bende de aynı sorun var yaa haber bandından takip edebiliyorum karıştırıyorum sabah beri düzeltebilirmiyim diye ama yok
tam yemege gittim çıkmaz acılmaz diye açılmış%50 aldım 2 tane ama tat ketçaptan kazandığım bile duruyo daha alırmıyım bilemem ketçap stoğum olucak yakında
çocuklu komşularına,yakınlarına hediye et..
Vichy - Saçkurtaran , yazın face de kızlar link attım çıkmadı
Eki Görüntüle 292817
anneboyutu.com dan kazandığım fakat haberim bile olmadan bana ulaşan bu toplamı 140 tl olan
abc bioderma serisi için anneboyutuna teşekkürlerimi sunuyorum...
sanırım 100. anket cevaplayan olmuşum
kızım için süper bir hediye paketi oldu
uzun zamandır bir şey kazanamıyordum çok sevindim...
https://www.facebook.com/skydentin
BAYANLARA ÖZEL KAMPANYA; Multi-Gyn ürünümüzün bu görselini paylaşan hanımlar arasında yapılan çekilişle bir takipcimize Multi-Gyn genital bakım serisinden istediği ürünü hediye edeceğiz.Çekiliş en az 50 paylaşım olmak kaydı ile 25 Kasım Cuma günü yapılacaktır. UNUTMAYIN: Multi-gyn genital hijyen ve bakım alanında lider, 28 ülkede satış ağı olan dünyaca ünlü jinekolojik kozmetik markasıdır. Avrupada tüm bakımlı kadınların vazgeçilmezi arasındadır.
https://www.facebook.com/multigynturkiye
Volvo Ocean Race'e katılan Camper, sizi Ocean Race Koleksiyonu giyerek çektiğiniz fotoğrafı paylaşmaya ve özel hediyeler kazanmaya davet ediyor.
Facebook'ta Camper | Facebook
bana göre değil ama belki katılmak isteyen çıkar deyü yazıyorum kızlar bol şans
Acer Bilgisayar - Acer'la Sloganı Yakala - Kazananlar | Facebook
CEVAP;
WİNDOWS 7 İLE KENDİ FOTOĞRAF VE FİLMLERİNİ OLUŞTURUP KENDİ YARATICILIĞINI GÖSTEREBİLİRSİN ...
Facebook'ta Vichy - Saçkurtaran | Facebook vichy nin uygulaması
1. Duvar Fotoğrafları | Facebook
duman konserine bilet hediyeli ödüllü anket
2. Giriş Yap | Facebook
yüz kremi ödüllü çekiliş
‎30 Kasım 2011 tarihine kadar BenQ Facebook sayfasında yer alan BenQ Go Green uygulamasında çevre dostu fotoğraf ve slogan paylaşan kişiler BenQ P1410 fotoğraf makinesi ödüllü çekilişe katılmaya hak kazanıyor.
BenQ Go Green – Fotoğraf Makinesi Ödüllü | Kampanya Sırları
Extory Parfum
Sizin Extreme dünyanızı hangi Extory anlatıyor?
Dinamik, sportif ve meraklı erkeklerin aynası Ocra... Sıcak ve neşeli erkeklerin kokusu Cobalt... Bergamot, limon ve fesleğen aromalı Mira... Klasik, elit ve çekici erkeklerin tutkusu Zeon...
Extory dünyanızı keşfetmek için önce testimizi uygulayın, Extory Men dergisinin kapak yüzü olun ve arkadaşlarınızla paylaşın!
https://www.facebook.com/ExtoryParfum?sk=app_190322544333196
Anneyiz - Hediyeli Soru | Facebook
Anneyiz
Hediyeli soru yarışması kazandırıyor!
Sevgili Anneler; Sorumuza doğru cevap veren 5 kişi; 1001 Çiçek Yayınları'ndan (Arkadaş Kitabevi: Çok Satan Kitaplar, Film, Müzik, DVD, Oyun, E-Kitap) 2-6 yaş arası çocukların sosyal ve duygusal yeteneklerini geliştirmek için hazırlanan Bino Serisi'nin ilk iki kitabını kazanıyor. Katılmak için tıklayın: Anneyiz - Hediyeli Soru | Facebook
arkadaşlar money kart numaramı ve cep yazdım gönder butonuna bastım bukadarmı?biz bu ketcapları bedavamı alacağız yoksa indirimlimi? hiçbirşey anlamadım yardımmmmm lütfenn
facebooktan doldurduklarımızsa onun süresi bitti canım bende gittim nostaljik ambalaj vardı migrosta onlar dahil değilmiş normal ambalajlar geçerli demişti kasiyer düşmemişti money karttan ama dene belki geçerkızlar migrostan makarnaları aldınız mı ben alamadımmm ne zamandı unuttummmm:26:
Öğrenci evinde kalan arkadaşlara hediye etmeyi düşünüyorum. malum makarna-patates iyi gider
kimden geliyor mail birde kaç kartla aldınki 1 yıllık ketçabı merak ettim canımkızlar money basladıgı anda bana mail gelio yakalıyorum hemen %100 buraya yazana kadar bitio tabi 4 haftadır herseyi %100 aldımm ketcap severim ii oldu vallaaaa1 yıl almam artıkkk
kızlar dermo kozmetik forum hergünkampanyadaki bedelsiz numuyne bölümüne dadanmış..oradakileri uyarıyorum inanmıyorlar..yine fake üyelikler var..siz üyeyseniz yazın lütfen
18 adet gelicek olan kargom varbeklemedeyim
kimden geliyor mail birde kaç kartla aldınki 1 yıllık ketçabı merak ettim canım
Alttaki doğrulama kodunu girip göndere bastıktan sonra yukarda kırmızı yazı çıkıyo kaydınız alındı diye. hangi indirim aktifse ona kayıt oluyo
hönk!!...
maşallah maşallah
neymiş bunlar, söyle de canımız çeksin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?