kızlarrrr mıgrostan kazandıgımız makarnaları alan warmııııııııııııııııı
ben gene alamadımmmmmm
canım sözleşmeli de atamayla oluyor.ücretli mi demek iistedin?
EVET ücretli demek istedim,yanış terim kullandım..hem sözleşmeli, hem ücretli, bi de bildiğimiz kadrolusu var değil mi?
ben de aynını yaptım..hatta eşimden de aynını yaptım,
sonuçta ona da neler öğrettim kimbilir..
bi öğretmenimiz olsa bile,öğretmenin adresini nerden bilicez
ben öğretmenin yaptın saf saf..hemde okulun adresini verdim ..üstelik öğretmen erkek.. gönderen de oğluşun ismini yazdım..bulaşık deterjanı kargosu gelirse yüzünün halini merak ediyorum hoşuna mı gider mahçup mu olurum sanırım ikincisi :)
su organık sampuanmıdır nedır kımse aramadı benı
kımse bısıde getrmedı
twigy terlik kazanmışım mailleri kotrol edin çabuk sizlere de gelmiş olabilir saat 24 de kadar geri dönüş yapın
twigy terlik kazanmışım mailleri kotrol edin çabuk sizlere de gelmiş olabilir saat 24 de kadar geri dönüş yapın
24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesi ile başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ü ve Hakkın Rahmetine intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin ve yüce milletimizin bağımsızlığını ilelebet koruyacak ve müdafaa edecek nesiller yetiştiren değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum
evet kızlar kaç kişi sordu cevap alamadık
bunun için hangi kampanyaya katılmıştık nerden kazandınız
organıkten neden aramadılar ona canım sıkıldı
organıkten neden aramadılar ona canım sıkıldı
aynen beni ve nişanlımıda aramadılar ya
prima ilk hediyemdende aramadılar bizi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?