Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Facebook'ta Vichy - Saçkurtaran | Facebook
paylaşıldımı bakmadım arkadaşlar.. kolay gelsin.

Ülker
Haftanın Hayranı kampanyamiz devam ediyor! En çok puanı topla, haftanın hayranı sen ol ve Ülker’den “Mutlu Bir An” hediye kutusu kazan! Ülker - Haftanın Hayranı | Facebook

ETİ - Duvar | Facebook

eti bil bakalım başladı, bu haftanın yarışması..bakıyorum ama anlamadım ne olduğunu..

karam klasik bitter

selam kızlar link koymayı bilmiyorum facede INGBANK TÜRKİYE sayfasını beğenin çekiliş var

https://apps.facebook.com/twistajdapekkan/

bakın kızlar burada da bir yarışma var ....

https://apps.facebook.com/cizivic/?...izYVmkiS9c6OEbNAtXJ66GpKAfqY4eTf6O9sZyFLP#_=_

kızlar buda var bakın maviden 50 tl hediye çeki kazanma şansı veriyor

Burda yarışma var kızlar ,

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

Çekilişmiş , beğendirme falan değil.

SPORX - Haftanın Sorusu | Facebook

cvp elvir balic.. cvbı girince 10kişiye davet yollamanız gerekiyor yolladıgınız anda işlem tamam:)

mehmet aurelio cvp

Nanomatik | Facebook kızlar sayfadaki anketi cevaplayın ilk 100 kişi arasında çekiliş var

Arkadaşlar böyle bişey buldum.

En İyi Sporu Ben Yaparım Yarışması
Sportif Sepetim | Facebook

https://www.facebook.com/dialog/permissions.request

Anketi dolduran her 50. kişiye , pizza hut dan pizza hediyeymiş :)

2 gndr bakamadım sğlun kızlarrr

niveadan ilk 100e girmişim

kızlar bi anket doldurmuştuk ya oyuncak veriyodu not almışım 30.11.2011 diye ama bulamadım bir türlü gene bakıcam bulursam kazananları yazarım

Avantajix'in avantajları bununla da bitmiyor. Sadece VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs takipçilerine özel 1-25 Aralık tarihleri arasında aşağıdaki linki kullanarak Avantajix'e üye olan her 50. kişi ekstra bir de hediye kazanıyor.

Avantajix : Seçkin Sitelerden Avantajlı Alışveriş adresini kullanarak Avantajix'e üye olan
50. kişiye 2'li mumon elektronik mumluk
100. kişiye 50ml P.D.J night parfüm
150. kişiye 50'li pvc CD zarfı
200. kişiye masa üstü post-it seti
250. kişiye Egg timer yumurta pişirme göstergesi
300. kişiye Camelion acil durum şarj aleti
350. kişiye özel tasarım polar bere
400. kişiye masaüstü fotoğraf çerçevesi
450. kişiye özel tasarım polar bere
sonraki her 50. kişiye termos bardak hediye

güzel bi site kızlar limangodan,trendyoldan alışveriş yapınca para iadesi falan var hediye

ayy öyle bir çay var mı ki hakkaten bazen ne iyi olur yaa
ben buna üye oldum ama sonradan sildirdim üyeliğimmi,her ay yanlış hatırlamıosam 15 tl ödeniyor, belki ürünler çok ucuza geliyor ama açıkçası bu tarz ürünleri kendim görüp almak isterim

bilmiyorum ki cnm

ayakta durmak için bana şart napsam bilmem:26:

BU ARADA

caramio

KAZANAN arkadaşım afiyet olsun

kaç arkadaşı bilerek kazanmıştın acabaa

dikkat dikkat gecenin kör karanlığındaki bu ileti kampanya içeriyor:)

https://www.facebook.com/#!/markabebe

Hediye kampanyamız başlamıştır. Katılım için tek yapmanız gereken, PAYLAŞ butonu... ile kampanyamızı kendi duvarınızda paylaşmanızdır... Son katılım tarihi 15.12.2011'dir. Herkese bol şans :)

katılım bayağı bir yoğun

herkese bol şanslar....

günaydın kızlarrr bol numeli bir gün olsun inşallahhhh

RengarenK
Değerli üyelerimiz çekiliş saatimiz bu gün 17:00 !

günaydın..

TİNY LOVE açıklandı. ilk 3e giremesekde, tiny love'ın seçtiği sürpriz içinde yer almayı başarmışız:)

ilk kez böyle bi uygulamadan hediye kazanacağım:)) kızıma oyuncak:))

Blade Eau De Toilette
Asla Hız Kesme 3 Yarışması 1 Aralık Perşembe saat 18.00'da başlıyor… Yepyeni sorular eşliğinde, birbirinden güzel üç kızla yarışmaya ve muhteşem hediyeler kazanmaya hazır mısın?

günaydın..

TİNY LOVE açıklandı. ilk 3e giremesekde, tiny love'ın seçtiği sürpriz içinde yer almayı başarmışız:)

ilk kez böyle bi uygulamadan hediye kazanacağım:)) kızıma oyuncak:))

Bizde süprizin içindeyiz . tam süpriz oldu gerçekten . güle güle kullansın bebişlerimiz

günaydın kızlar
caramiodan kaçla kazandığımız sorulmuş 21 ya da 22 biliyorduk hep ama yanlışsız bildik peşpeşe bilince puan katlanıyormuş sanırım sizlere de bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…