Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım biliyorum demek istediğim ben 168 saniyede bitirdim işte , diğerleri 149 saniyede bitirmiş , benim sürem daha iyi , süre 175 den başlayıp geri sayıyor....

pardon o zaman ben geriye saydığını farketmedim ileri diye düşünmüştüm :26:

Prada'nın yeni kokusu Prada Candy kadınını temsil eden ünlü Fransız yıldızın ismi nedir ve Tom Cruise ile beraber oynadığı film hangisidir?

A. Lea Seydoux - Mission: Impossible - Ghost Protocol
B. Lea Seydoux - Azınlık Raporu
C. Michelle Monaghan - Mission: Impossible III
D. Brigitte Bardot - Vanilla Sky

Tekin Acar ın cvbını bilen var mı

canım a sıkkı burda bi arkadas sölemişti bende onu yapmıstımda

a şıkkı canım....

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

kızlar burda bi yarışma olmuş baya bi kazanan var belki burdan da katılan vardır dedim

burdan kazanan baya var ama ben bu yarışmanın duyurusunu görmedim herkes kendini düşünüyor anlaşılan bu bugün topiğe son girişimdi ne bir yarışma duyurusnda bulunurum artık ne de burdan yarışmaya katılırım ben herkesin adil olmasını isterdim haber verdiğim yarışmaların çoğuna ben katılmıyorum profilde paylaş içerikli olanlar özellikle profilimde gözükmemesi için ama siz katılırsınız diye duyduğum yarışmaları yazıyordum neyse herkese bol şans hakkınızı helal edin hoşçakalın...

bu arada bu ilk defa olan birşey değil o yüzden tepki verdim

Son düzenleme:

Gitmeseydin Ama bu yarışmayı ben burda görmüştüm, verilmişti yani, gözünden kaçmış olabilir mi :18:

cimev canım inanki bende burda gördüklerime katılıyorum ve paylasıyorum simdi geçmiş sayfalara bakıcam senin için canım :26:

Son düzenleme:
Bende o yarışmayı hiç hatırlamıyorum ki her gün mutlaka verilen kampanyalara bakarım:26: Neyse artık .. Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun ..

Son düzenleme:
hiç hatırlamıyorum yarışmayı zaten sayfayı bile yeni beğendim ama burdan kazananlarda var
ben çok bakamıyorum buraya bakabildiğimde de bşy bulursam paylaşıyorum seve seve
nese iyi günlerde kullanın

Gitmeseydin Ama bu yarışmayı ben burda görmüştüm, verilmişti yani, gözünden kaçmış olabilir mi :18:

Bende o yarışmayı hiç hatırlamıyorum ki her gün mutlaka verilen kampanyalara bakarım:26: Neyse artık .. Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun ..

hiç hatırlamıyorum yarışmayı zaten sayfayı bile yeni beğendim ama burdan kazananlarda var
ben çok bakamıyorum buraya bakabildiğimde de bşy bulursam paylaşıyorum seve seve
nese iyi günlerde kullanın

kazanan zaten ben kazandım yazamıcak bunca laftan sonra bu arada bende yeni gördüm haa yanlış anlama olmasın bende gördüğümü paylaşmaya çalışıyorum

aynen toplu gönderim varsa herkese anca onlarrr hiç bi yerde adım yk tek hesapla katılıyorum genelde belki ondann
h

Bende katılıyorum, katıldığım çoğu yarışmayıda takip etmeyi unutuyorum,yeni gördüğüm yarışmaları hemen paylaşıyorum, biyerde bişe kazanamıyorum, ama yinede bu sayfayı ve baradaki arkdaş ortamını çok beğeiyorum,busayfadan ayrılamıyorum::))

Son düzenleme:

çok şanslıyız işte desene kaderrrrrrrrrrrrr kaderrrrrrrrrrrrr sen bize eşit davranmadınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım tepkine katılıyorum ama bu yarışma burda duyurulmuştu
ben burdan görüp katılmıştım,hatırlıyorum
kupa kazanmışım ki amacını da anlamamıştım olayın
duyurana teşekkürlerr

NIVEA Türkiye
NIVEA Creme’in sarı kutusunun 1925 yılında bugünkü modern mavi halini aldığını doğru tahmin edenler arasından 100 TL. değerinde alışveriş çeki kazanan şanslı isim; Mediha Matur Çankaya!

markafoni
Yarışmamız sona erdi. Fusion kampanyası yarışmamızın kazananları Yasemin Çoban, Şerife Erzine, Pınar Yılmaz ve Pınar Koç’u kutluyoruz. Lütfen Facebook konu başlıklı mailinizde iletişim bilgilerinizi, telefon numaranızı ve beden tercihinizi yarisma@markafoni.com adresine gönderin. Kazanan takipçilerimize tebrikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…