Didoyu kazandığımı bilmiyodum listeye bakmadımda zaten. Mail geldiğini belirtmiştim.Dimesi de paylaşan arkadaşta gördüm.
royc bende 9 kişi saydım kızlar şimdi
ben 7 kişi saydım umarım doğrudur.
pişşşt sakin ol
caramio da ana say fa da değil oyun oynadığın sayfa var ya onun alt kısmında bir sekme var kazananlar diye oradan bakılıyor
Markafoni
Sürpriz yarışmamız başladı! İnce Topuk kampanyamızda satışta olan görseldeki çantanın ürün kodunu mailin konu/subject kısmına yazarak yarisma@markafoni.com adresine gönderen 200. kişi İnce Topuk’tan görseldeki çantayı kazanacak! Bu yazının altına yazılan cevaplar kabul edilmeyecektir. Lütfen markafoni’ye kayıtlı mail adresinizle katılın. Birden fazla mail atanların ilk mailleri dikkate alınacaktır. Herkese bol şans!
Yollamak isterseniz ürün kodu şu, markafoninin sitesinden buldum:
Ürün Kodu: ICT112047
sağol canım:4ah bide çıkaydı
canım bi ara karısıo gibi oluyo ama eşimle beraber saydık sonra oda 9 dedi :26:
Markafoni
Sürpriz yarışmamız başladı! İnce Topuk kampanyamızda satışta olan görseldeki çantanın ürün kodunu mailin konu/subject kısmına yazarak yarisma@markafoni.com adresine gönderen 200. kişi İnce Topuktan görseldeki çantayı kazanacak! Bu yazının altına yazılan cevaplar kabul edilmeyecektir. Lütfen markafoniye kayıtlı mail adresinizle katılın. Birden fazla mail atanların ilk mailleri dikkate alınacaktır. Herkese bol şans!
Ürün Kodu: ICT112047
markafoni
sürpriz yarışmamız başladı! Ince topuk kampanyamızda satışta olan görseldeki çantanın ürün kodunu mailin konu/subject kısmına yazarak yarisma@markafoni.com adresine gönderen 200. Kişi ince topuktan görseldeki çantayı kazanacak! Bu yazının altına yazılan cevaplar kabul edilmeyecektir. Lütfen markafoniye kayıtlı mail adresinizle katılın. Birden fazla mail atanların ilk mailleri dikkate alınacaktır. Herkese bol şans!
ürün kodu: ıct112047
teşekkürler canım bende gönderdim bakalım kısmet
roxanne dudak bakım kremi
rica ederim inşallah doğrudur burt ile tanışın sekmesinde öyle yazıyorduteşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?