR.
3- Yapacağınız yorumlar güzellik ve kişisel bakımla ilgili olmalıdır.
4- Hediye kazanan yarışmacı en çok beğeniyi toplayan 5 üye içerisinden sayfamız üzerinden yapılacak oylama ile seçilecektir. Kurallara uymayan yarışmacılar oylamaya giremezler.
5- Yarışma 21 Kasım Pazartesi sona erecektir.

ne uyuzlar yaa koşullara bak

bambinin 3 ayakkabısına sahibim
memnunum
hatta son aldığım bota tüm kk hasta oldu
Canım tavsiye istiyorum o halde ne olursun?

Bunlar bana 30 TL ye gelecek değermi_ kahverengi çantam vs yok ama ilki sanki daha ağır duruyor ama çok yüksek topuklu mu karar veremedim çocukla ayağa geçirmelik istiyorum çizmelerim var ama kışlık aykkabım yok 25 e gelecek ama ruganları soyulur diye korkuyorum
44,90 TL70,00 TL

Bambi Spor Kah Cilt Kahve Velvet Cilt
linkler çıkmadı isim ekleyebildim
birde ruganlar var
39,90 TL110,00 TL

Bambi Ayakkabı Siyah Rugan Siyah Süet Rugan

kargo bedava kızlar ama benim bir siparişimi getirmediklerinden 20 tl çek yüklediler ama onu düşünce de kargoyu ekliyor 7 TL

yada
Morhipo kampanyalarımı beklesem diyorum 30 TL alışverişe 15 TL vereceğim orada da Bambi ayakkabı var ama topuklu modeller ufff oradan alsam daha ucuza gelcekti

Son düzenleme:
canım mümkünse özelden foto filan yolla.konuyu dağıtmayalım burda
yardımcı olmaya çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…