Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Extory Parfum
Sizin Extreme dünyanızı hangi Extory anlatıyor?

Dinamik, sportif ve meraklı erkeklerin aynası Ocra... Sıcak ve neşeli erkeklerin kokusu Cobalt... Bergamot, limon ve fesleğen aromalı Mira... Klasik, elit ve çekici erkeklerin tutkusu Zeon...

Extory dünyanızı keşfetmek için önce testimizi uygulayın, Extory Men dergisinin kapak yüzü olun ve arkadaşlarınızla paylaşın!

https://www.facebook.com/ExtoryParfum?sk=app_190322544333196

selam kızlar yeniden buradayımmm

Hoşgeldin, bu komik avatarı görmeyeli uzun süre oldu, tekrar görmek güzel

moneyclub'a ben artık katılmıyorum, çünkü şimdiye kadar kazandığım ürünleri alamadım. en son bize şöyle dendi, migros müşteri hizmetlerinden, hem de marketteyken biz, "siz ürünleri satın alın gidin, biz daha sonra kartınıza indirimi yükleyeceğiz"
tabi, böyle bir durumu kabullenmemiz mümkün değildi, satın aldıktan sonra kartımıza para yükleyeceklerine inanmak zordu, biz de bıraktık ürünleri çıktık gittik. bir daha da migrosun hiç bir uygulamasına katılmadık.

HEDİYE KİTAP! YARIŞMAMIZ DEVAM EDİYOR.
Ephesus Yayınlarının hangi kitabı var sizde? Ephesus kitabı ile güzel-yakışıklı bir resminizi çekip sayfamızda yayınlayın. Hediye kitap kazanın...Çekilişle 3 kişiye kitap hediye edilecektir. Çekiliş dışı en yaratıcı pozu veren ayrıca bir kişiye istediği kitap hediye edilecektir.

Ephesus Yayınları | Facebook

Yarın akşam 20.00'de, Pera Müzesi'nde gösterilecek "Kasım'da aşk filmleri başkadır." temalı animasyon filmine çift kişilik biletim var kızlar. gidebilicek olan var mı?

Son düzenleme:
Bu yarışma ile çekilişle 3 kişiye Deanne Gist'in ilk kitabı olan Umutsuz Aşkın Gözyaşları adlı kitabı verilecektir.

Herkese Bol Şans.

Soru:
Yazarlarımızdan Deanne Gist'in yakamoz kitap'tan çıkan kitaplarının adlarını çıkış sırasına göre doğru yazmanızı istiyoruz.

Yarışma saat 15:30 da sona erecektir.

https://www.facebook.com/yakamozkitap?sk=wall

arkadaşlar.... şu face le başım dertte...
beğendiğim sayfaların paylaşımları duvarıma çıkmıyor,
mesela yedigün ün sayfası,golden rosenin sayfası gibi...

tesadüfen o sağ taraftaki gerizekalı panoda görüyorum..
beğenimi çekip tekrar beğeniyorum olmuyor,eskiden oluyordu..
bu yeni versiyon çok saçma geldi bana..
peki bunları nasıl güncelleyebiliriz ki,fikri olan varmı..

bende de aynı sorun var yaa haber bandından takip edebiliyorum karıştırıyorum sabah beri düzeltebilirmiyim diye ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…