Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende mail attım canım bana da dönüş yapmadılar

kızlar eti bugün açıklanacak diye not almışım bilgisi olan var mı :26:

Vissilver 3. Çekilişinde kazanan üyelerimiz :

1. Yasemin Güner
2. Halil Volkan Tekayak
3. Zeynep Sarıgül
4. Hacer Dikduran

Tebrikler !!!

Prada Candy kazanmak ister misin?

Cevabın "EVET" ise yapman gereken çok basit
"Tıkla Kazan" yarışma butonuna tıkla, doğru cevabı veren 100.kişiden biri olma şansını yakala, 50ml. Prada Candy kazananlardan biri de sen ol... Bol şans

* Prada Candy kazanma şansını 25–27 Kasım tarihleri arasında bulabilirsiniz. Kazananlar Facebook sayfamız üzerinden 29 Kasım tarihinde açıklanacaktır. Hediyeler 10 adet ile sınırlıdır.

Link çıkmadı zaten biliyorsunuzdur faceye tekin acar yazın çıkıyor

cevap:Lea Seydoux - Mission: Impossible - Ghost Protocol

Son düzenleme:
Bugün bomboş anlaşılan..ya 50 kişiye beğendirmeli ya yorum yapmalı sdece Acer 'e katıldım..Pradaya dün gece katılmıştım

Dr.Hauschka Türkiye
‎5 ARKADAŞINA DR.HAUSCHKA SAYFASINI BEĞENDİR. İSİMLERİNİ info@drhauschka.com.tr ADRESİNE GÖNDER, ÇEKİLİŞE KATIL, İSTANBUL BOX I KAZAN....

Avea - Avea'dan Hediye | Facebook[Post]_AMERIKADANISTE[11/2011]_facebook

Mekanist’te her 50. yorumun sahibine, 50TL’lik D&R Hediye Kartı! Hemen başvur:

YORUM yazan her 50. kişiye 50 tl hediye kartı yalnız siteye
üye olmak lazımmış

1. Duvar Fotoğrafları | Facebook
duman konserine bilet hediyeli ödüllü anket

2. http://www.facebook.com/event.php?eid=304325869586675

yüz kremi ödüllü çekiliş

Schwarzkopf Professional'dan boyalı saçlara özel bakım şampuanı için

Moda Listesi - Duvar | Facebook

günaydın kızlar ,

Agrilia Zeytinyağı
bu site numune olarak zeytinyağı gönderıyormuş

Sevgili Bebek.com anneleri, 3 şanslı anne adayına hamile bel bantı hediye ediyor. Katılmak için tek yapmanız gereken linke tıklamak. Bol şanslar!

http://www.bebek.com/hediyeli_anket

Caramio Hediye Paketi kazanmaya ne dersin? Yarışmaya katıl, arkadaşlarını en hızlı sen tanı, hediyeyi kazan! Caramio - Caramio Tadı Bitmeyen Arkadaşlıklar | Facebook

Facebook'ta Ebrunun Gecesi | Facebook

kızlar bunu buldum beğenmeli yarışma paylaşıldıysa özür ....

Filli Boya | Facebook

arkadaşlar boya ihtiyacı olanlar için güzel bi teklif.. Bol şanslar.

Aras kargoyla geliyor canım

https://www.facebook.com/#!/ulkercizi yarışması var::))

Johnson's Baby Türkiye
Bebeğinizin meslek falına baktırın, kazanın! Johnson's Baby Türkiye - Meslek Falı | Facebook

Zeryus Diamond - Duvar | Facebook

Zeryus Diamond facebook sayfasını beğenen bir kişiye 14 ayar pırlanta kolye hediye..

Temsaglobal Komatsu | Facebook

burada her hafta yarışma oluyo bu hafta olan geçmiş

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

kızlar burda bi yarışma olmuş baya bi kazanan var belki burdan da katılan vardır dedim

Creative Türkiye | Facebook pazartesi başlıyormuş birde sunar mısır yağında hediyeli anket varmış bugün kaçırdık kızlar

Vision Türkiye
Bugün bir üyemize Healthy Kiss Day/ Gündüz hediye ediyoruz. Vision'ın bu mucize ürünü iletiyi beğenenler arasında çekilişle bir üyemize hediye, çekiliş bugün 22:00'de

Temsaglobal Komatsu | Facebook

Sevgili Komatsucular, 3 adet maketimiz bulunmakta ve bir tanesini bu hafta hediye edeceğiz. Perşembe gününü bekleyin!

Bayadır girmeyince böyle oldu
Teşekkürler kızlaar

canımm "Form Has been sent!" dye bi yazı çıktıgönderdikten sonra sendede çıktı mı:44:

Bayadır girmeyince böyle oldu
Teşekkürler kızlaar

canım listelemen iyi olmuş bazı arkadaşlar paylaşılmıyor diye dert yanmış paylaşılmıyorsa üç günde nasıl çıkar bu kadar uzun bir liste herkes elinden geleni yapıyor tabiki arada görülmeyenler olabilir sonuçta kim takip edebilir koskoca internet dünyasındaki herşeyi hepimiz duyduklarımızı gördüklerimizi paylaşıyoruz forumdaki arkadaşlarımıza haksızlık yapmayalım lütfen üzülüyorum ben böyle yazıları görünce yok ben çıkıyorum artık bu forumdan falan valla ben kimsenin kasıtlı olarak paylaşmadığını düşünmüyorum bile öyle düşünenlerede güle güle

bazı düşüncelerine katıldım gerçekten
bide diyorlarki bi yarışma olmuş burdan arkadaşlar katılmış ve burda paylaşılmamış falan filan o zaman kimse bu kişiler burda açıkla o kişileri ulu orta yere konuşupta herkesi bu duruma katma yani değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…