Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

e katılınıyo ama

öyle ama rexona türkiye sayfasının duvarında da şöyle yazıyor..
Katılımınız ve her gün “Güne Rexona ile Başla”dığınız için teşekkür ederiz. Uygulamamız sona ermiştir. Bu hafta Güne Rexona ile Başlayıp, Markafoni’den indirim kuponu kazananlara link üzerinden ulaşabilirsiniz. Yeni fırsatlar ve yarışmalar için takipte kalın... Teşekkürler!

prima kutusu için aramadılar beni kargo değildi teslim seçeneğim ama 33 haftama giriyorum ses seda yok

Son düzenleme:
prima hamilelik haftası istiyormu
yoksa hamile olan herkese mi gönderiyor arkadaşlar

24 haftalıktan fazla hamile olmak gerekiyordu geçen kampanya da, istersen 30 haftalık hamileyim dersin..
tel. açınca doğumun tarihini soruyorlar..daha önce yazmıştım, ama tekrar yazayım..
ben 30 veya 32 haftalık hamileyim demiştim.. netten muhtemel doğum tarihini de hesaplayıp(tabi ki önceden) öyle tarih vermiştim..
önceden hazırlanmıştım yani..

canım piramaya nasıl yapıyorsun?ben ablam hamile 3 hafta sonra dogumu var.ona guzel hediye olur?nasıl oluyor yardımcı olurmusun.gule gule kullan.benım oglumda 18 aylık her halde ben kendıme yapamambıde ne kadar surede gelıyo

İŞTE HEDİYE EDECEĞİMİZ BARDAĞIMIZ AMA BU ÇEKİLİŞE KATILMAK İÇİN 10 ARKADAŞINI BEĞENDİRDİKTEN SONRA AŞAĞIDAKİ ŞARTLARI OKUYUP KABUL EDERSENİZ BEĞEN BUTONUNA TIKLAYIN LÜTFEN.. AKSİ TAKTİRDE ÇEKİLİŞE KATILAMAZSINIZ..º02º

KURALLAR:

BARDAĞIN BİRİM FİYATI 15 TL DİR. ÇEKİLİŞDE KAZANDIĞINIZ TAKTİRDE BU BARDAĞA º(KARGO ÜCRETİ HARİÇ)º02º ºÜCRETSİZ KAZANACAKSINIZº16º...

KARGO ÜCRETİ ÖDEMEK İSTEMEYENLER BARDAĞI İST. EYÜP MERKEZDEN NÜFUS CÜZDANLARI İLE BİRLİKTE VERİLEN ADRESTEN TEMİN EDEBİLİRLER..

ÇEKİLİŞE KATILMAYI HAK KAZANAN ARKADAŞLARº BU RESMİ BEĞENEREK ŞARTLARI KABUL ETTİKLERİNİ BİLDİRMELİDİRLER..º02º
facebook emek ağacı

herkese günaydın...

bende ilk hediyemi bekleyenlerdenim.12 kasım da doldurmuştum formu hala aranmadım.bende bugün yeniden form doldurdum bakalım arayacaklar mı.yengem benden sonra doldurmuştu hatta ben yardım ettim onu aradılar ama beni arayan olmadı.

teşekkürler paylaşım için ama uyduruk bir kupa bardak hem de kargo bize ait ist. dışındayım o yüzden cazip gelmedi...

avon da yan çiziyor sanırım kızlar
mail gelmiş
katılımınızı aldık,ilk 5000 içindeyseniz iletişime geçicez diyor.
halbuki ben katılalı 1 hafta kadar oldu.katılımızı aldık maili için geç kalındı diye düşünüyorum.

Banada gelmiş mail. ama ben ilk 5000 içinde oldugumuzdan eminim

bende ona bakıyodum tam bu e-posta ile bilgilendirmenin ardından serumunuzu göndericez gibi bişey yazmışlar gönderiekler herhalde ben öyle anladım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…