Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar dün beni 0212 987 **03 aramış derste olduğum için açamadım. dolandırıcılıktan korkuma geri de aramadım. bileniniz duyanınız var mı bu numarayı :18:

canım benim annemde 2 çift terlik almış canım feda gönderiyim bi çiftini valla benden sana hediye kardeş kardeş giyeriz yazışırız

bak valla dedim ben bi kızıma bakıp geliyorum

ayyy... sağol, canım benim...
tivigiyi yolla o zaman

evemi geldi canım yoksa mağazadanmı aldın hediyeni :44:

eve geldi canım, hamile değildim ki ,nasıl gidip alayım mağazadan..
bi de şöyle; mağazaya gitmek için vakit ayırıcan,
dolmuşa otobüse bişeye binip gidicen..
Ooooo kargoyu karşıladım, kapıya geldi..

Son düzenleme:
İyi geceler hatunlar ne zamandır giremiyorum özlemişim valla topiğimizi ne kampanyalar geçmiş çoğunu kaçırmışım :) ama bende bişiler kazandım tabi arada

maggi den makarna soslarım geldi
nivea dan saç düzleştiricisi ile saç şekillendirici set geldi
bir yerden numune istemiştik krem falan bir sürü yollamışlar
doğadan dan karışık bitki çayı geldi

aklıma gelen bunlar, hee bir de ben evleniyorummmmm çok heyecanlı işler peşindeyim mesala gelinlik nasıl olucak, buzdolabı hangi marka gibi gibi ondan pek uğrayamıyorum topiğe

Hepinize sevgiler..

kızlar yaaa bana da organikten dönüş yapmadılarrrrr sinir oluyorummm

bu arada kuzeyin söylediğitürkü aşık fakir e aitmiş

ama öle bısı olsaydı teyıt mesajı gelmezdı tebrıkler kazandınız dedı

haklısın tatlım ama gelmeme sebebi olmalı onu düşünüyorum acaba çekilişe hakmı kazandınız demek istediler gelen mesajı teyit ettik ama demekki bir iş var o yüzden bilmiyorumki canım hepimize gelmesi gerekiyordu bekleyelim bakalım umarım gelir

Son düzenleme:
aramızdaki tüm öğretmenlerin öğretmenler günü geçte olsa kutlu olsun..benimde eşim,abim,yengem,görümcem öğretmen onlara kadınlar ne isterden hediye göndericektim ama hata veryo gıcık oldum..

ii geceler kızlar uyku tutmadı ya az da rahatsız oluncaa sağlık çok önemli bu kış şartlarında iyi koruyun kendinizi valla

Letoonia Life facebook
ya arkadaşlar içime sinmedi ama genede paylaşıyım dedim ücretsiz plaj çantası veriyolarmış birde indirimlerden haberdar ediyolarmış
zırt pırt ararlar mı acaba

bende atanamamış bir öğretmenim

ben sadece bugün değil hergün kıskanıyorum ama oturup ders çalışmak yerine kampanya peşinde koşmaya devam edersem olacağı bu

arkadaşlarım bende bende atanamadım daha.yanlız degilsiniz.nerede olusanız olun mutlaka atanamamış bir iki ögretmene rastlıyorsunuz.kpss çalış çalış gına geldi.galiba ögrenilmiş çaresizligi yasıyorum.baktım olmadı.yapıverdim iki cocuk.cocuklarım daha küçük tek derdim onlar şimdi.ama ilerde dahada büyümeye başladılarmı pişman olacagımıda biliyorum.ne biliyim böyle devletede böyle meb inde hepsine yazıklar olsun tüüüüüüüüüüüüüü.sadece iki tane benim cocugumun rıskı hep yakalarında olsun.
kusura bakmayın günün önemi karşısında biraz dertliyim.çalışmıyo degilim beden egitimi ögretmeniyim.kurslar falan açıyorum.takım çalıştırıyorum ama en önemlisi atanmak istiyorum ...
neyse bütün atanmış ,atanamamış içinde ögretmenlilk hevesiyle yaşayan meslektaşlarımın ögretmenler günü kutlu olsun.allah atanmayı nasip etsin hepimize

3 aşama hemde 3 kere emailine dönüyorsun..sıkılan olursa hazır kodlar var bende davetimle çeklerimi kullanabilrisiniz

Günaydınnn

Sabahın köründe yine duramadım Limango Mavi'den trençkot aldım herkes sabahtan bitiriyro diye 7,30 da girdim yine de xl bitmiş L beden aldım umarım olur

Bende bütün soruları cevapladım 10 tl lik çek verdi daybuydaya girdim çek kodunu girdim hatalı diyor.

hayırlı olsun trençkotunuz. güle güle giyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…