Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

özgecim canım ama ben bakmıştım ordaki makinede indirim diodu su ketcapa ücret ödemedin mi dünde kazanmıştım 3 fish finger yani bunuda gitsem bedavamı alcam canım :26: afiyet olsun

canım indirim oranına baglı ben % 100 indirimdeyken tıklıyorum hep dolayısıyla bedavaya gelio benimkiler 3 kartım var benim 3ündende kazanıyorum

ya cnm bende mail attım ama ben altına adresimi adımı ve telimi yazmıştım acaba ondanmı dönmedilerki bide sen maili ataratmazmı döndüler benim atalım yarım saat olduda ?:44:

evet canım ben maili attıktan bi 5 dk sonra falan döndüler, ben adres falan yazmamıştım ondan dönmüş olabilirler. Ama tarif gönderen herkese havlu gelecekmiş zaten

canım indirim oranına baglı ben % 100 indirimdeyken tıklıyorum hep dolayısıyla bedavaya gelio benimkiler 3 kartım var benim 3ündende kazanıyorum

bende dün katıldım hemen basladıgnda ama ne kadar kazandıgımıbilmiom ona burdan nasıl bakabiliriz peki canım

bende dün katıldım hemen basladıgnda ama ne kadar kazandıgımıbilmiom ona burdan nasıl bakabiliriz peki canım

burdan bakamzsın canım..migroslardaki kiosklardan kartını geçirip, kampanyalarım kısmını tuşlayıp görebilirsin..
farkedememişsin demek o an

burdan bakamzsın canım..migroslardaki kiosklardan kartını geçirip, kampanyalarım kısmını tuşlayıp görebilirsin..
farkedememişsin demek o an

evet tatlıgacım aceleden migrosa gidince ordaki makinede okutuyorum canım hani burdan görünür mü acaba demiştim çok tesekkür ederim bebeem

şifreni biliyorsan money clupde görebiliyorsun kampanyalarını

Aslınfa homen den liste yapsalarda emin olsak? ben 16,53 de gönderdim komik bir şekilde anlattım kabul ettilermi emin değilim

evet tatlıgacım aceleden migrosa gidince ordaki makinede okutuyorum canım hani burdan görünür mü acaba demiştim çok tesekkür ederim bebeem

kzlar ben ne kazandığımı money club sitesinden bakabiliyorum..yukkardaki sekmelerde money club'm var ona tıklayın.sonra size özel kampanyalarda kartınızda ne var ne yok görülüyor zaten..

şifreni biliyorsan money clupde görebiliyorsun kampanyalarını

Aslınfa homen den liste yapsalarda emin olsak? ben 16,53 de gönderdim komik bir şekilde anlattım kabul ettilermi emin değilim

kzlar ben ne kazandığımı money club sitesinden bakabiliyorum..yukkardaki sekmelerde money club'm var ona tıklayın.sonra size özel kampanyalarda kartınızda ne var ne yok görülüyor zaten..

çok tesekkür ederim kızlarrrr

Caramıo nun kazananlar listesini göremiyorum nerden bakıyorsunuz kızlar :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…