Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlarrrr mıgrostan kazandıgımız makarnaları alan warmııııııııııııııııı
ben gene alamadımmmmmm

Evet ben aldım 3 hafta oldu, 1 adet ankara nuhun makarnası al önce money kartı geçir sorada makarnayı kasadan geçirceksin, bi kuruş para ödemiyecen 3 mli migrostan veriliyor, eğer kartında yosa kartın arkasındaki müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsin kartına yüklenip yüklenmediğini öğrenebilirsin canım

kadınlar ne istere girdim ama bulamadım link verebilir misiniz arkadaşlar, ben öğretmenim bende kendi kendime göndereyim bari :))

su organık sampuanmıdır nedır kımse aramadı benı
kımse bısıde getrmedı

benim hediyem geldi babamın adına katılmıştım kendi telefonumu vermiştim aradılar aras kargoyla gelmiş iyiki yurt içi kargoyla gelmedi alamazdım belkide benimkiler izmirde biz istanbulda iyi oldu arasla gelmesi ama benim ve eşimin adına olan gelmedi aramadılarda

Son düzenleme:

düşünceli davranışın için çok teşekkür ediyorum canım benim

Kızlar paylaşıldı mı bilmiyorum ama sizlere söylemek istediğim kampanya var.

Migros'ta hattını Turkcell'e taşıyana migrosta kullanmak üzere 50 tl veriyor. ama money club kart lazım.

biz eşim ben ve kızım hattımızı Turkcelle taşıdık 150 tl harcadık.bu arada money club kart kasalarda satılıyor 1 tl hiç bir şart yok turkcellde kalma gibi. ama zaten biz turkcelli tercih edecektik.işimize geldi açıkcası.kampanya bildiğim kadarıyla 9 aralığa kadar devam ediyormuş.bir arada ramazanda 75 tl veriyormuş ama biz bilmiyoduk faydalanamadık.sanırım o kampanyadan yararlanan bundan yararlanmıyor.bi migrosa gidip sorun derim :) :26: :26:

Son düzenleme:
organice eşimin adına kaydoldum bugün istanbul araması gelmiş o da bankalar kart satışı içindir diye açmamış organicten aranan arkadaşlar tel no yu yazarlarsa sevinirim eşimi arayan no 0216 5....6501 :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…