Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar geçen haftaki ketçapları alabileceğimiz son tarih ne zaman? bugün müydü acaba? Bir de markası falan neydi unuttum ben onu

kızlar genelde money 3 le 4 arası baslatılıyo o arada kardeşime maille haber gelio hemen %100leri alıyorum tabi balıgıda cok severizzzz 3 paket ii giderrr

ben moneyde şifremi alamadım yaa kart eşimin adına kayıt et dedim etti ama şifre alma kısmına kart numarasını giriyorum devam etmiyo işlem kalıyo orda :S

kioskmu ne haltsa onu nasıl kullancam kartı geçirdim hiç tepki vermedi makina bana :))))

Lipton Ice Tea
‎"Hayat Ağacı" doğru cevabını bize göndererek Burger King’den Hamburger Menü kazanan üyelerimiz Burcu Budak, Sercan Cebeci, Fatih Tunç, Deniz Öztürk Aydın ve Gökay Meriç'i kutlarız :) Yeni anketimiz Perşembe, kazandıran yeni sorumuz Cuma günü sayfamızda. Takipte kalın :)

teşekkürler cnm sayende kazandığımı öğrendim ...

m selction ketcap yarın son

kızlar bu ürünü alırken mutlaka son kullanma tarihine bakın..
dün migrosa kazandıklarımı almak için uğradım ketçabıda alayım dedim her ürünün tarihini olduğu gibi bunun tarihinide kontrol ettim ve ne göreyim 12/11/2011
raftaki tüm ürünlerin tarihi geçmişti ve bundan reyon görevlisinin haberi bile yoktu
bizim burda miğros diğer marketlere göre çok pahalı olduğundan pek rağbet görmüyor ve ürünleri pek satılmıyor böyle olmasıda beni şaşırtmadı yaneee

Apikoğlu
‎"Cevapla Kazan" yarışmamızın 3. bölümü sona erdi, katılan herkese teşekkür ederiz!
İşte kazanan şanslı takipçilerimiz!
Kazanan yarışmacılarımızı tebrik ediyor, kendilerine göndereceğimiz e-postaya en geç 9 Aralık 2011 tarihine kadar cevap vererek iletişim bilgilerini paylaşmalarını rica ediyoruz.
Sonraki sürprizlerimizde görüşmek üzere, bizi takip etmeye devam edin!

Clean & Clear Türkiye
Zaman tık tık işliyor, şanslı numaralar sahiplerini buluyor! Fakat şansın hala devam ediyor! :) Clean & Clear Türkiye - Açıl Kutu Açıl | Facebook

Kızlar bişey sorucam.. Limango'da Street Box kategorisinde kargo bedava yazıyor ama bişey almaya calısıyorm kargoyu paralı diyor. Anlamadm bi sizde bakarmısınz :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…