günaydın kızlar
Bebevak Burun Aspiratörü
BEBEVAK HEDİYE EDİYORUZ (2.Kampanya) = Bu ürün tanıtım videomuzu paylaşan kişiler arasında yapılan çekilişle 1 kişiye ücretsiz bebevak hediye ediyoruz. Çekiliş; paylaşım en az 50 kişi olmak kaydıyla 25 Kasım Cuma günü yapılacaktır.Tüm takipcilerimize bol şanslar diliyoruz.
Bebevak Burun Aspiratörü - Wall | Facebook
kac ay oldu daha kazananı sölemedıler
bu pnar lıght sut ne zamn acıklanıor kızlar
baskul verıordu yha hani
kızlar Morhipo daki ayakkabı ?çanta yada Limango daki Bambi kampanyasından memnun kaldıklarınız varmı? Bambi ayakkabılarda terddüte düştüm kullaNAN VARMI
Cosmetica - Duvar | Facebook eşler için deneyebilirsiniz
Canım tavsiye istiyorum o halde ne olursun?bambinin 3 ayakkabısına sahibim
memnunum
hatta son aldığım bota tüm kk hasta oldu
canım mümkünse özelden foto filan yolla.konuyu dağıtmayalım burdaCanım tavsiye istiyorum o halde ne olursun?
Bunlar bana 30 TL ye gelecek değermi_ kahverengi çantam vs yok ama ilki sanki daha ağır duruyor ama çok yüksek topuklu mu karar veremedim çocukla ayağa geçirmelik istiyorum çizmelerim var ama kışlık aykkabım yok 25 e gelecek ama ruganları soyulur diye korkuyorum
44,90 TL70,00 TL
Bambi Spor Kah Cilt Kahve Velvet Cilt
linkler çıkmadı isim ekleyebildim
birde ruganlar var
39,90 TL110,00 TL
Bambi Ayakkabı Siyah Rugan Siyah Süet Rugan
kargo bedava kızlar ama benim bir siparişimi getirmediklerinden 20 tl çek yüklediler ama onu düşünce de kargoyu ekliyor 7 TL
yada
Morhipo kampanyalarımı beklesem diyorum 30 TL alışverişe 15 TL vereceğim orada da Bambi ayakkabı var ama topuklu modeller ufff oradan alsam daha ucuza gelcekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?