Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Aman arkadaşın dediği doğru yahu, bari düzgün bişey çıksa, otur bekle başında. Ama ketçap için sayfa yenilemeye değmez yani
İnsanı sinir basıyor bi de beklerken :126:

tam yemege gittim çıkmaz acılmaz diye açılmış %50 aldım 2 tane ama tat ketçaptan kazandığım bile duruyo daha alırmıyım bilemem ketçap stoğum olucak yakında

arkadaşlar money kart numaramı ve cep yazdım gönder butonuna bastım bukadarmı?biz bu ketcapları bedavamı alacağız yoksa indirimlimi? hiçbirşey anlamadım yardımmmmm lütfenn

kızlar dermo kozmetik forum hergünkampanyadaki bedelsiz numuyne bölümüne dadanmış..oradakileri uyarıyorum inanmıyorlar..yine fake üyelikler var..siz üyeyseniz yazın lütfen

Turkcell İnternet Festivali

oyunları oyna

puanları topla

birbirinden güzel hediyeler kazan...

Vichy - Saçkurtaran , yazın face de kızlar link attım çıkmadı

Acer Bilgisayar - Acer'la Sloganı Yakala - Kazananlar | Facebook

CEVAP;

WİNDOWS 7 İLE KENDİ FOTOĞRAF VE FİLMLERİNİ OLUŞTURUP KENDİ YARATICILIĞINI GÖSTEREBİLİRSİN ...

1. Duvar Fotoğrafları | Facebook
duman konserine bilet hediyeli ödüllü anket

2. Giriş Yap | Facebook

yüz kremi ödüllü çekiliş

arko bana cıkmamıs
moneydede yuzde 50 ye ytstım
barı söle duzgun bısı koysa su moneyde

arkadaşlar money kart numaramı ve cep yazdım gönder butonuna bastım bukadarmı?biz bu ketcapları bedavamı alacağız yoksa indirimlimi? hiçbirşey anlamadım yardımmmmm lütfenn

Alttaki doğrulama kodunu girip göndere bastıktan sonra yukarda kırmızı yazı çıkıyo kaydınız alındı diye. hangi indirim aktifse ona kayıt oluyo

Son düzenleme:
kızlar money basladıgı anda bana mail gelio yakalıyorum hemen %100 buraya yazana kadar bitio tabi 4 haftadır herseyi %100 aldımm ketcap severim ii oldu vallaaaa 1 yıl almam artıkkk

kızlar migrostan makarnaları aldınız mı ben alamadımmm ne zamandı unuttummmm:26:
facebooktan doldurduklarımızsa onun süresi bitti canım bende gittim nostaljik ambalaj vardı migrosta onlar dahil değilmiş normal ambalajlar geçerli demişti kasiyer düşmemişti money karttan ama dene belki geçer

Son düzenleme:
kızlar money basladıgı anda bana mail gelio yakalıyorum hemen %100 buraya yazana kadar bitio tabi 4 haftadır herseyi %100 aldımm ketcap severim ii oldu vallaaaa 1 yıl almam artıkkk
kimden geliyor mail birde kaç kartla aldınki 1 yıllık ketçabı merak ettim canım

Son düzenleme:
hönk!!...
maşallah maşallah
neymiş bunlar, söyle de canımız çeksin..

Royce Energy Drink ten kazandım sonra organicare şampuanları gelicek 4 tane avondan gelicek 6 tane doritos akademiden kazandım onlar var
toplam 18 tane allah artırsın kazanamayanların kapılarıda birden kargocularla dolsun affallayıp kalsınlar inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…