- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
şimdi baktım bana da aynısı gelmiş...
protex gibi avon da kıvırıyor mu acaba?5000 kişi dolunca ortomatik kaldırılmalı form..
İglo fish fingers galiba:26:
kızlar mail hesabıma baktım bana da avondan aynı metin gelmiş.
trendyol da 20TL süpriz hediye çeki vermiş aslı var mı acep daha önce alan oldu mu ?
ETİ - Duvar | Facebook
eti bil bakalım başladı, bu haftanın yarışması..bakıyorum ama anlamadım ne olduğunu..
ETİ - Duvar | Facebook
eti bil bakalım başladı, bu haftanın yarışması..bakıyorum ama anlamadım ne olduğunu..
yazıyordu ana sayfasında iglo fish fingerstıkla kazananın bugünkü ürünü ne acaba bilen var mı?
kızlar mail hesabıma baktım bana da avondan aynı metin gelmiş.
trendyol da 20TL süpriz hediye çeki vermiş aslı var mı acep daha önce alan oldu mu ?
Karam bitter klasik.
Yedigün
Robert Pattinson'ın gösterimde olan filminin adı nedir? Doğru cevabı facebook@yedigun.com.tr adresine gönderen 5., 35., 65., 95., 105. ve 205. katılımcılarımız Burger King'den 2 adet King Chicken Menü kazanıyor. Biletinizi size ulaştırabilmemiz için lütfen mailinizde; adres ve telefonunuzu yazmayı unutmayın. Kazananlar saat 17.00'de sayfamızda! Takipte kalın... :)
Şafak Vakti 1. bölüm
Lipton Ice Tea
Brad Pitt'in şu an Türkiye'de vizyonda olan filminin adı nedir? Doğru cevabı facebook@liptonicetea.com.tr adresine gonderen 7., 37, 77., 107., ve 207. takipçimiz Burger King’den Hamburger Menü kazanıyor :) Lütfen mailinizde iletişim adresinizi ve telefon numaranızı belirtmeyi UNUTMAYIN. Kazananlar 17.00'de sayfamızda. Takipte kalın. :)
Hayat Ağacı
Rica ederim canımsağol canım bende görsellerde aradım ancak buldum..yazacaktım, sen paylaşmışsın..tşk..
Rica ederim canım
Hımmm cevaplar bile yazılmış, teşekkür ederizzzzz
ETİ - Duvar | Facebook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?