Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar az once dolucadan aradılar dergi gondereceklermiş.sizi arayanda oldumu?kampanya varmış katılmışım hiç hatırlamıyorum.neyin nesi merak ettim.

kızlar az once dolucadan aradılar dergi gondereceklermiş.sizi arayanda oldumu?kampanya varmış katılmışım hiç hatırlamıyorum.neyin nesi merak ettim.

burdakilerin çoğuna geldi 1,2 ay önce içki reklamları olan dergi bence isteme ben hemen çöpe soktum kimse görmeden

ahahah kızlar doluca zaten şarap markasıdır ne yollamasını bekliyosunuz şaraplarının tanıtımını yapıyolar :)

OK kampanya yapınca yazıyoruz buraya sonra burdan yorumlar geliyo katıldım ama ne yollayacaklar bilmiyorum diye, incelemeden katılırsanız böyle olur :))

Playskool Anneleri
Kızınız için Pony Oyun Seti kazanmak ister misiniz? Cevabınız evetse My Little Pony ‘a tıklayın, geçen hafta Minika’da yayınlanan My Little Pony çizgi dizisiyle ilgili soruları cevaplayın ve yarışmamıza katılın. Eğer geçen haftaki çizgi diziyi izlemediyseniz merak etmeyin, gelecek hafta tekrar şansınızı deneyebilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayın! http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/rvZjQ8

burda 2 soru cıkıyo ama bilemedim varmı cevabı bilen arkadaslar :26:

Muya
Muya'dan Yeni Bir Yarışma Daha...

SKORU BİL, HEDİYENİ KAZAN..!

03 ARALIK'ta oynanacak FENERBAHÇE - ANKARAGÜCÜ maç skorunu doğru tahmin eden ilk 25 kişi Muya'dan FB lisanslı Terlik KAZANACAK..!
... Yapmanız gereken sadece tahmin skorda bulunmanız :) Bol Şans.

(not: 1kişi sadece tek tahminde bulunabilir:)Devamını Gör
.

ben bir BEŞİKTAŞ lıyım ama ilgilenen arkadaşlar için paylaşıyorum...

ya cnm bende mail attım ama ben altına adresimi adımı ve telimi yazmıştım acaba ondanmı dönmedilerki bide sen maili ataratmazmı döndüler benim atalım yarım saat olduda ?:44:

cevabı bilen var mı arkadaşlar kızım ponnyleri çok seviyor

Kızlar merhaba bugün ancak ütüm bitti aranıza geç katıldım

Kargo bedavaymış :) wish küpelerimi takıyorum şimdi

Wish Aksesuar da bugune özel kampanya!Bugun tüm ürünlerde herkese kargo bedava ve yanında sürpriz bir hediye sizi bekliyor!

selam tatlişler migrosa gittim tam bir komediydi 3 ketcap 3 fish finger 3 enerji icecegi 3 tukas recel aldım gittim kasaya kasiyer bile güldü nası aldınız böyle die valla dedim 3 kart var hepsinden yaptım ve beş kurus vermeden cıktım migrostan cok keyifliydi yaaaaa

biz istememiştikki zaten facede yarışması vardı onu begenince gönerdiler kimsenin haberi yoktu,,

özgecim canım ama ben bakmıştım ordaki makinede indirim diodu su ketcapa ücret ödemedin mi dünde kazanmıştım 3 fish finger yani bunuda gitsem bedavamı alcam canım :26: afiyet olsun

biz istememiştikki zaten facede yarışması vardı onu begenince gönerdiler kimsenin haberi yoktu,,

canım..dolucanın verona yarışması vardı yazın..
adres filan doldurduk çıkan form da ,dolayısıyla onların üyesi olduk..
o formlardaki isimlere göndermişler işte..
nasıl molped vs.üye olana ürün gönderiyorsa, bu marka da şarap gönderemiyeceğine göre, dergi göndermiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…