arkadaşlar money kart numaramı ve cep yazdım gönder butonuna bastım bukadarmı?biz bu ketcapları bedavamı alacağız yoksa indirimlimi? hiçbirşey anlamadım yardımmmmm lütfenn
https://www.moneyclubkart.com/ sitesi anasayfadan kart no ve şifre giridiğinizde Money Club'ım sekmesindeki Size-Ozel-Kampanyalardan görebilirsin canım
eğer öyleyse bize neden gelmiyor acaba bizde kayıtlıyız halbuki money visamı acaba seninkisi birde mail gelen adresi yazabilirmisin canım gönderelim bizede gelsin bari başlayınca3kart canım bide anneme aldım 4 mail moeyclubten gelio
kızlar money basladıgı anda bana mail gelio yakalıyorum hemen %100 buraya yazana kadar bitio tabi 4 haftadır herseyi %100 aldımm ketcap severim ii oldu vallaaaa1 yıl almam artıkkk
Mekanistte her 50. yorumun sahibine, 50TLlik D&R Hediye Kartı! Hemen başvur:
YORUM yazan her 50. kişiye 50 tl hediye kartı yalnız siteye
üye olmak lazımmış
acerin sloganını bilen varmı
Windows 7 ile kendi fotoğraf ve filminizi oluşturarak yaratıcılığınızı gösterebilirsiniz. Aklımda böyle kalmış. :26:
Acerde doğru sloganı kendi duvarımıza mı yazıcaz ben onu çözemedim ya
Acer Bilgisayar Facebook sayfasında sağda uygulaması var
uygulamanın içindeyim ama diyorki doğru sloganı bul duvarında paylaş onu anlayamadım
Windows 7 ile kendi fotoğraf ve filminizi oluşturarak yaratıcılığınızı gösterebilirsiniz. Aklımda böyle kalmış. :26:
Ben paylaşmıyorum:26:
Sloganı nereye yazıcağımı bulamadım malesef
Sloganı nereye yazıcağımı bulamadım malesef
canım sloganı hiçbiryere yazmıyorsun o kelimeleri mause ile hareket ettirip yerleştiriyorsun alttaki gönder butonuna basıyorsun o kadar
ülkerden geçen annemin adına kazanmış olduğum hediye paketi gelmiş bereket mng kargoyla göndermişler yurt içi olsa annemin kimliğini falan görmek isterdi nasıl gösterelim annem izmirde ben istanbulda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?