bu uygulama sona erdi cnm
e katılınıyo ama
prima hamilelik haftası istiyormu
yoksa hamile olan herkese mi gönderiyor arkadaşlar
canım piramaya nasıl yapıyorsun?ben ablam hamile 3 hafta sonra dogumu var.ona guzel hediye olur?nasıl oluyor yardımcı olurmusun.gule gule kullan.benım oglumda 18 aylık her halde ben kendıme yapamambıde ne kadar surede gelıyoKızlar prımadan gelen kutu bana en son böleydı sımdıkı daha degısık sanırım
Eki Görüntüle 297672
tabı kullandıklarımızda vardı burdakı bıraz eksık
en son gelenler ekleyebılırmı?????
İŞTE HEDİYE EDECEĞİMİZ BARDAĞIMIZ AMA BU ÇEKİLİŞE KATILMAK İÇİN 10 ARKADAŞINI BEĞENDİRDİKTEN SONRA AŞAĞIDAKİ ŞARTLARI OKUYUP KABUL EDERSENİZ BEĞEN BUTONUNA TIKLAYIN LÜTFEN.. AKSİ TAKTİRDE ÇEKİLİŞE KATILAMAZSINIZ..º02º
KURALLAR:
BARDAĞIN BİRİM FİYATI 15 TL DİR. ÇEKİLİŞDE KAZANDIĞINIZ TAKTİRDE BU BARDAĞA º(KARGO ÜCRETİ HARİÇ)º02º ºÜCRETSİZ KAZANACAKSINIZº16º...
KARGO ÜCRETİ ÖDEMEK İSTEMEYENLER BARDAĞI İST. EYÜP MERKEZDEN NÜFUS CÜZDANLARI İLE BİRLİKTE VERİLEN ADRESTEN TEMİN EDEBİLİRLER..
ÇEKİLİŞE KATILMAYI HAK KAZANAN ARKADAŞLARº BU RESMİ BEĞENEREK ŞARTLARI KABUL ETTİKLERİNİ BİLDİRMELİDİRLER..º02º
facebook emek ağacı
teşekkürler paylaşım için ama uyduruk bir kupa bardak hem de kargo bize ait ist. dışındayım o yüzden cazip gelmedi...
avon da yan çiziyor sanırım kızlar
mail gelmiş
katılımınızı aldık,ilk 5000 içindeyseniz iletişime geçicez diyor.
halbuki ben katılalı 1 hafta kadar oldu.katılımızı aldık maili için geç kalındı diye düşünüyorum.
avon da yan çiziyor sanırım kızlar
mail gelmiş
katılımınızı aldık,ilk 5000 içindeyseniz iletişime geçicez diyor.
halbuki ben katılalı 1 hafta kadar oldu.katılımızı aldık maili için geç kalındı diye düşünüyorum.
canım piramaya nasıl yapıyorsun?ben ablam hamile 3 hafta sonra dogumu var.ona guzel hediye olur?nasıl oluyor yardımcı olurmusun.gule gule kullan.benım oglumda 18 aylık her halde ben kendıme yapamambıde ne kadar surede gelıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?