kızlar bu ürünü alırken mutlaka son kullanma tarihine bakın..
dün migrosa kazandıklarımı almak için uğradım ketçabıda alayım dedim her ürünün tarihini olduğu gibi bunun tarihinide kontrol ettim ve ne göreyim 12/11/2011
raftaki tüm ürünlerin tarihi geçmişti ve bundan reyon görevlisinin haberi bile yoktu
bizim burda miğros diğer marketlere göre çok pahalı olduğundan pek rağbet görmüyor ve ürünleri pek satılmıyor böyle olmasıda beni şaşırtmadı yaneee
Kızlar bişey sorucam.. Limango'da Street Box kategorisinde kargo bedava yazıyor ama bişey almaya calısıyorm kargoyu paralı diyor. Anlamadm bi sizde bakarmısınz :26:
Kızlar bişey sorucam.. Limango'da Street Box kategorisinde kargo bedava yazıyor ama bişey almaya calısıyorm kargoyu paralı diyor. Anlamadm bi sizde bakarmısınz :26:
hediye çekinle almak istersen ,kargo bedava olmuyor..yeni uygulamaymış...
para ile alırsan bedava oluyor..
limango 10 lira çek veriyor arkadaşlar
Cevaplar için teşekkürler kızlar
Nerden veriyor canım ?
cevaplar dan ikisi Manisa + yakar geçerim bunlardan eminim
diğeri kaban diye attım emin değilim
ben moneyde şifremi alamadım yaa kart eşimin adına kayıt et dedim etti ama şifre alma kısmına kart numarasını giriyorum devam etmiyo işlem kalıyo orda :S
kioskmu ne haltsa onu nasıl kullancam kartı geçirdim hiç tepki vermedi makina bana :))))
Özel Ürün yazıyor altında herhalde bazı ürünlerde kargo bedava
Bişey sorucam kızlar; limangodan alışveriş yapanlar; bedenleri nasıl. Yani mesela siz normalde M beden giyiyosunuz. Limangodan da M bedeninde birşey aldığnzda oldumu yani bedenlerinde bi farklılık oluyormu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?