Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Nexen Türkiye
Nexen Türkiye sayfasını beğenin, nexen-tr.com bağlantısını paylaşın, 28 Kasım Pazartesi günü yapılacak çekilişte 1 adet Nikon Coolpix L23, 5 adet Goldmaster MP3 Player kazanma şansı yakalayın.

RengarenK

01.12.2011 Tarihli Çekilişimize katılmak için bu bağlantının altındaki paylaş yazısına tıklayarak bu bağlantıyı profilinizde paylaşınız.

HC HAIR CARE

PAYLAŞAN KAZANIYOR: HC COMPLEX KAMPANYASI

HC HAIR CARE'den tam 20 kişiye HC Complex... Çekilişe katılabilmek için yapmanız gereken tek şey bu iletiyi paylaşmak.
Bu fırsatı kaçırmayın! HC, Saç Bakımı, Saçlar, Saç Dökülmesi, Saç Uzatma, Saç Ekimi

Nehir
Duymayan kalmasın... 28 Kasım Pazartesi günü Nehir'in takipçilerine özel bir sürprizi olacak! Herkese iyi haftasonları dileriz...

stopper ne :S ben hep aynı puzzel ı oynayarak alıştım ve geçen haftanın kazanlarıda 173 falandı ona hediye vermişler ama yani

ben de net olarak bilmiyorum ama süre durdurucu bir programmış onu kullanınca süre ilerlemiyormuş. ben de geçen hafta çok umutluydum 173 yapanı görünce gözlerim böyle oldu sonra defactonun duvarında paylaşıldı bu konu ben bu hafta hiç takılmadım oaraya haksızlık çünkü ama sen emeğimle başardım diyorsan brawo :26:

ee bnde onu anlamadım yaaa..yanlışlık oluyo sanırım bütün puanlar kazananlar birbirine grmiş zten öyle yazmışlar

evdenemoda
YILBAŞINA ÖZEL HEDİYELERİMİZİ KAZANMAK İSTEYENLER, SAYFALARINDA EN BEĞENDİKLERİ ÜRÜNLERİ PAYLAŞMAYA BAŞLAYABİLİRLER... ÇOK KOLAY... "BEN BU ÜRÜNÜ YILBAŞINDA HEDİYE OLARAK İSTİYORUM" DİYEREK SAYFANIZDA VE PAYLAŞTIĞINIZ FOTOĞRAFIN ALTINDA YAZMANIZ YETERLİ... İSTEDİĞİNİZ KADAR FOTOĞRAF PAYLAŞABİLİRSİNİZ... BU KAMPANYAMIZ HAKKINDA SORU SORMAK İSTEYENLER BURAYA YAZABİLİRLER... İŞTE FOTOĞRAF ALBÜMLERİMİZ... evdenemoda'nın Albümleri | Facebook

evet bende görmedim çok haklısın ama gitme

kızlar dün daybuyday hediye çeki şeysi paylasmıştım ben şimdi yükledim kodu 10 lira verdi

Pizza Hut Türkiye
İlk üçe Wii ve yanında çeşit çeşit aksesuar, ilk yüze D&R hediye çeki ödüllü yarışmamız bu akşam baş-lı-yor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…