Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar dün daybuyday hediye çeki şeysi paylasmıştım ben şimdi yükledim kodu 10 lira verdi

banada hataveriyordu birkaç hesap açmıştım şimdi baktım birinde 10 tl diğerinde 30 tl çek var..hemen pastelin parfümünü satın aldım 7.40 liraya geldi

M2Beaute Türkiye sayfasında bir yarışam gördüm ....
ilgilenen arkadaşlara

bu arada herkese günaydınlar ....

Son düzenleme:
Buldum acer sloganını .acer z5 serisi ile dokunmak keşfetmektir. Hadi kızlar gönderin sloganı

KaNeS Yayınları
YARIŞMAMIZI "MÜRSEL ŞEN" KAZANMIŞTIR. KEYİFLİ OKUMALAR DİLERİZ. HER GÜN BİR KİTAP DEVAM EDECEK. KaNeS

efsaneler yarışıyor oyununu oynayan var mı?
tatlıses mi yoksa elizabeth taylor mu efsane diye bi soru geldi karşıma
elizabeth dedim, iboymuş
oyun tün saygınlığını yitirdi gözümde

efsaneler yarışıyor oyununu oynayan var mı?
tatlıses mi yoksa elizabeth taylor mu efsane diye bi soru geldi karşıma
elizabeth dedim, iboymuş
oyun tün saygınlığını yitirdi gözümde

hatta ibo antony hopkins den bile daha efsaneymiş
vay anasını

canım o efsaneler , oyun başlamadan bir gün önce facede insanlara sorulmuş , insanlar oy vermiş falan , eee bizim millet ibo demiş herkese işte

Başta süper kahramanlar olmak üzere çizgi karakterlerin ürünlerinin satıldığı sayfanın tanıtımı için ödüllü bir çekiliş yapılacaktır! Çekilişte bir kişiye bir adet Green Lantern figürü hediye edilecektir (görselde yer alan). Çekilişe katılmak için Pazar 27 Kasım 2011 son gündür.

KahramanlarBurada / izgi karakterlerin dnyas

Bu süre boyunca bu haberi Facebook profil sayfalarında paylaşanlar (bir kere paylaşmak yeterlidir) arasından bir talihli hediyemizi kazanacaktır (random.org kullanılarak). Haberi paylaşanların profillerinde gözüken paylaşımın ekran görüntüsünü info@kahramanlarsinemada.com mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

28 Kasım 2011 haftası içerisinde kazanan talihli belirlenecektir. Çekilişin sonucu KahramanlarSinemada’dan duyurulacaktır. (Türkiye içi kargo masrafı KahramanlarSinemada’ya aittir).

Son olarak; sizleri ve arkadaşlarınızı Kahramanlar Burada’nın Facebook sayfasına bekliyoruz.

Herkese bol şanslar!

kızlar şimdi buldum bakalım mı

evet cnm güzelmiş saol :))

evet cnm güzelmiş saol :))

gördüklerimi burda yoksa eklemeye çalışıyorum

bi tane daha var

idefix'in roman alıntı yarışması 25 Kasım'dan itibaren başlıyor. Kitapseverler, edebiyat tutkunları buraya. Ayrıntılar aşağıdaki linkte... idefix tüm edebiyatseverleri bekliyor. Sorular hergün saat: 21:00'da. Yarışma 25 Kasım tarihinde başlayıp, 14 Aralık 2011 tarihinde sonlanıyor. Kitapseverleri sevindirecek güzel ödüller de bu yarışma sonunda, tabii ki edebiyat tutkunlarının olacak.

Ödüller:

1. idefix kitaplık uygulaması yüklü iPad2
2. reeder2 E-kitap cihazı
3. Booken Cybook Orizon E-kitap cihazı

Ayrıca yarışma sonunda ilk 10'a girenleri de hediyeler bekliyor: Booken Cybook Opus E-kitap okuyucu
Her günün birincisine de Booken Cybook Opus E-kitap okuyucu.

Yarışma ile ilgili tüm ayrıntılar için... idefix'e... Yarışma kuralları da sayfanın sonuna doğru ortadaki linkte mevcut...

Edebiyat tutkunları buraya: Trkiye'nin Ktphanesi. Kitap, Mzik, DVD... | idefix.com

aslında bu da güzel ama o saatte net başında olmak lazım bana göre değil...

ben b, de vissilverdan kazanmışım ne zaman katıldık hatırlamıyorum mail attım bakalım ne göndercekler

Neistesenvar.com
Sorumuz;
72 : şi
45 : kş
34 : zt
23 : iç
... 77 : ?
Soru işareti yerine hangi harfler gelmelidir?

Doğru cevap veren ilk iki kişi LG Lazer Mouse kazanacak...

Vision Türkiye
Bugün bir üyemize Healthy Kiss Day/ Gündüz hediye ediyoruz. Vision'ın bu mucize ürünü iletiyi beğenenler arasında çekilişle bir üyemize hediye, çekiliş bugün 22:00'de

YENİ BİR ETKİNLİĞE HAZIR MISINIZ ?
kızlar bu keramika seramik

Kaliteyi Taniyalim ile bugün etkinliğimiz başladı. Toplamda 4 kişiye özel ürünlerimizden hediyelerimiz var. Herkese bol sanş...

Son düzenleme:

alıntı yarışmaları çok zor oluyor.

alıntı yarışmaları çok zor oluyor.

ben hiçç denemedim canım edebiyatçıyım ama denemek isterdim belki bu akşam çocuktan fırsat olursa denerim ama o da anca 10da uyuyor o uyuyunca bakabliyorum bazen de eşim mızmızlanıyor işte böyle hangi kampanyaya katıldım nasıl katıldım hatırlamıyorum bile öyle paldır küldür katılıyorum ki

he kızlar bide face açıl kutu açıl vardı ya onu unutmayın yapmayı

hediyeli anket doldurmuştuk geçen hafta bahsetmiştim ablama göndermişlerdi benimkiler gelmemişti aynı anda doldurmuştuk onunla teyit maili istemişlerdi o teyit mesjınıda aynı şekilde cevaplamıştık buradanda takip ediyorum gelenler var gelmeyenler var hediyeleri .Ablam aramış kendisini arayan nodan bilgileri bize ulaşmamıştır demişler tekrar 2 kere gönderdim hala yok haber ablamınkiler çarşamba günü gelmiş bir adet bebek organicare şampuan ve bir adet organicium saç kremi acaba neden bazılarımıza geldi hediyeler herkese göndermedile bir fikri olan varmı yada arayıp soran oldumu mailde attım ayrıca sitelerinden dönüş yapmadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…