Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aynısı banada geldi sildim attım dolandırıcılık büyük ihtimalle

kızlar acer in yeni sloganı / yani ben yeni yaptm paylaşılmadıysa / acer timeline ile 8 saat kesintisiz bilgisayar keyfini yaşayın

arkidassslar bugun katılım kosullarını okudum rexona türkiyenin, aralık sonuna kadar devam edecekmiş.. yani bitmemiş kapmanyaa..neden oyle birsey yazdılar onu da bilmiorum.. biz tıklamaya devam edelimmm

onu ben yazmıştım yazma sebebim de uygulamayı sayfalarından kaldırmış olmaları ve rexona türkiye duvarında yazılan şu yazı..
Katılımınız ve her gün “Güne Rexona ile Başla”dığınız için teşekkür ederiz. Uygulamamız sona ermiştir. Bu hafta Güne Rexona ile Başlayıp, Markafoni’den indirim kuponu kazananlara link üzerinden ulaşabilirsiniz. Yeni fırsatlar ve yarışmalar için takipte kalın... Teşekkürler!

günaydınlar kzım sayesinde 1 saatlik uyku ile işte geldim burdayım

ama yampur yumpur yazabilirim gözler kayıyor ...

yeni kampanyalar için teşekkürlerr...

yıkılmadım ayaktayım azimliyim

biri bana cin çayı bulsun

Giftanbul | HediyeNeAlsak
Sorumuza 84 dogru cevabını ilk veren takipçimiz @RuhPastasi35 hediye çekinin sahibi olmuştur.. Tebrikler..

bu ruh pastası bizim kontes mi acaba :26:

Kızlar kursa başladım eskisi gibi paylaşım yapamıyorum.Bütün paylaşım yapan arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum.Sağolun

Money Club Kart
Bugünü dizi günü seçtiniz! İşte size keyfinizi katlayacak hediyemiz: Money Club Kart numarasını Kazananlar Kulübü ile paylaşan herkese bugün dilediği bir 330 ml Coca Cola hediye! Coca Cola ile keyifli seyirler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…