bende ona bakıyodum tam bu e-posta ile bilgilendirmenin ardından serumunuzu göndericez gibi bişey yazmışlar gönderiekler herhalde ben öyle anladım:26:
bence yanlış anlamışsın canım ya da farklı mail sendeki.bendeki böyle
AVON'dan Anew Genics Orijinal Boy Serum kazanmak üzere düzenlenen yarışmamıza katıldığınız için teşekkür ederiz.
Yarışma sorularımızı doğru yanıtlandıran, iletişim bilgilerini doğru ve eksiksiz olarak paylaşan ilk 5.000 kişiyle e-posta ile iletişime geçilecektir.
İlk 5.000 kişi içinde yer alıyorsanız ve iletişim bilgilerinizi doğru ve eksiksiz olarak paylaştıysanız, bu e-posta ile bilgilendirmenin ardından Anew Genics Orijinal Boy Bakım Serumu adresinize gönderilecektir
herkese böyle geliyo cnm adresini falan doğru yazdıysan bekle gelecektir..
cok teşekkur ederim canım
bence yanlış anlamışsın canım ya da farklı mail sendeki.bendeki böyle
AVON'dan Anew Genics Orijinal Boy Serum kazanmak üzere düzenlenen yarışmamıza katıldığınız için teşekkür ederiz.
Yarışma sorularımızı doğru yanıtlandıran, iletişim bilgilerini doğru ve eksiksiz olarak paylaşan ilk 5.000 kişiyle e-posta ile iletişime geçilecektir.
İlk 5.000 kişi içinde yer alıyorsanız ve iletişim bilgilerinizi doğru ve eksiksiz olarak paylaştıysanız, bu e-posta ile bilgilendirmenin ardından Anew Genics Orijinal Boy Bakım Serumu adresinize gönderilecektir
kızlar money tıkla kazan kaçta başlıyor bilen var mı oğlumu o saatte uyutacağım ...
tıkla kazananın bugünkü ürünü ne acaba bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?