Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

markafoni
İnce Topuk yarışmamız sona erdi. Yarışmamızın kazananı İpek Yançman’ı kutluyoruz. Lütfen Facebook konu başlıklı mailinizde iletişim bilgilerinizi ve telefon numaranızı yarisma@markafoni.com adresine gönderin. Kazanan takipçimizi tebrik ederiz.

Palette ile "Saç Nasıl Boyanır?" videolarını izleyerek ve paylaşarak Palette'den bir yıllık saç boyası kazanmak istemez misin? Ayrıca Palette içerik ve ürünlerini beğenip, paylaşarak puanını artırabilirsin! Sen de tıkla, en renkli Palette hayranı olduğunu kanıtla! Palette Türkiye - Haftanın Hayranı | Facebook

Palette Türkiye paylaşıldı mı görmedim..

ben aklıma geleni yazdım.erkeğe masaj dedi naz dedim kabul etti hediyeni bekle dedi form çıktı bende beklemiyordum bakalım inşllh doğrudur

Oyun, Şaka, yemek, saç ve Cilve yazdım.. Yok anacım erkek kaptırmıyor benimo'yu Daha başka ne yazabiliriz acep

Yaptımmmmmmmmmmmm
Şimdi kızı seçiyorsunuz,sonra ben şunları yaptırdım,kazandınız dedi.
şaka,hata,büyü,laf,hile,güzellik,sihir
Deneyin bakalım bi

Ama onların oynamasını beklemenize gerek yok,onlar konuşmaya başlayınca yeni taktik yaza tıklayın hemen.bi de sonunu beklemek gerekiyor.yani bütün taktik verme hakların bittikten sonra sana taktik uzmanı oldun kazandın diyor.

Son düzenleme:

kızı seçtim 7 tanesinide yazdım 8 . ciye naz yazdım olmadı

Eki Görüntüle 299537

ayyy kızlarrr ben hayatımda böle bişi görmedim serce parmagım kadar su vision türkiye'den gelen kreme bakın bi yaa yazık valla kargo parasına pufffffff

şu visiondan beğeni mi geri çekicektim ,sayfaya girdim, meğer sayfadan atmışlar beni..
yorumumu da silmişler..biraz dokundurdum galiba..
sırf sayfa aktif olsun diye 1 hediye mi verilir,insanları kullanıyorlar..
1 günde verebileceklerini 1 haftaya yayıyorlar..

hergün yüzlerce beğeni alıyor yarışmaları,katılım yüksek, totoları kalktı besbelli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…