Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bona Sera Eşarpları
İDDİALI YARIŞMACILARIMIZIN KATILDIĞI YARIŞMAMIZIN KAZANANLAR...
1-RAVZA TÜRBAN TASARIM
2-HİLAL ÖZTÜRK

tebrikler..

Tekin Acar Cosmetics
Makyaj Davetiyesi kazanmak ister misiniz? Cevabınız "Evet" ise bizi takip etmeye devam edin!

kazanmısım teşekkürler bebem :))

ayyy kızlarrr ben hayatımda böle bişi görmedim serce parmagım kadar su vision türkiye'den gelen kreme bakın bi yaa yazık valla kargo parasına pufffffff

Sürpriz yarışmamız başladı!

İşte Soru! Tekin Acar Cosmetics’in son mağazası nerede açılmıştır?

14.00–15.00 saatleri arasında doğru cevabı mailin konu/subject kısmına yazarak facebook@tekinacar.com.tr adresine gönderen 1, 5, 25, 50 ve 100. kişi (mağazalarımız da geçerli) “Ücretsiz Makyaj Davetiyesi” kazanacaktır!
Herkese bol şans!

*Bu yazının altına yazılan cevaplar kabul edilmeyecektir. Birden fazla mail atanların ilk mailleri dikkate alınacaktır. Yarışma sonucunu 16.30’da bu post altında bulabilirsiniz.

BEN KOCAELİ GEBZE DİYE BULDUM AMA BİLMİYORUM ARTIK

pişşşt sakin ol
caramio da ana say fa da değil oyun oynadığın sayfa var ya onun alt kısmında bir sekme var kazananlar diye oradan bakılıyor

Royce Energy Drink
‎10. Kampanya - Videoyu İzle, Kazan !

"Royce Energy Drink" ( Kraliyet Ekibinin Enerjisi ) adlı yeni videomuzda oynayan toplam kaç kişi var ? Cevaplarınızı iletişim bilgilerinizle birlikte " kampanya@roycedrink.com " e-mail adresine gönderin. Gönderenlerin içinden 1/25/50/75/100/125/150/175/200/225/250/275/300/325/350/375/400. kişilere hediyelerimiz olacaktır :)

Kampanya Bitiş Tarihi : 04.12.2011 Pazar Gecesi 23:59'dur.
Kazanalar 05.12.2011 Pazartesi günü duvarımızda duyuracağız.

Herkese İyi Şanslar :)

YA KIZLAR BEN SEYİRCİLER HARİÇ 9 KİŞİ OLARAK SAYDIM SİZ NE DURUMDASINIZ BU KONUDA

Didoyu kazandığımı bilmiyodum listeye bakmadımda zaten. Mail geldiğini belirtmiştim. Dimesi de paylaşan arkadaşta gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…