kızlar az once dolucadan aradılar dergi gondereceklermiş.sizi arayanda oldumu?kampanya varmış katılmışım hiç hatırlamıyorum.neyin nesi merak ettim.
burdakilerin çoğuna geldi 1,2 ay önce içki reklamları olan dergi bence isteme ben hemen çöpe soktum kimse görmeden[/
sğl canım tekrar arayıp gondermemelerini soledim
Playskool Anneleri
Kızınız için Pony Oyun Seti kazanmak ister misiniz? Cevabınız evetse My Little Pony ‘a tıklayın, geçen hafta Minika’da yayınlanan My Little Pony çizgi dizisiyle ilgili soruları cevaplayın ve yarışmamıza katılın. Eğer geçen haftaki çizgi diziyi izlemediyseniz merak etmeyin, gelecek hafta tekrar şansınızı deneyebilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayın! http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/rvZjQ8
Homend | Facebook
Homend
Değerli takipçilerimiz, yaptığınız yemeklerden tarif bilgilerini fotoğraf eşliğinde bizimle paylaşın, adınıza özel olarak sayfamızdan yayınlayalım.
Ben tarifimi gönderdim hemen şöyle mail attılar:
"Homend havlu hediyenizi gönderebilmemiz için adresinizi paylaşmanızı rica ederiz. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz."
Buarada yarın göndereceklermiş ilgilenenlere duyrulur
Playskool Anneleri
Kızınız için Pony Oyun Seti kazanmak ister misiniz? Cevabınız evetse My Little Pony ‘a tıklayın, geçen hafta Minika’da yayınlanan My Little Pony çizgi dizisiyle ilgili soruları cevaplayın ve yarışmamıza katılın. Eğer geçen haftaki çizgi diziyi izlemediyseniz merak etmeyin, gelecek hafta tekrar şansınızı deneyebilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayın! http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/rvZjQ8
ahahah kızlar doluca zaten şarap markasıdır ne yollamasını bekliyosunuz şaraplarının tanıtımını yapıyolar :)
OK kampanya yapınca yazıyoruz buraya sonra burdan yorumlar geliyo katıldım ama ne yollayacaklar bilmiyorum diye, incelemeden katılırsanız böyle olur :))
ya cnm bende mail attım ama ben altına adresimi adımı ve telimi yazmıştım acaba ondanmı dönmedilerki bide sen maili ataratmazmı döndüler benim atalım yarım saat olduda ?:44:
selam tatlişler migrosa gittim tam bir komediydi 3 ketcap 3 fish finger 3 enerji icecegi 3 tukas recel aldım gittim kasaya kasiyer bile güldü nası aldınız böyle die valla dedim 3 kart var hepsinden yaptım ve beş kurus vermeden cıktım migrostan cok keyifliydi yaaaaa
biz istememiştikki zaten facede yarışması vardı onu begenince gönerdiler kimsenin haberi yoktu,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?