Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

anaaaa.. ben aldım ve hiç bakmadım tarihe..annemin semtinden almıştım, onlara verdim..:26:

Kızlar bişey sorucam.. Limango'da Street Box kategorisinde kargo bedava yazıyor ama bişey almaya calısıyorm kargoyu paralı diyor. Anlamadm bi sizde bakarmısınz :26:

Özel Ürün yazıyor altında herhalde bazı ürünlerde kargo bedava
Bişey sorucam kızlar; limangodan alışveriş yapanlar; bedenleri nasıl. Yani mesela siz normalde M beden giyiyosunuz. Limangodan da M bedeninde birşey aldığnzda oldumu yani bedenlerinde bi farklılık oluyormu ?

Son düzenleme:
Kızlar bişey sorucam.. Limango'da Street Box kategorisinde kargo bedava yazıyor ama bişey almaya calısıyorm kargoyu paralı diyor. Anlamadm bi sizde bakarmısınz :26:

hediye çekinle almak istersen ,kargo bedava olmuyor..yeni uygulamaymış...
para ile alırsan bedava oluyor..

Cevaplar için teşekkürler kızlar

Nerden veriyor canım ?

ah limango ah...... 70-80 siparişim geldi son zamanlarda o kadar berbat ürünler koydu ki alacak bir şey bulamadık çeklerimizle
şimdi çek bulmak bile istemiyorum 10 Tl çek eklesen de 7 TL kargo hep vermek zorundasın..
Geçen dayanamayıp Mavi den çeket aldım yine

‎"Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti" doğru cevabını göndererek Burger King’den çift kişilik King Chicken Menü kazanan üyelerimiz; Feyza Örenli, Yavuz Bozabalı, Serhat Özyurt, Sevcan Şen ve Kerem Yıldız'ı kutlarız :)

Yarışmamız yarın da devam ediyor olacak, takipte kalın.:)

yedigün kazananları kızlar

canım bende money kartın telefon nosu var sana vereyim ara şifre al yoksa hiç bir şey yapamazsın tel 02165565200

kızlar paylaşımlar için çok teşekkürler.artık çok giremiyorum internete.sizler sayesinde kampanyalara katılıyorum hemen çıkıyorum sonra çok teşekkürler hepinize

limangonun bedeni diye bi şey yok ki canım
markaya göre değişiyor o beden olayı
limango sadece satışta aracı
ürünlerle alakası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…