https://www.facebook.com/NIVEATurkiye?sk=app_139762449463533
kızlar böel bişi buldum cvbı bilen avrmı
özgecim canım ama ben bakmıştım ordaki makinede indirim diodu su ketcapa ücret ödemedin mi dünde kazanmıştım 3 fish finger yani bunuda gitsem bedavamı alcam canım :26: afiyet olsun
canım indirim oranına baglı ben % 100 indirimdeyken tıklıyorum hep dolayısıyla bedavaya gelio benimkiler 3 kartım var benim 3ündende kazanıyorum[/QUO
canım peki kampanya esnasında kart numarasını tel no falan istiyor.her zaman kart nosunu yazmak zorundamıyız kısa yolu falan var mı?ben geç kalıyorum da
canım indirim oranına baglı ben % 100 indirimdeyken tıklıyorum hep dolayısıyla bedavaya gelio benimkiler 3 kartım var benim 3ündende kazanıyorum[/QUO
canım peki kampanya esnasında kart numarasını tel no falan istiyor.her zaman kart nosunu yazmak zorundamıyız kısa yolu falan var mı?ben geç kalıyorum da
kısa yol yok malesef kardesime basladıgı an mail gelio banada o haber verio caldırıo benim zaten ana sayfa acık oluyo hemen yapıyorum ezberledim numaraları da sorun olmuyo yani buraya yazana kadarda %100 bitio haliyle
ya cnm bende mail attım ama ben altına adresimi adımı ve telimi yazmıştım acaba ondanmı dönmedilerki bide sen maili ataratmazmı döndüler benim atalım yarım saat olduda ?:44:
canım indirim oranına baglı ben % 100 indirimdeyken tıklıyorum hep dolayısıyla bedavaya gelio benimkiler 3 kartım var benim 3ündende kazanıyorum
bende dün katıldım hemen basladıgnda ama ne kadar kazandıgımıbilmiom ona burdan nasıl bakabiliriz peki canım
burdan bakamzsın canım..migroslardaki kiosklardan kartını geçirip, kampanyalarım kısmını tuşlayıp görebilirsin..
farkedememişsin demek o an
evet tatlıgacım aceledenmigrosa gidince ordaki makinede okutuyorum canım hani burdan görünür mü acaba demiştim çok tesekkür ederim bebeem
şifreni biliyorsan money clupde görebiliyorsun kampanyalarını
Aslınfa homen den liste yapsalarda emin olsak? ben 16,53 de gönderdim komik bir şekilde anlattım kabul ettilermi emin değilim
kzlar ben ne kazandığımı money club sitesinden bakabiliyorum..yukkardaki sekmelerde money club'm var ona tıklayın.sonra size özel kampanyalarda kartınızda ne var ne yok görülüyor zaten..
yokum..
buradan merekila arkadaşımız kazanmış..tebrinkler..:13:
iyi geceler kızlar caramio dan hem kızım hem eşim kazanmış. oleyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?