24 haftalıktan fazla hamile olmak gerekiyordu geçen kampanya da, istersen 30 haftalıkhamileyim dersin..
tel. açınca doğumun tarihini soruyorlar..daha önce yazmıştım, ama tekrar yazayım..
ben 30 veya 32 haftalık hamileyim demiştim.. netten muhtemel doğum tarihini de hesaplayıp(tabi ki önceden) öyle tarih vermiştim..
önceden hazırlanmıştım yani..
ben katılmadım bu kampanyaya
katılan herkezede çok dedim bi tane bari esraya bırakın diye ama boşver onu yimesin dediler
Philips Türkiye
https://www.facebook.com/PhilipsTurkiye
Efsane Marathon 2200 Geri Döndü! Siz de efsaneler üzerine sorduğumuz eğlenceli soruları cevaplayın, ödülleri kazanma şansını yakalayın! Hala katılmadınız mı?
Philips Türkiye - Efsane Geri Döndü! | Facebook
BİRİNCİSİ - son bildirim
ES/9420X2/68 : E-POSTA kimliği İspanyol " El Gordo " piyango ödülü E-posta , şanslı numaraları ve 9/11/13/24/43 Referans uluslararası yarışmalarda ( € 450,000.00 Euro) kazandı .
Açıklama ve Şikayetler İletişim :
Aygır MEGA İDDİA AJANSI
Juan Carlos
Tel: 34-693 670 401 ( İngilizce ve İspanyolca konuşun . )
Email : frnkhans8@aol.com
Tam adı , adres , yaş , meslek , telefon numaraları ,
Tebrikler.
NOT: Bu , uluslararası bir çekiliş programı kazanan çünkü haber , İngilizce, Türkçe tercüme edilmiştir .
kızlar bana böyle bir mail gelmiş bu ne olabilir acaba ...
valla bilemedim ben de ama bence arama yaa yurt dışı çok yazmasın hem
haklısın canım ya ben bilemedim zaten aramamda boşver onunla mı uğraşcam sanki dimi
bende kazanmışım burda gördum yoksa haberim yoktu..ne gönderiyorlar acaba kazanan olmuş muydu öncedenAPİKOĞLU
Kazananlar
Göksel kaya
sedat onur
aysun düzgün
hamdi ahmet şahin
nurcan ercan
bende kazanmışım burda gördum yoksa haberim yoktu..ne gönderiyorlar acaba kazanan olmuş muydu önceden
Yılbaşı çekilişimize katıldınız mı? : Giftanbul | HediyeNeAlsak
Giftanbul | HediyeNeAlsak - Duvar | Facebook
mehmet aurelio cvp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?